Theo it is!

Ja nu har vi bestämt oss... det blir Theo. Alla i familjen är inte överrens, Benjamin tycker fortfarande att han skall heta Lowe. Men, men han accepterar det nog snart. Kanske blir det kvar som andranamn eller så blir det Erik som även pappan heter.
Underbart varma dagar har vi haft och vi har mest slappat i solen, varit nere vid sjön och badat. I helgen har vi bara varit hemma och haft det skönt. Det var välbehövligt efter ganska så mycket besök mm. Jag var ute på stan med tjejgänget i fredags, riktigt mysigt och trevligt att få sitta och prata och äta god mat. Det blev inte så sent och när vi kom hem så satt papporna ute här på gården och hade haft det fullt upp med barnen under kvällen. Men allt hade gått bra och vi fick väcka Theo för att ge honom mat innan vi gick och la oss.
Jag blev uppvaktad på Morsdag av mina pojkar med blommor, teckning, sovmorgon och färska frallor till frukost! Lycka!
Vi börjar få lite mer rutiner nu och det är skönt. Han är med mer och det är ju så mysigt att få leenden och läten tillbaka när man pratar med honom...
Nu börjar snart lite planering inför köp och renovering av hus... spännande! Vi som är helt noviser på området måste ju sätta oss in i massor av saker, men det skall bli riktigt roligt.
Nu lite bilder...
Tänk att jag har världens finaste familj som jag älskar så.... ♥

Tiden...

...den går så himla snabbt! Bebben är nu redan 5v. + gammal och dagarna bara försvinner. Bebben heter fortfarande Bebben, men nu börjar vi närma oss ett beslut, men det har vi sagt ganska länge nu. Nu står det iaf mellan Theo och Lowe...
För en veckasedan kom vi hem från att ha varit i Västervik i en vecka. Vi fick bo hos Bebbens farmor och hade det toppenbra. Kalas, middagar, fikor mm. trevligt och härligt att vara i Västervik igen. Borta bra men hemma bäst, det var väldigt skönt att komma hem igen och försöka landa och ta det lite lugnt bara vi.
Nu harvi hunnit med lite bankbesök, bvcbesök och husplanering samt vänner som kommit på besök under tiden som vi varit hemma. Nu kommer snart lite vardag börja och på ett sätt skall det bli lite skönt.
Bebben växer som bare den och sist vägde han 4,3 kg och ligger nu precis på normallinjen på viktkurvan. Nätterna är lite bättre och han sover oftast fram till 03-04 första passet för att sedan sova två timmar till innan han vill ha lite närhet och snutta lite. Sen kan vi somna om och idag vaknade vi inte förrän 08.45 hela familjen och 10.00 skulle vi vara på banken i Mölnlycke... det hade ju inte varit några som helst problem för några år sedan... Men två barn som skall matas och kläs på samt att vi skulle lämna Benjamin hos mormor och morfar + att packa med sig bilar såklart.
Men vi var där 10.05 och alla hade hunnit äta frukost, jag hann tom duscha.. bra jobbat om jag får säga det själv.

RSS 2.0