Helg!!!!

Efter en otroligt tung och stressande dag på jobbet i fredags så var det AW. Det är alltid roligt att få umgås med arbetskamraterna utanför jobbet. Men det blev ändå en relativt lugn kväll som avslutades med att jag fick en löprunda till bussen.

Jag hämtade Benjamin hos ma och pa och vi fick lunch innan vi åkte. Vi tog oss direkt till Gunnebo slott för att möta upp vänner. En underbar dag! Åkte hem och spenderade resten av dagen ute på gården tillsammans med bästa grannarna. 

Klockan är redan tio och har egentligen massa att göra, men tror ändå att jag skall gå och lägga mig och ta tag i sakerna imorgon.

Kram till er alla!

Veckans start

Gårdagen blev harmonisk det allra sista. En ledsen B vid lämning på dagis (men jag hade räknat med det, då det var längesedan han var där), sedan var det kö samt att jag inte riktigt visste vart jag skulle, gjorde att jag kom försent till föreläsningen. Jag upptäckte också att jag glömt min plånbok hemma, vilket iof resulterade i att jag fick någon annan att betala min lunch ;) Men, men sedan flöt väl dagen på bra. Åkte direkt från jobbet till yogan och när jag står stilla vid ett rödljus tänker jag tanken.... tanken som jag inte borde ha tänkt: skönt att lampan i bilen inte börjat lysa.... Jag ljuger INTE då jag påstår att lampan tändes innan jag tänkt färdigt meningen!!!!! Hyfsat tröttsamt. Yogan var iaf välbehövlig och underbar.

Vi sov hos ma och pa då B var där igår em/kväll. Idag har vi varit på Rusta, Ikea mm. för att shoppa lite saker. Jag fick med mig en ny dörrmatta, tavellister, ramar och en duk. B somnade i bilen hem och sov vidare hemma länge. Det är inte så ofta, men idag vaknade han på fel sida, eller så kanske han var trött efter måndagen på dagis. Eftermiddagen var det iaf en piggare och gladare B. Vi hade ärenden till affär och bibliotek innan det var dags att laga mat.

Efter middagen tog vi oss i kragen och åkte till Kamratgården för att träffa gamla träningskompisar till M. Kul som alltid att träffa dem. Nu har jag landat i soffan och orkar inte riktigt ta mig för någonting. Skall nog gå och lägga mig istället - grus i ögonen.



Slottsskogen

Vid ett-tiden tog vi oss till stan. Vi skulle möta upp Lissan m. familj i Slottsskogen. Jag tog med mig Iza, då hennes föräldrar kämpar och kämpar med sitt hus. Efter ett bra tags letande hittade vi en superparkering.

Picnic i gräset, lek vid Plikta, promenad, sälarna, glass, vitsippor mm. Sedan hade klockan blivit fem och det var dags att åka hem.

Sedan blev jag bjuden på grillat av mina grannar. Har börjat kolla på Phone Booth och vill gärna se klart den, men är sååå trött. Kommer nog inte klara att vara vaken.

  



  



Fredagstrött!

Det har varit två intensiva dagar på jobbet. Ma och pa har varit snälla och haft Benjamin då jag inte vågat skicka iväg honom till dagis. Han har inte kräkts något mer, men är fortfarande kass i magen. Blöjpaketet försvinner på ett kick. Nu hoppas jag att det går över under helgen så han kan gå till dagis på måndag.

Idag blev vi kvar hos ma och pa då kära mor fyller år idag. Det bjöds på smörgåstårta mm. - supergott! 

Nu sitter jag framför TV:n och orkar inte jobba något ikväll. Men det är roligt att jobba, till hösten blir det ca 80% med lediga fredagar. Jag tror det kommer bli bra då det känns lite lite att jobba 50%, men det har varit perfekt mjukstart nu.

Imorgon skall vi hämta B:s farmor och farfar på flyget. Det blir morgondagens happening. Söndagen bjuds förhoppningsvis på lite heminredningsshopping - börjar bli sugen på att ta tag i lite saker här hemma nu.

  
Dessa två söta busungar hade jag hand om häromdagen :)


Mys i soffan innan läggning i nya pyjamasen.



Sömn + "mommosch" fiskgratäng!

Benjamin har sovit sig igenom nästan hela dagen. Med feber och utan något i magen. Men vid femtiden ville han ha mormors fiskgratäng. Grejen är den att det är jag som gjort den, men sa att det var mormors för att han skulle tycka att den var godare. Det gick hem och han åt bra och det fick stanna i magen. 

Nu sover han och jag skall strax också krypa ner. Jag har också sovit lite på dagen idag då vi hade en väldigt lösryckt natt, med många uppvak och jämrande efter vatten. Jag har drömt sjukt mycket konstiga drömmar iaf, men inget läskigt och jag älskar att drömma. Men ibland undrar man verkligen vart saker och ting kommer ifrån.

Jag skall faktiskt jobba imorgon och B skall få vara hos just mormor och morfar.

