Aldrig ropa Hej!

Idag har jag blivit av med min tandställning - JIPPI! Så skönt och nu är de jättefina mina tänder.
Men när jag låg där i tandläkarstolen och fick syn på mig själv i den otroligt närgångna spegeln... oj oj vad sliten man ser ut!

Har varit så stolt och nöjd över att B senaste veckan har varit så lätt att lägga och har sovit bra på natten.... tji fick jag för igår vid läggdags var det någon som protestera. Tror att jag började läggningsförsök 20 över åtta och han somnade tillslut vid 21.30 phu! Sedan vaknade han orolig vid 02 och höll på. Sedan vid 03.30 fick han mat, vaknade strax innan sju. Mormor och morfar har varit här och passat honom på morgonen då jag var hos tandläkaren. Det har gått superbra och de skall passa i em igen då jag skall tillbaka och få min skena som jag skall sova med!

I tisdags var jag och hälsade på i skolan, fick fina presenter av tjejerna i klassen och alla tanter på jobbet blev helt till sig!

Igår var vi på freeport med mamaligan, köpte ett par adidasskor till B annars inget.


(ingen tumme, bara napp!)


(efter badet)

Rutiner....

Nu har vi kört igång med våra rutiner. Jag tror att B mår bättre av det och skönt för mig att ha något att rätta sig efter. Har försökt att efterlikna A.Wahlgrens standardmodell och nu efter bara två dagar måste jag säga att det fungerar förvånansvärt bra. Nu får han mat fyra gånger under dagen och ett nattmål som skall infalla vid 04 men har inte lyckats riktigt utan det blev vid 03.15 i natt. Men vi lägger honom vid 20.30.
Känns väldigt bra faktiskt.


Idag gav vår lilla familj sig ut i ösregnet på långpromenad. Det var riktigt skönt och efter någon timme blev det riktigt fint väder. Efter två och en halv timma var vi hemma och jag hade ont i fötterna, tog mina gamla slitna jympadojor för att inte skita ner de nya...



B har precis somnat till M toner på gitarren, nytt knep ;) Nu skall han sova två timmar sedan är det dax för mat igen.... En dag passerar så fort! Idag är B 10 v. och vi pratade och skrattade hur kaosaktigt det var i början och hur lite B.sov och hur mycket vi bar omkring och daskade honom i rumpan...
Ganska så komiskt nu såhär i efterhand. Just då var det allt annat än komiskt!

I helgen var det orientering för hela slanten och sedan goda middagar i Veddige. B. vände sig för första gången, från mage till rygg, men tror att det mer var en lyckoträff, för han har inte gjort det sen och det är ganska så tidigt... Men nya hobbyn är att sitta i soffan och kolla på TV. Han sitter som förstelnad!


Nappen tar han ibland, funkar bäst på nappen när han redan är halvsovandes men vaknar till. Annars konkurerar tummen hårt. Har testar att droppa AD droppar på för att han skall tycka den är äcklig, men han glömmer det till nästa gång.. och han skall ju bara ha 5 droppar / dag!

Lite nyheter...

Hej nu var det längesedan igen... Man får allt säga att det har ordnat till sig nu. B. mår bättre och vi kan skönja lite rutiner... Vi gjorde det iaf tills för några dagar sedan. Då skulle jag försöka få B. att endast kräva mat en gång på natten som han lyckades med en gång. Jag försökte trixa med tider och måltider för att kopiera den dagen. Det blev kaos och två nätter i rad som inte var värda att kalla nätter - phu! Nu hade vi en hyfsad natt i natt men med två mål mat, men hellre det. Måste lära mig att inte försöka ändra för fort...

Vad har vi gjort då, M har varit ledig ganska mycket och det har varit superskönt. Var faktiskt premiärtur på stan i helgen och träffade L,N och O. Jag och M lyxade till oss och tog en söndagsbuffe på S.O.H.O, fick äta i lugn och ro när L och N pasade barnen, sedan fick de fika lite också! Mycket mysigt! Har varit hos frissan också, så skönt att bli ompysslad och fina blev vi också! Tack T!
Sedan var det tacokväll med samma vänner härom kvällen - mums! Lite promenader, BVC besök mm.

Idag har vi varit på besök hos L och T, fick mumsig lunch och mysig pratstund. Sedan kom mormor och morfar hit på besök. Under den tiden så.... tog B NAPPEN! En överlycklig mamma och en lugnt sovandes bebis... ÅÅÅÅ vad bra! Nu sover han igen med nappen i sin mun ;)

I helgen är det orientering som gäller, SM i långdistans och M har laddat. Tyvärr åkte han på en förkylning i veckan, men vi hoppas på det bästa och skall heja fram papsen.

Med förhoppning om ytterligare en natt som består av mer än 2 timmars sömn!

Lite bilder bara....

 
(nybadad / i nya tjocka tröjan)



(T och B i gymet)


 
 
(På L kalas med pappa N och O / tripp, trapp trull)


(hittat tummen)

RSS 2.0