veckan som gått

Det har varit helt underbart att få känna på värmen... onsdagen i förra veckan var jag ledig, då dagis var stängt. Det varmaste vädret och som om det inte räckte så hade vi Emma som gäst. Alltid speciellt och fina stunder tillsammans. Vi solade, lekte, promenerade, kollade på får, åt lunch på Bycafét, lite vin på altanen.... en fantastisk dag tillsammans.
På torsdagen var det Stommenloppet på dagis. Sång och uppvärmning, sedan sprang barnen ett varv runt dagis. Medalj, banan och sedan grillade alla föräldrar och barn - så mysigt!!!
Benjamin har fått vara hos farmor och farfar i helgen - en alltid uppskattad aktivitet :) Han fick också en förtidig födelsedagspresent - en ny blå cykel!!!
Själv hade jag träning med teamet och på lördagen svettades jag tillsammans med många tappra. Det var ett sent och spontant beslut. Är nu mer laddad än någonsin för att träna och kanske nästa eller året därpå nå mitt mål gällande Varvet.
I söndags drog vi ihop till en spontan grillkväll med vänner. Så mysigt och enkelt och gott. Och jag säger det igen - jag älskar att bo som jag gör och hoppas att jag bor här några år till. Nytt och fräscht hus i alla ära, men det bara måste vara såhär som alla skulle vilja ha det!!! Hoppas inte grannen läser detta, då hon får än mer ångest ;)
Har ett nytt motto jag tänker försöka leva efter...
Lite kaos, lite skitigt, mycket spontanitet, ingen prestige, men mycket KÄRLEK!
Det är mycket aktiviteter just nu, träning med teamet, möten, betygstider, festligheter... kalendern är full och det är roligt, men det där dåliga mammasamvetet gör sig påmint då och då.
Bästa, bästa.. ååå vad jag tycker om er! ... G kör löpträning med barnen ;)
När man har långt hår, får man ha hårband som Zlatan :)
Lycka! Tack snälla farmor och farfar!

Ledigheten har varit fylld av roliga saker, vilket resulterat i många plus på energikontot, men också ganska sega dagar... Men, men det var det värt! Vi firade en kollega i onsdags, det blev en riktigt rolig kväll. Torsdagen var helt galen... började dagen med mycket minus på sömnkontot, åkte som en tok hem till Landvetter, bytte om, sedan vidare till Skatås för fysträning med teamet. Till Landvetter igen, äta lunch med mina nära, åka hem med Benjamin. Tog en cykeltur med grannen och barn. Cyklade till lekplatsen, sjön... Sedan hem lägga sig en stund på soffan, sedan blev det hämtmat tillsammans med vänner. Jag var så sjukt associal... så vid niotiden gick jag och B hem för att sova.
Fredagen hade jag egentligen tänkt åka till vänner på Orust, MEN jag orkade helt enkelt inte. Vi blev hemma, städade, tvättade, plockade med grejer. Vi handlade blommor för att plantera ute, tog en spontan lunch på Bycafét. Sedan kom ma och pa förbi och vi fikade i solskenet. Jag fick solat, planterat, dammsugit bilen. Vi var ute HELA dagen - underbart!
Igår var det bröllop. Hur det än är... giftemål, skilsmässor, bara vara tillsammans... så är det otroligt festligt och högtidligt med bröllop. Som om jag inte har någon självkännedom så hade jag inte med mig någon näsduk eller papper in i kyrkan.... det fick jag sota för. Det var så fint samtidigt som det dök upp endel andra känslor. Brudparet var fantastiskt fina. En trevig middag och en jätterolig fest med mycket dans!!! Hamnade i säng vid fem snåret.
Idag har det inte blivit så mycket gjort. Benjamin levererades efter lunch och sen har vi varit ute. Vi bjöd ma och pa på middag. Sen har jag mest segat vid datorn, innan jag kom på att jag skall hänga ut kontroller i morgon bitti.
Jag glömde att Rolf fyllde år i går. GRATTIS i efterskott!!!! Jag ringde förut, men ingen svarade. Massa kärlek till dig ♥, hoppas att du hade en bra dag!
Benjamin ropade på mig efter han hade lagt sig i kväll.
B: Mamma... kom lite mamma!
Jag: Vad är det?
B: Jag älskar dig allra bäst Mamma!
Som om han kände på sig att jag behövde det extra mycket.

Ibland...

Tiden bara rusar förbi... Vi sjöng Ja må han leva... för M förra fredagen vid graven. Texten slår mig då... nej, han fick inte leva i hundra år. Men de år han fick, levde han precis som han ville. Jag är så tacksam för den tid han förgyllde vår tillvaro, även om jag önskat att det skulle vara tusen år till!
Möhippa var lördagens aktivitet. Så roligt att få göra något mysigt för den blivande bruden och att få umgås med så många fina tjejer. Kalas hos syster på söndagen. Även denna helg sprang iväg.
Denna veckan var jag ledig på onsdagen då vi skulle till Drottning Silvias barnsjukhus för att kolla upp B:s hjärta. Grundliga undersökningar som tog ganska lång tid - men allt såg bra ut. Det är ganska ovanligt ändå att de hittar något på barn när de är så unga, men det är ändå alltid skönt att få det bekräftat.
Nu är vi i Veddige. Myser med B:s farmor och farfar. Idag har vi varit på kalas/inflyttningskalas i Varberg idag. Fiiiint hus, fina kusiner och god mat.
Ibland så vill jag bara ha honom här.... ibland så flyger tankarna iväg på om det skulle hända mig något, vad händer då med B. Ibland så vill jag bara ha honom här nära.... Ibland så känns det lite extra...

RSS 2.0