Min sparkcykel och jag!

Japp, den är populär, den där sparkcykeln. Det sparkas, inne som ute, varje ledig minut :). Nu har han lärt sig och kan ordentligt - och är så lycklig över sin nya förmåga!

Jag vågar inte skriva det, men gör det ändå... gillar att utmana ödet ;)  Sov till 07 i morse, äter som en häst och är mycket harmonisk och nöjd....Benjamin alltså. Men det gör ju att jag blir likadan :)

  


Lycklig!

Tusentack mommo och mopa för min nya fina "packyckel"!

Jag är också lycklig, jag kom hem efter en fantastisk föreställning som våra elever i skolan hade. Imponerande duktiga! Sedan sprang jag idag utan att få ont i knät :) Att jag knappt hade styrfart är väl inte lika imponerande, men det är så det får bli ett tag... Det är ju ett bra tag tills varvet är igen, jag skall nog hinna jobba upp farten tills dess ;)

Ledigt igen :)

Japp efter långledigt så gjorde jag ett kort stopp på jobbet i dag så har jag u ledigt i två dagar tills jag skall jobba igen på torsdag. 

Helgen var otroligt lugn och vi var mest ute och bara lekte mm. på gården. Söndag eftermiddag åkte vi däremot till Liseberg. Annelie m. familj åkte också med. Tiden gick så otroligt snabbt. Karuseller, glass, spel och mat! Sedan var klockan 19.30 och dax att åka hem.

Glenn skulle göra allt, köra vagnen, åka farfars bilar med B... nya idolen månne?

Benjamin är ju precis under 90 cm, vilket betydde att vi blev stoppade i någon karusell men fick åka någon annan. Men om någon månad borde det inte vara några problem. Det var även kaninernas dag så hela parken var full av kaniner i olika skepnader. Lite skepsis från B till en början men de fick några kramar efter ett tag iaf.

  

  

 

I dag är det yoga dag och fick åka dit själv då Maria är på semester - grymt som vanligt men jag längtar efter att få springa! Jag testade lite i lördags, med jogg, lite gång i uppförsbackarna då jag släpade med mig B i vagnen. Det gick bra, men det var ju ingen vidare påfrestning. Jag skall testa lite i morgon igen... Nu skall jag göra lite styrke- och stretchövningar innan jag lägger mig.

nytt försök


Härlig dag!

Idag begav vi oss ut strax efter nio och kom in för en timma sedan (19.30). Christine och Hugo kom precis när B hade somnat. Kaffe, bulle, kakor, mat mm. har serverats i omgångar här ute på gården. Det är alltid mycket folk här och det är roligt. Ännu en härlig dag ute - vad mer kan man begära?

I kväll är det dax, sammanställning av np i matte. Jag har skjutit på det länge nog och i morgon skall jag sitta med det också men måste börja i kväll tror jag för att jag skall hinna.

Lite kort från dagen. Hugo och B hade på sig likadana tröjor :) B och Max börjar alltmer njuta av varandras sällskap och söker upp varandra för att leka.
  

Och korten från Linda har jag fått, men det strular när jag skall ladda ner dem här. Ibland är det segt att ladda ner på kvällen så jag försöker igen i morgon. Men tack Linda för bilderna - den ena på B blev super :)





Vänner på besök...

Så skönt att vara ledig. Inte behöva stressa upp, utan kunna äta frukost länge och skrota lite här hemma. 

Idag fick vi besök här hemma. Arbetskamrater som var här med och utan barn. Jag stod för maten och vi hade det mysigt mellan, amningar, näsblod (B gjorde den tredje vurpan på två veckor rakt på näsan), grillning i regn, mm. Men det är kul att ha arbetskamrater som man vill umgås med utanför jobbet också. Det är trots allt mycket tid man spenderar på jobbet. Att ha människor som jag anser är vänner före arbetskamrater på jobbet är en förmån.

Imorgon kommer Christine och Hugo på besök - skojsigt. 

På fredag skall jag hämta min bil - igen! Håll tummarna denna gång.

Jag väntar på ett superfint kort som Linda tog idag. Jag blev så sugen på en ny fin kamera ;)

Dax för sängen...



Långledigt!

Jag har ledigt ända till måndag :) Riktigt skönt. Jag vet inte varför jag är så himla trött hela tiden. Kanske är det allergin, att bli väckt vid femsnåret, eller att jag har en förkylning på G? 

I lördags var vi och kollade in Göteborgsvarvet. Vi stod vid Sannegårdshamnen, vilket var perfekt. Linda hade fixat med fika och Benjamin sov sig igenom den första delen. Duktiga, duktiga alla ni som kämpade och sprang. Jag hoppas, hoppas att jag kommer kunna springa nästa år. Det är dock ingen bättring på mitt knä... men, men skam den som ger sig.

Vad jag däremot hoppas ger med sig är bilens lysande lampa - Ja, den lyser igen och är i skrivande stund inne på verkstaden igen! Suck!

Lördag em/kväll var det schlager hos Lissan. B var förkyld och hade faktiskt feber på kvällen och var inte sitt bästa jag. O hade inte sovit på hela dagen så tala om Hellhour x2. Det var så skönt när de små gått och lagt sig och vi fick chans att äta, mysa och prata i lugn och ro. Tack Lissan för en toppenkväll.

En skön hemmadag idag, med lite städning, handling, matlaging, planterade blommor mm. Visst låter jag som värsta hemmafrun? Det är fantastisk att bo som man gör. Vi har spenderat i princip hela dagen ute från 9.30-19.30!

