Känslor....

Allahelgona helgen börjar ju imorgon och jag vet inte om det är därför som jag känner mig så konstig. Egentligen är jag inte mycket för årsdagar, speciella högtider mm. Alla dagar är ju egentligen lika! Jag saknar honom lika mycket vilken dag det än är, det beror inte på om det är någon speciell dag iaf.

Smycket har jag på mig dag som natt.
Det kommer från Namnsmycken och på baksidan står det: Lev livet Fånga dagen!

Många känslor rör sig i min kropp, ena stunden är jag glad och känner mig ändå lycklig över livet samtidigt som jag tycker att allt är allmänt trist!

Sprang idag "endast" 50 minuter, underbart väder men kunde inte motivera mig att springa längre. Kanske en längre runda på söndag.

Glad - när jag ser Benjamin, han är trygg, mår bra och har hela livet framför sig
Lycklig - när jag gungar Benjamin och Iza i höstsolen och vi alla sjunger Sjörövarfabbe och skriker Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj så högt vi bara kan!
Ledsen - när jag tänker på att vi bara är två istället för tre
Arg - ?
Irriterad - på att jag fortfarande inte vet hur det kommer bli till våren med jobb, dagis
Tacksam - 1) över att jag har den finaste (för mig) sonen i världen 2) för alla som är mig nära
Förundrad - över hur mycket Benjamin har lärt sig på15 månader 
Frånvarande - är ett tillstånd jag befunnit mig i de senaste dagarna

Nu skall jag gå och lägga mig. Benjamin håller på att få mer tänder och ligger och jämrar sig. Han har faktiskt fått lite panodil så vi får se hur natten blir.

Öronproppar i..... godnatt!

Kaffesnyltare

Idag har jag och Benjamin haft en lugn dag. Skönt att bara vara hemma på fm, tvätta, greja lite... Vi var och hängde upp tvätt i grannhuset, då brukar Benjamin få vara hos Annelie. Sen blev vi kvar där ett tag och jag fick kaffe :)

När Benjamin skulle sova planerade jag en långpromenad. Vägen går ju förbi ma och pa och jag blev kaffesugen. Jovisst jag bjöd in mig själv och fick kaffe :) Eftersom pa var i skogen och plockade svamp så var vi ju tvugna att stanna en stund så Benjamin och morfar skulle få träffas, jag tror att båda hade blivit besvikna om de inte hade fått träffas. Det slutade med att vi stannade på middag!

Vi tog vägen om graven idag på vår promenad, det är tredje gången jag är där denna vecka. Jag skäms lite för att graven ser lite tråkig ut, men på lördag kommer Gerd och Rolf hit och då skall vi greja med den och göra den fin.

Jag har fortfarande inte fått något säkert besked om dagis för Benjamin, Grrrrr....... Jag känner ändå att jag börjar bli sugen på att jobba lite. Även om det är otroligt skönt att få vara hemma med min prins, så ser jag fram emot lite annan socialkontakt och arbetsuppgifter. Jag måste ha lite press och stress för att prestera något bra och vara effektiv.

Jag är på ett konstigt humör, kan inte förklara....
Hoppas ni har det bra!


Lång vila...

Ja idag har vi träffat Maria, Rasmus och Calle igen. Vi var ute på fm vid lekplatsen och drack kaffe i den underbara höstsolen. Sedan kom även Annelie och Max och då stod jag för lunchen - spagetti och köttfärssås.

  
Kaffet står och väntar... / på lekplatsen med två fina killar

Jag var inte mitt bästa jag idag, inte igår heller. Men jag tror att det berodde på att jag ville träna men inte fick till det igår och kände behov av att röra mig. Konstigt i nästan två år har jag gått utan att knappt träna något och nu blir jag knäpp om jag inte tränat på en vecka.

Ja det har varit en lång vila, en hel vecka utan löpning.... Så det var riktigt skönt att få komma ut idag. Mamma och pappa kom och lekte med Benjamin medan jag sprang i precis en timma. Så nu är jag trött, men mår mycket bättre!

En extra varm kram går till min fina vän Lissan idag :)

Fotografering och besök!

Först lite om helgen...
Vi åkte upp till Marlena och Johan i lördags, Benjamin somnade i bilen och sov vidare en timma där. Han blev glad när han vaknade och det fanns en katt i huset. Vi hade en jätteskön dag tillsammans, med massa god mat, lite vin och mycket godis :) Ett sånt fint hus de har fått! Eller fått och fått, Johan och co har snickrat så det står härliga till!

På söndagen kom resten av vårat gäng, så det blev fullt hus med både vuxna och barn. Kan tro att Marlena och Johan sov gott efter den eftermiddagen/kvällen :) Tusentack för en superhärlig helg!

 

Igår kom Lissan och Olivia hit. Alltid lika trevligt och roligt att ha er här, vi åt middag tillsammans och senare anslöt även Annelie med barn :)

Idag var det fotografering på öppna förskolan. Det gick jättebra, tror hon tog endast tre kort och sedan var det klart, hon fick honom att le också, så jag hoppas att de blev bra!

Sedan mötte vi upp Maria och Calle. Vi tog en promenad till graven och kollade. Benjamin sa pappa så fort vi närmade oss stenen :) Det gör mig varm i hjärtat, men man kan undra vad han förstår?! Vi köpte med oss mat påvägen hem och åt lunch här. Myyyys! Vi skall nog träffas imorgon också!

 

I kväll har vi haft herrbesök :) Nä, långe Daniel, Mikaels bäste kompis, var här och tittade till vår nya lya.

