Just nu...

... mår jag väldigt bra och har tänkt göra det så länge det bara går. Men det är ju bara jag som bestämmer det - så varför inte, för alltid!
Det är mycket jobb, men jag njuter av mina goa elever, alla mänskliga möten, min fina arbetsplats och av mina fantastiska kollegor.... och svaret är nej, på om jag äter lyckopiller.
Men vad enkelt allt egentligen är.... kom inte och påstå något annat.
Min Benjamin är nästan för bra för att vara sann. Han börjar bli stor...
Sen finns det några andra guldkorn i tillvaron som gör den där lilla skillnaden ;)
Jag älskar dig MEST! (Vi brukar alltid säga det till varandra...)

Hög!

Jag tror att mina arbetskamrater tror att jag går på nått uppåttjack just nu! Känslan jag hade förra läsåret är jag så långt ifrån man kan komma just ju. Just nu älskar jag mitt jobb!!! Denna fina skola - hur lyckligt lottade är inte vi? Jag försöker verkligen tänka på det varje dag. Sen är jag otroligt glad i alla fina kollegor. Att få ha det som vi har det på arbetsplatsen är fantastiskt.
Vad hände från föregående år.... jag vet inte riktigt. Visst spelar nya lokaler in, men jag tror att jag mår bättre, jag har bättre koll och känner att jag njuter av livet.
Njuter gör jag varje dag och jag har några finingar som hjälper mig med det :) Hur ofta tittar ni på himlen och molnen och beundrar hur vacker himlen är? Det är bra att omge sig med personer som hjälper en att se det fina och fantastiska i vardagen.
Just nu ligger jag i min nya soffa :) Den är superduper!!! Tack snälla mamma och pappa som hämtade den i Halmstad idag. Nu skall jag bara bli av med min gamla soffa.
Oj, ögonen går igen... måste rätta lite innan jag får sova.
KRAM ♥

RSS 2.0