Hemma...

Helgen var full med trevliga saker... Middag på stan med ma och pa, Tjörn på lördag, sedan middagsgäster på kvällen och hos syster m familj på söndagen. Helgen avslutades med våffelkalas hos fam J med övriga gårdsmedlemmar.

Benjamin är lite sjuk så dagen har hittills spenderats i soffan med Bollibompa. Han vill ju egentligen gå till dagis på just onsdagar då de alltid får gröt på onsdagar och att han brukar äta frukost med favoritfröken. Vi hoppas på en piggare morgondag.
En vecka kvar till BF, är nöjd med att gå och vänta. Njuter av att kunna vila, sova och umgås med mina två hjärtan nu innan det kommer ett nytt liv som tar all tid.
Bästa vänner

I väntans tider...

Japp då är det inte så lång tid kvar tills vi blir fyra... Två veckor närmare bestämt, men vet ju att det också kan vara fyra veckor kvar, vilket nu skulle kännas som en evighet. Magen växer, men tror bestämt att den är lite mindre än förra gången. Har inga svullna ben denna gång, vilket är skönt. Ser redan fram emot att kunna röra mig normalt och få träna... aldrig är väl suget som störst när man inte kan eller får.
Jag går hemma och dräller, tvättar, boar lite grann, försöker sätta mig in i försäkringskassans anmälningar, ansökningar och begäran... skillnader och i vilken ordning som det skall göras. Jag är kass på detta, efter över 4,5 år med barn har jag inte lärt mig det ännu... där att tillägga att jag aldrig begärt pengar då jag varit hemma då Benjamin varit sjuk. Undra om man får någon utmärkelse för att man sponsrar Försäkringskassan?
Annars väntar vi mest... först och främst på bebisen såklart, men även på den sköna vårvärmen.
Vi har varit sambos nu i snart 3 månader... so far so good :) Vi lyxade till det i helgen och åkte på spa samtidigt som B var hos farmor och farfar. Det var fantastiskt, bestämde oss för att ha en sån här tillställning MINST en gång/år. Njuter av lugnet före stormen och undrar lite hur det kommer bli denna gång. Men jag har lärt mig att det inte är någon idé att ha några förväntningar för det blir aldrig som man tänkt sig ändå... Men jag gillar det oplanerade och att ta stunden som det kommer, känna styrkan i att släppa taget och kontrollen och bara leva här och nu!
Oj, vad fint det lät :D...
En underbar vårdag på Tjörn med vänner...

RSS 2.0