större och större dag för dag...

Då har ännu en arbetsvecka satt igång och snart är den lika snabbt slut.... tiden flyger iväg :)
Fick en go kommentar från en kollega härom dagen... "- Ja, du har allt lagt på dig på sidorna också, magen är inte bara rakt fram!!!"  Visst är det underbart, och hur kul tycker man det är att höra. Så jag tittade lite på mig själv och sade surt: " - Ja, tydligen har jag väl det! " Sedan ägnade jag inte henne en blick, arg som jag blev! Ha, ha!
Fattar bara inte varför man måste säga en sån kommentar! Men man är väl extra känslig nu också...

v. 35+1, inte ens 5 veckor kvar :)

Så här fin kommer nog I bli i sin sommarklänning hon fick i present  av mig i söndags.Hon är för söt!


Här är sängen vi köpte också, uppställd men ej bäddad, det kan ju faktiskt vara länge kvar....
Den är perfekt att hänga kläder på nu... ;)


Wiiiiiii....

Igår var vi hemma hos några kompisar på mat och spel. Det brukar bli sällskapsspel och det blev det, MEN... de hade också ett Wii. Ni som inte vet vad det är så är det tv-spel där man har en handkontroll och spelar med i luften. Om man spelar tennis tex. skall man slå precis som man gör på riktigt! Jag som verkligen hatar data spel, x-box mm. ÄLSKADE detta. Så himla roligt, som tur är kommer M inte bli så svårövertalad. Han var överlycklig att jag gillade det. Sen måste ni alla vänner komma hem och spela detta, längtar redan. Det blir nog inget nu till sommaren, men sen till den ruskiga hösten och vintern....

Gårdagens inköp blev en säng till skrot, är mycket nöjd och den är faktiskt redan ihopmonterad för att vi skulle kolla att den fick plats. Det fick den även om det är liiite trångt. Konstig känsla att det skall komma någon och sova i den sängen snart! Nu är det inte så många grejer kvar att inhandla, bara skötbord och smart förvaring i badrummet... Sedan fick vi även veta att vår vagn har kommit - jippie! Jag var lite orolig att den inte skulle hinna komma innan skrot. Skall hämta den någon dag det passar.

Helgen har varit mycket bra. I fredags träffade jag L och O för lite bad och sedan fika - mysigt! Idag är det ett kort besök till mor och kanske hinna med att heja på A,G och deras lilla I.

Blandad kompott...

Idag har jag varit ledig från jobbet, anledningen till det var faktiskt en begravning... Inte så kul, det var mammas faster som sade adjö. Alltid sorgligt med begravning, men hon hade levt ett långt liv och någon gång måste det ta slut...vilket jag inte riktigt tror att det gör...

Sedan har jag faktiskt hunnit jobba lite hemma, var duktig och gjorde nya matteprov till de som inte lyckats så bra.

Allum fick sig ett besök idag också och jag märkte att jag var mer sugen än plånboken var. Har ju inte fått lön ännu och varför är det så lätt att föra över mer pengar via mobilen????
Det blev lite nya mammakläder, det var de sista jag köpte - lovar! Sedan en gosegiraff till skrot och en mössa att ha när han kommer ut. Oj, nu skrev jag han...vi får väl se, det kan ju vara en hon.... ;)
Sen blev det även två presenter till mina bästisars små prinsessor. Kan inte skriva vad det är... vet ju att iaf en av dem är ganska flitig hacker...;) Passade på att köpa lite söta flicksaker eftersom jag troligtvis kommer lägga mina slantar på coola pojkkläder i framtiden....

Kurs på Östra del 2, kejsarsnitt, sugklocka och smärtlindring var ämnet idag! Det kom även in en gubbe som var typ psykolog och berättade för killarna/männen, att efter 2 år som föräldrar har 40% gått isär... ingen lovande statistik!

Nu är det fotboll och chokladbollar i soffan som gäller, hej svejs!

Nedräkning...

Nu har veckan satt igång igen och man kommer snabbt in i vardagslunken. Nu är det dock redan onsdag imorgon och jag märker att veckorna går superfort. Endast tre veckor kvar i skolan (jobbet).... Det märks även på eleverna, då framförallt niorna som redan tror att det är sommarlov...

Sen är det ju typ bara 5 1/2 vecka kvar tills skrot skall ut.
Vet ju att det lika gärna kan vara 3 veckor kvar eller 8... hoppas på det tidigare.
Har inte blivit dötrött på det ännu, men kommentarer från kollegor som att man ser sprickfärdig ut gör ju inte det hela bättre...ha, ha! Hade ingen höjdarnatt precis, kändes som jag var vaken varannan timma, sedan drack jag nog 1/2 liter vatten under mina vakna perioder, var sååå törstig.  

v.34+0 (34 hela veckor)
Vi skall till Östra imorgon igen på kurs. Första gången var intressant och lärorik.
Det var många som skall föda barn i sommar, bara det inte blir på samma gång, då kanske man är tvungen att åka till Borås, Uddevalla eller Varberg! Kändes som om det kanske bara var jag och M som var under 30, eller så såg alla bara så gamla ut....
Föreläsaren var duktig och höll låda i 2 1/2 h. Det var många konstiga drömmar natten efter, vill jag lova!
Ser fram emot morgondagens innehåll.

