Sommarlov!

Nu har hela familjen sommarlov!

Idag skrev vi kontrakt så nu är vi husägare... fastän vi inte betalt ett öre ännu, men det skall vi ju förstås senare i höst.
Sen åkte vi till Liseberg där vi spenderade resten av dagen. Härligt väder, helt ok med köer och nöjda barn... en lyckad dag. Nu är vi hemma igen och nu börjar packningsplanering inför Danmarksresan. Vi åker tidigt på midsommardagen, så målet är att ha det mesta klart imorgon.... Men jag vet att det kommer bli långt därifrån.

Theo är världens goaste och vi njuter av att bara gosa och pussa på honom massor. Benjamin har blivit väldigt intresserad av fotboll detta EM så vi spelar endel här på gården. Största utmaningen är inte att få bollen i mål utan att lära sig förlora ;). Jag vet inte vem han har fått den vinnarinstinkten ifrån, men vi gör framsteg pedagoger som vi är ;)
Nu blir det alltså Danmark en vecka sedan hem och tvätta + packa om innan vi drar till ostkusten... Det skall bli härligt och nu önskar vi bara lite fint väder också.
Tårta beställd av B på 5 årsdagen, om ni inte vet så är det från vänster:
Max Schnell, Miguel Camino och Raul Caroul
Tänk, snart 5 år ♥
... och tänk, snart 3 månader ♥

När kommer värmen???

Längtar, längtar efter sommaren och värmen. Idag har det ändå varit ganska skönt och startade dagen vid 06.40 efter en helt ok natt. När jagoch Theo lämnat Benjamin på dagis mötte vi upp KG och I för att gå en promenad. Vi tog ett kaffestop hos ma och pa. Sedan var jag och T hemma en stund innan det var dags att hämta B.
Efterkontroll på Mvc stod också på schemat och nu skall jag snart börja springa... jag längtar efter det också :)
Tiden går så fort så fort och nu till helgen skall vi fira Benjamins femårs dag. Helgen efter åker vi till Danmark och efter det blir det ostkusten. Så därför passar vi på att fira honom nu. Imorgon går han sista dagen på dagis också och denna termin har han mest varit ledig tycker jag ;)
Nu börjar man ändå hitta lite rutiner och förstå vad lilleman vill. Nu lägger vi honom vid åtta tiden på kvällen samtidigt som Benjamin vilket resulterar i att vi har kvällen själva... välbehövligt och skönt! T är mer vaken, nöjd, nyfiken och intresserad av omvärlden nu. Han har upptäckt både händer och fötter....
Jag tycker ändå det fungerar förvånansvärt bra att ha båda och lägga själv då det behövs. Även om Benjamin kräver lite mer närvaro vid läggning nu jämfört med tidigare.
Jag var på personalfest i förra veckan och det var kul att få träffa kollegorna. Vi konstaterad dock att förr var det mer betoning på fest än vad det var nu... så det var väldigt trevligt. Vet inte om det beror på att man är äldre ;) H var hemma och tog hand om barnen + ett grannbarn. De hade byggt värsta kojan i Benjamins rum som de senare sov i. Jättemysigt även om man fick balansera för att kunna ta sig förbi in till vårt sovrum :)
Lite bilder på pojkarna...

RSS 2.0