Back...

...in buisness! Insåg det igår kväll att det var dags för jobb och dagis. Packa dagisväska, ta fram högen med papper och pärmar som jag gömt i en hylla hela sommaren.
Vi är så lyckligt lottade att få flytta in i splirrans nya lokaler - helt fantastiskt fint och lyxigt. Det är som alltid väldigt roligt att få träffa alla kollegor igen efter en lång semester. Men man är grymt ovan, så nu är jag T R Ö T T! Jag kände att tålamodet inte var på topp idag på eftermiddagen. Grymtade någon gång vid matbordet då B ville mest prata, dricka och inte äta så mycket. Han tittade på mig förundrat och sen brast vi i skratt!
Sista delen av semestern var fantastisk även den. Min och Lisens roadtrip var något utöver det vanliga. Emma är alltid min Emma och det blir alltid magiskt. Jag har haft underbara dagar hemma den sista veckan.
Tack för kommentaren... Jag har insett att man inte riktigt rår över vissa saker som händer i ens liv. Om det är bra saker är det bara att flyta med och njuta, om det är tråkigheter kan man alltid välja att se det på två olika sätt. Med det vill jag inte bagatellisera tragedier eller liknande, men allt handlar om hur man förhåller sig till saker och ting. Jag har alltid vetat det, men är mer medveten och jag tror mogen att leva efter det. Sen fattar jag att man har dåliga dagar och ibland inträffar det jobbiga saker - MEN, egentligen är allt så enkelt!
Livet är för kort... försöker därför njuta av livet mest hela tiden!
På tal om att njuta livet :)

RSS 2.0