Underbara helg!

Nu är vi tillbaka efter en otroligt skön vistelse i Skånes Åhus!
Torsdagen började med träning för min hurtige M och sedan tog vi en sväng förbi Allum innan vi styrde söder ut. Var tvungen att inhandla en ny bikini att ha, man känner sig inte jätteattraktiv när man halvblek och tokfet står i provrummet. Det blev ett snabbt val, tröstade mig med att jag får köpa ny sen när bebisen kommit ut. Vi kom fram utan bensinstopp (vilket var väldigt nära), vid fyra-tiden. Det var mulet och blåste ganska så kallt. Efter ett andra träningspass för M och promenad för min del, gav vi oss ut på stan i Åhus. Vi åt en mycket mumsig middag för att sedan mysa på hotellet med tidningar, godis och yatzy.

Fredagen kunde inte börjat bättre, hotellfrukost och strålande sol! Sedan låg jag och slappade och sov lite till, eftersom jag knappt sovit något...M...jo han tränade :) Sedan fick vi vår picknick-korg och åkte lite söderut och satte oss på stranden. Mötte även på några nudister som låg där och solade :) Sedan åkte vi hem och t.o.m. jag drog på mig träningskläderna, körde lite styrka på gymet. Nu var det dags för höjdpunkten...bad i vedtunna och vedbastu. Det var bara jag och M som var där och solen strålade - underbart! Det var såååååå varmt men så skönt. Det blev ganska många svalkningar med det iskalla vattnet i vattenslangen. Avslappnande och skönt, man blev som en degklump efter det. Trerätters middag efter det och dagen var fulländad. Lite gotta och tv hanns med också innan vi slocknade...
image8
Kunde inte sova denna natt heller så jag var uppe vid 05.00 och tog lite kort på soluppgången. En skön förmiddag som avslutade med ett träningspass för M och promenad för mig i skogen. När vi lämnade Åhus vid 11.15 började det regna....vilket timing!

Det var en otroligt skön helg som på lördag em/kväll avslutades med middag hos ma och pa i Landvetter tillsammans med M:s ma och pa - mycket trevligt och gott!

Idag måste jag jobba lite.....

Snart é det långhelg :)

Veckan har precis börjat och snart är det helg igen, skönt!
Igår vet jag inte vad det var med mig, vaknade inte riktigt på hela dagen.

Imorgon skall vi till Östra på en förlossningsförberedande kurs, skall bli spännande och höra vad de säger.
Har hört genom min vän L att det skall vara bra.

Sedan skall vi lyxa oss och åka och bo på hotell i Åhus. Åhus, inte Århus så det är till Skåne vi skall, inte Danmark. De hade spa-weekend där, men vi valde att byta ut en behandling mot att få bada i vedeldade tunnor på fredag. Skall bli så mysigt att komma iväg lite och bara slappa, ut och gå, äta gott mm.
Eftersom vi inte kan planera så mycket inför sommaren så passar vi på nu att göra lite utflykter.
 Vi skall åka på torsdag och stanna två nätter. Hoppas att det blir hyfsat väder!

Veckorna går i en rasande takt och nu är det bara fyra veckor kvar till skolavslutning :)
6,5 vecka kvar till skrot skall komma ut!

Helgens bravader...

Jag vet att det faktiskt är en dag kvar på helgen men tänkte att det är lika bra att skriva nu när man har tid.
Helgen började fredag eftermiddag med ett besök hos frissan. Färgade slingor och klippning blev det och jag blev supernöjd. Att ta sig från salongen som ligger i Linnéstan med bil en fredag eftermiddag var dock ingen höjdare. Men tillslut kom jag hem och då var det bara att pusta några minuter och sedan åka igen med siktet inställt på Hindås. Det var planerat Tennis och grillning, men med tanke på skaderisken på en hal tennisplan blev det "bara" grillning. Husmor M hade som vanligt bullat upp och bjöd på massa läckerheter. Mmmm hennes hallonpaj kan man dö för ;) Sedan blev det parspel vilket bjöd på många goa skratt.

