Tillbaka....

Oj, nu var det längesedan jag blogga!
Visste att det skulle bli såhär. Men kanske två tre inlägg per månad är mer rimligt för mig...

Benjamin växer så det knakar, sist på BVC vägde han 7030g men det var när han var tre månader... jag gissar att han nu snart väger 8 kg.

Nu är vi nere i Veddige och hälsar på. Skolat in Benjamin i två dagar eftersom han i natt skall sova själv hos farmor och farfar då jag och M skall lyxa oss med en övernattning på Asia Spa i Varberg.

Det har gått väldigt bra och han har sovit ungefär som han gör hemma. Trots omställning till vintertid och allt.
Så det känns bra att lämna honom här i natt även fast det kommer kännas konstigt. Undra om man kommer sova något eller bara ligga vaken och undra hur det går ?

Har ju verkligen varit underbara höstdagar så ganska många promenader har det blivit.. tre om dagen ibland. Man får passa på och annat blir det nog snart....
Ganska mycket kaffe och annat på Dahl´s med KG, har blivit en trevlig vana!

Benjamin har börjat sitta kortare stunder i egen stol, så det skall inhandlas snarast.
Han rullar och rullar och har börjat försöka ta sig fram. Bökar ner huvudet mot händerna och lyfter lilla rumpen och hasar sig fram en liten bit! Han blir så frustrerad när han inte når sina leksaker.
Allt skall nu smakas på och tummen är såååå god att tugga på!
Kittlig är han och skrattar högt när man busar med honom, härligt!

Efter vår lilla minisemester skall det börjas planera för Benjamins namnkalas. Vi har valt att fira Benjamins ankomst till jorden med ett litet kalas istället för det traditionella dopet. Vi hoppas bara att många kan komma då vi var så sena med inbjudningarna. Tur att IFK vann SM-guld då vi skall ha tillställningen på Kamratgården!

Har inga nya bilder här i Veddige utan bjuder på lite gammal skåpmat istället...


( nyfödd, knappt ett dygn gammal)


(2,5 v.)


(4 v.)


(1,5 mån)


(3 mån)

Utmattade efter Wiii kväll!

Igår var vi hembjudna till M och J för att äta god mat och spela Wii, L, N och deras O var också med.
Åååå det är så kul och man blir så trött, om man inte har någon teknik utan slår hela tiden i hopp om att träffa någon utav gångerna. Vi spelade tennis, golf, bowling och boxades. Efter boxningen mot min ande hälft var jag svettig som efter jag sprungit en mil....Och jag har träningsvärk idag! (skäms)

Benjamin verkade också vara alldeles trött för i natt sova han till 06.00 och fick mat då.
Sedan somnade han om till 07.30. Vaknade och jag lyfte över honom till våran säng för att gosa, då somnade han igen och sov till 09.30! Somnade sen vid 11 igen och sov en timma! Fick lite mat och sedan vid 13.30 somnade han igen och jag fick väcka honom vid 16 efter vår långpromenad! Kanske kan vänta mig en trasselnatt????

Annars så går dagarna och veckorna sååå fort. Idag har vi tvättat, grejat och fixat + långprommis i Skatås.
Förra veckan var späckad med tandläkarbesök, frukost + promenad med K, besök i Landvetter två gånger om, after Work i Kungsbacka, multisporttävling (jag var åskådare)

Denna vecka... ja vi får se!
BVC på onsdag då B fyller tre månader.

Kusinen W. och B.


Picknick vid delsjön



RSS 2.0