Imorgon kommer mina arbetskamrater hit. Har planerat att grilla lite och hoppas det går hem. Det skall bli mysigt iaf.

En bild från de varma dagarna, B med kall macka! (Han vill alltid äta fryst bröd)


Aktiviteter...

Gårdagens lediga dag spenderade vi på Åbybadet. Jag, Benjamin, Annelie och Max åkte till äventyrsbadet i Mölndal. B som inte är van att bada så mycket gnällde hela vägen till bassängen då han tyckte det var läskigt att gå på det blöta golvet :) Sedan var han lite skeptisk i början, men sen åktes det vattenrutschkana för fulla livet. Det var jätteroligt, men B gillade inte den varma sköna bassängen som jag gärna skulle badat i.... Lite fika och mat innan vi åkte hemåt och två små killar slocknade som planerat i bilen.

Idag, var det tvättning på schemat. Ett besök vid graven och sedan affären (mest för B:s skull då det är toppen att handla). En utedag på gården med grannarna helt enkelt. Men efter vi ätit middag fick jag för mig att vi skulle åka till Mölnlycke på en utställning som var riktad till 0-3 år - Kan själv! Den såg ganska anspråkslös ut till en början, men det var fyra små rum med olika saker att pilla på och greja med. B gillade det verkligen. Vi fikade lite och sedan åkte vi hem lagom till läggning.

Jobb imorgon igen, kul! Jag skall sätta mig och rätta lite np prov nu. Hmm klockan är nu 22.30, det kommer bli en sen kväll. Dagis är stängt imorgon, därför får B vara hos ma och pa :)

Kalashelg

I fredags efter jobbet träffade jag Lissan för en snabbfika innan jag skulle på 30 års galej. Min arbetskamrat bjöd på god mat och dryck - jättetrevligt!

Lördagen vaknade jag av mig själv då B var nere i Veddige. Fick förmånen att lyssna på ett riktigt bra föredrag av Igor Adoris (idrottsläraren i Tv-programmet Klass 9A). Inspirerande och intressant, en riktigt bra start på dagen. 

Jag åkte sedan ner till Veddige och vi firade B:s farfar som snart fyller 60! Det är härligt att se kusinerna leka så bra tillsammans. De lekte affär mest hela tiden om B fick bestämma.

Idag har jag själv hållit föredrag om Lagkaptenens roll. Självklart var jag ute i sista sekund och planera det, men är faktiskt nöjd med mitt framförande - skönt att ha det gjort.

Ny vecka, men en vanlig vecka för en gångs skull.

Matlust tillbax!

Japp, då har vi avverkat ännu en magbakterie. Benjamin åt i princip ingenting i lördags, men var pigg och glad. Jag misstänkte ändå att det kanske kunde vara något på G, men söndagen flöt på bra förutom en liten incident i affären då B satte banan i halsen. Sen var han på dagis och jag på jobbet, men på em så mådde jag kasst. Jag skulle på yoga och ma och pa kom ner för att passa B. Jag hade kläderna på mig, väskan var packad, men jag ändrade mig i sista sekund. Det var väldans tur för jag var inte pigg den kvällen/natten.

Jag hade planerat att fixa massa de här två dagarna när jag var ledig, men har absolut inte orkat. Idag mår jag bra, vilket är riktigt skönt. Benjamin är helt bra, vilket är skönt och jag förstår honom verkligen att han inte varit pigg på att äta - men ikväll åt vi båda massa korvstroganoff. Jag har iaf satt upp två av tre tavellister. Den tredje skall jag börja med nu.

Jag har just nu lånebil och skall hämta min bil imorgon, då den SKALL vara bra och motorelektronik lampan INTE skall börja lysa efter en vecka!!!!!

Benjamin pratar och pratar och protesterar däremellan. Hans stora nöje just nu är att köra Bobby car, rita på asfalten eller HANDLA! Han tjatar om att vi skall handla hela tiden och då helst "tiwi" (kiwi)!

...you´ll be the prince and I´ll be the princess....

Taylor Swifts Love story går varm här hemma....

Jag är ju helt iq befriad ibland när det gäller vissa data grejer... skulle lagt upp en länk från youtube, men fick det inte att funka :( Orkade inte heller greja med det, så ni får själva gå in och lyssna - min  stora favorit just nu!

Annars har vi haft en lugn dag. Antingen är B på väg att bli sjuk eller så vill han bara protestera lite genom att inte äta....jag hoppas på det senare. Vi åkte upp till ma och pa och fick supergod middag + fika.

Imorgon är det jobb och dagis - med varmare kläder på än sist :(

Utlovade bilder...

  

  

  



Dagen efter....

  • M:s 29:e födelsedag
  • En solig dag på jobbet
  • En mycket trevlig kväll med vänner och barn

Jag har helt tappat inspiration till bloggen.... får se hur det blir med den i framtiden. Igår var det ju Valborgsmässoafton och M skulle blivit 29 år. Jag var nere vid graven och satte blommor i förrgår, då jag insåg att jag inte skulle hinna igår. 

Efter jobb och hämtning på dagis igår (där vi även hämtade farfar R ;)), så var vi bjudna till vännerna C,L och T. Grillbuffé med massa goda tillbehör, ett underbart väder och fin, fina barn gjorde kvällen till en höjdare. Benjamin somnade vid tiosnåret där, men vaknade såklart inte så mycket senare än vanligt :) Men det gjorde ju inte jag heller så jag vet ju vem han brås på.

Idag åker vi till syster yster som fyller år. Det kommer lite bilder från kvällen, men senare....

Hej så länge!

RSS 2.0