Lördagens aktivitet var fokuserat på Göteborgsvarvet förstås. Min andra hälft skulle springa och var ganska så spänd inför detta. Första gången för honom och han hade satt upp ett ganska högt mål. Eftersom jag sprungit hela två gånger var jag veteran och gav råd och tips. Jag och KG fick vår motion genom att gå ner till satn. Mötte upp med L och hennes lilla O. Fika på EspressoHouse. Sedan kom dom.... M sprang som planerat men fick kramp de sista kilometrarna, men sprang ändå in på 1.13.56!!!! Stolt Katrin! Hade många jobbarkompisar som sprang, så duktiga! Det var en kille som tyvärr slog min tid från förra året, så jag är redan sugen på att börja träna inför nästa år...

Go mat och slappa i soffan framför Eurovision Song Contest på kvällen- vilket skämt det var!
Säger inget mer...

Idag skall jag nog ta en tur till Landvetter och hälsa på ma och pa och lilla Pepsi som fått operera sig. Det är från början min lilla katt som ma och pa övertog när jag flyttade.

Sedan blir det kalas hos en jobbarkompis på Hisingen.
Tror bestämt att jag har lite jobb att göra också :(

Mamma Mia!

Vi var ju som sagt och kollade Mamma Mia igår i Scandinavium. Hade fått platser på rad 4 av en snäll pappa O. Visste ju att alla sagt den var bra, men hade ändå inga förväntningar. Visste inte vad den skulle handla om. Det var verkligen underhållning hela tiden och när hon började sjunga " Jag har en dröm..." så tänkte jag på KG och Frankfurt! De har ju gjort så himlans mycket bra låtar.... En upplevelse var det iaf, gick därifrån med ett stort leende på läpparna.

Skall snart bege mig till jobbet i regnet, skönt att man har bil. Tre lektioner och sedan till frissan, skall bli så skönt. Håret växer som ogräs, kanske till och med blir några slingor i dag ;) Får se vad vi hittar på.

Sedan blir det tennis och grillning i Hindås, men vädret verkar inte så lovande just nu....

Imorgon är det GBG-varvet, M skall springa och jag skall heja...och fika :) Massa från jobbet skall också springa, hoppas de inte slår min tid från örra året för då måste jag verkligen träna hårt till nästa år....

Sovmorgon...

Från och med förra veckan jobbar jag bara 75%. Jag undervisar inte i idrott längre utan får de pengarna från försäkringskassan istället. Det är sååå skönt, onsdag, torsdag, fredag börjar jag min arbetsdag 11.00. Det är väldigt lyxigt kan tyckas men skönt att slippa idrotten när man känner sig som minst smidig.

Trots sovmorgon kunde jag inte sova längre än till 07.00. Skrot höll på och böka i magen så jag hittade ingen skön liggställning, så det var bara till och gå upp. Men jag har endel att göra då jag inte fick gjort allt jag skulle igår kväll.

Idag skall jag träffa M:s pappa innan jobbet och få biljetter till Mamma Mia!!!! Jag och M skall få gå och se den på torsdag, det skall bli superkul.

Solen skiner och ser fram emot en skön dag!

Jag och "skrot"

Detta är faktiskt för över 1 vecka sedan, så nu är jag ännu större.... ;)
Detta är efter 31 fulla veckor!

Men vi mår bara bra och allt verkar vara som det ska, skönt!

Min vardag just nu..

Helgen har varit väldigt lugn, fredagsmys med min andre hälft (sambo och fästman som det så fint heter) bestående av tacos och en bra film. Lördagen åkte jag till ma och pa med förhoppning om att ligga och sola hela fm, men det kom ingen sol :(  M anslöt och vi fick en mumsig fiskgratäng till middag och sedan sol (kom på em)och glass på balkongen - lyx! Fixardag i söndags, jag fick ett ryck och gjorde ordning på vinden. Förstår inte hur man kan samla på sig så mycket skit. Slängde massa och organiserade, så nu går det att komma in där uppe! Var även och köpte blommor och växter till min balkonglåda + kruka. Pappa planterade, han tycker ju det är sååå kul, så jag var snäll och lät honom göra det ;)

Borde sätta mig och sammanställa NP i matte, men tror det blir en långpromenad istället...  Blir inte så mycket motion nu för tiden, det skall nämligen komma ut en liten bebis om knappt två månader, så man börjar att bli ganska så otymplig nu....

Imorgon skall jag träffa en gammal guldig skridskovänefter jobbet, det skall bli himlans mysigt.

Välkommen till min nya blogg!

Jag skall verkligen ge bloggandet ett ordentligt försök den här gången, sist höll det kanske i två månader, men skam den som ger sig...

Jag är ju inte alls så kunnig inom denna värld, så fina bakrundspapper mm. kan ni glömma, eller iaf vänta på...ett bra tag gissar jag. Man jag har ju en riktig hacker jag kan fråga, som inte bloggar varje dag, utan 3-4 ggr/dag!!! Lissan du är min förebild men om jag kommer skriva mer än två gånger i veckan är jag nöjd.

Funderar över vad jag kommer skriva om egentligen, men det lär ni ju märka...

RSS 2.0