Magsjuka...

...har vi inte haft på länge, så nu var det väl dags då! Jag har klarat mig hittills men det är väl bara en tidsfråga. B ligger bredvid mig i soffan och är ganska ynklig faktiskt. Hoppas det går över snart!

och snart är den över....

...påsken alltså! Vi har ju fått underbara dagar i värme och solsken. Vi har kunnat latat oss, solat, fikat lekt på gården. Sedan har vi bjudit bort oss på middag flera dagar. Tusentack ma och pa! Påskafton hade vi här ute på gården, med grillning i matväg. Alla vänner, massa barn och väldans trevligt i det fina vädret. 

Nu sitter jag ute och pillar med datorn, Benjamin sover och snart skall vi upp till världens bästa morbror och moster och även där få mat ;) Idag har vi varit vid affären, vid graven och jag har planterat ännu lite till i en kruka utanför dörren. Det var tänkt att det skulle bli penseér, men det lev ranunkler. De håller inte lika länge och är inte lika tåliga, men sååå fina!

Tack för hjälpen med canvasmotiven - jag har bestämt mig. Resultatet får ni se om ett tag....

  
    
  

Påsken är här!

Fler lediga dagar väntar och väderprognosen gör det hela ännu bättre. Idag fick jag äntligen rättat färdigt och även röjt lite. De tjocka vinterjackorna, stövlarna och mössorna åkte upp på vinden samtidigt som vår/sommarkläder och skor togs ner. Sedan fick jag även grejat i ordning lite med B:s leksaker, gjorde mer plats i bokhyllan och det blev riktigt bra. Jag skall greja lite mer i morgon med det också. 

Jag börjar planera lite inför ommöblering i sovrummet. Skall bli kul att greja lite, men det stora problemet är förvaring av kläder... Men jag får väl helt enkelt rensa lite.

Var och klippte mig igår och är så nöjd. Passade på att köpa present till min arbetskamrats nye lille kille. Väl i affären så hittade jag ett par Novastar byxor till Benjamin som fick följa med hem. De var verkligen jättefina. Jag var inne i en databutik och skulle "enkelt" köpa en sladd till min skrivare som bara är borta efter flytten. Jag fick då reda på att den skulle kostaa 600:-!!!!! Det är ju priset för halva skrivaren. Hmmm hyfsat irriterande.

Idag har jag hämtat bilen. Hjullagret är bytt och bränslefiltret likaså... japp där försvann några tusenlappar. Men nu hoppas jag verkligen att den där j-kla lampan inte börjar lysa om en vecka igen!

Jag köpte även penseer och satte på Mikaels grav. Det blev ganska enkelt men fint och får duga tills vi grejar iordning lite mer. Vi fick middag hos ma och pa. Benjamin fick ett påskägg med solglasögon, en kyckling och sockar. Jag fick ett ägg fyllt med andra goda ägg som jag har ätit mig mätt på nu :)  Sedan kom Annette och Rolf ner och B fick ett påskägg av dem med. Det var sommarshorts och en lite kyckling i. Tusen tack för fina presenter!

Skall visa några fina kort på B i sina nya solglasögon.... vill du maila mig de korten mamma :)

Behöver hjälp för motiv på blivande canvastavlor....
  
1                              2                                 3
 
4                                         5

Snälla hjälp mig att välja. Tänkte kanske ha två tavlor. Det tog mig lång tid att bara välja ut dessa fem.....

Påsklov!

Vi har haft det underbart skönt nere i Veddige och Varberg. Benjamin pratar och pratar och man kan inte säga en mening utan att han härmar efter det sista ordet. Farfar R körde hem oss i morse, sedan har B varit på dagis. Jag har påsklov, men har kommit överens med dagis att B skall få vara där några dagar för att hålla i det som funkar så bra nu. Han var där 9-14 idag och sedan var vi ute hela eftermiddagen.

Jag har precis varit på yoga - grymt som vanligt. Lite lätt irriterad är jag över att jag inte kan springa. Jag testade i förra veckan och då kunde jag springa i endast 20 minuter innan jag kände av det. Vet inte hur eller vad jag skall göra för att det skall bli bättre.

 
Hästarna var lite läskiga...

 
Kalasfin med nya conversen / de tre födelsedagsflickorna


Lycklig bland blåsipporna

Vilken dag!

Konstig natt, vaknade av att B var ledsen och ropade efter mig. Han fick komma till min säng vid halv fem tiden, trodde jag. Men klockan jag har vid sängen har jag inte ställt om. Så jag var så övertygad om att han bara skulle somna om. Det tog sin tid, men efter två och en halv timma sov han igen och sov vidare till klockan tio!

Helt knasig dag har det blivit med frukost vid lunch tid och skippad middagssömn. Vi har varit ute från 11 till 18.30 förutom ett försök till att få i B middag. Underbart väder, då är man ganska nöjd med att vara ledig.

Imorgon skall jag lämna in bilen tidigt och hoppas på det bästa.

  


RSS 2.0