På väg

Alldeles strax skall vi packa in oss i bilen och styra mot Tjörn Island! Där skall vi få inspektera och beundras av Marlena , Johans och lille Cesars bygge!

Jag och Benjamin stannar över till morgondagen då resten av vårat gäng kommer. Det skall bli mysigt!

En skön dag!

I fm mötte vi upp Ronnie och Stina för att besöka Universeum. En toppendag där vi kollade på det mesta. Favoriten var nog explora avdelningen, där man kunde leka, springa mm. Sitta i en polisbil var inte fel det heller. Själv var jag lite lost denna dag, men som tur var hade vi två kartläsare med oss. Benjamin klarade sig att hålla sig vaken rekordlänge , men somnade såfort vi sagt hejdå och vagnen rullade.
  

Vi åkte bussen hem, vägen om affären och sedan fick jag väcka tröttisen.

En  kort stund hemma med matlagning och lek innan ma och pa kom för att passa B. Jag och Annelie hade fått biljetter till High school musical på Scandinavium av snälla Lissan. Riktigt underhållande show med bra musik och helt ok konståkare.


En skön dag helt enkelt!
TACK alla!

Inga två timmar...

Idag hade jag planerat in att springa medan Benjamin sov. Vi åkte upp till mamma och åt lunch och sedan stack jag ut efter Benjamin somnat. Härligt höstväder och skönt att springa då det inte är mörkt ute.

Jag började i spåret, då jag måste få in lite mer mjukare underlag för att skona kroppen, men sen blev det asfalt. Tanken var att springa minst 1.30 men närmre 2 timmar. Efter 50 minuter springer jag förbi några vänner hus och de sticker ut huvudet och hejar. Jag var bara tvungen att gå in och hälsa (för att jag ville). Jag blev nog kvar minst en kvart och sedan var det lite segt att komma igång igen.

Tiden går långsammare när man inte har en speciell sträcka att springa, jag tyckte jag sprang långt, tog omvägar mm. Men jag kände i benen att jag inte gjort så många mil de senaste två åren så jag var hemma igen efter att varit ute i 1.20. Hmmm en liten missräkning, men är ändå nöjd med dagens träning.

Idag damp denna ner i brevlådan...


Börjar bli riktigt sugen :)

Vill ni skratta?

Ååå ni måste bara läsa detta inlägget som Pernilla Wahlgren skrivit... jag har skrattat högt själv här i soffan i fem minuter. Det är så skönt att känna igen sig!

http://www.mama.nu/blogg/pernillas-blogg//

matinspiration

Jag glömde ställa klockan så två timmar senare vaknar jag, men Benjamin sov fortfarande. Jag fick väcka honom och det var svårt.

Jag kollade på programmet matakuten igår om skolmaten och allt halvfabrikat som serveras. Jag fick lite dåligt samvete eftersom det ofta har blivit den varan här hemma. Så jag tänkte bli lite bättre...

Lunchen blev lite rester men sedan var jag och handlade och hade planerat att göra en kreolskgryta till middag. Jag bjöds på denna hemma hos Nicke och Lissan och det var supersmarrigt. Fläskfilé, ölkorv, syltlök, paprika, ättiksgurka, oliver, grädde! Jag vet inte om det blev lika smarrigt som sist, men näst intill och det duger gott.

Benjamin åt massa, fastän jag inte tror han var så hungrig egentligen. Det samma gällde för mig. Vi hade gjort smothies till mellis bara en timma innan.

Så jag skall satsa på att laga ett mål/dag ordentligt = inget halvfabrikat!

Jag vet inte vad som hänt, men Benjamin är så tillfreds för det mesta och kan sitta och läsa böcker sjäv, bygga torn mm... Ibland hör jag bara oooj, oooj och glada läten när han lyckas med något. För två månader sedan var han tvungen att vara med mig heeeela tiden! Så det är skönt att han blivit mer självständig.

 
Men idag ville han vara med vid matlagningen - ett blött kaos!

 
Dagens mathöjdpunkter


Nu skall det ske

Benjamin har nog precis somnat och nu skall jag gå och lägga mig också. Är så himla frusen och seg idag så idag skall jag unna mig en middagslur.

Borde egentligen städa, slänga och röja, men en annan dag!

Säkrast att ställa klockan, annars kan vi nog sova länge ;)

En helt vanlig måndag

Idag känner jag nöjd med mig själv när det gäller matlagningen! Eftersom vår löp-promenadrunda tog lite längre tid än väntat så var lunchen tvungen att gå snabbt. Det blev blodpudding och pyttipanna med rivna morötter. Så detta var väl ingen gourmétmat men det gick ner med god aptit.

Till middag blev det lax i ugnen med creme fraiche och riven ost på, pressad potatis och stuvad spenat. Benjamin har aldrig ätit spenat, men efter han tittat skeptiskt på det, petat med fingret och skickat, så åt han massa potatis och spenat blandat. Laxen åt han också bara han fick äta själv!

Jag bakade också en äpplepaj och bjöd in Annelie m. familj på kvällsfika. Kul att göra något extra en helt vanlig dag!


Kusiner i pyjamas...

Jag hade fikabesök som sagt i lördags och Benjamin spelade upp hela registret. Han tyckte att det till en början var konstigt att det var så mycket folk här när han vaknade, men efter en liten stund var det full fart.

Extra kul var det att Daniel och Juliana kom. J är hitkommen från Brasilien och tanken är att hon skall stanna :) Modig flicka!

  

Igår åkte vi till Varberg för att hälsa på Benjamins kusiner. Massa lek, god middag, trevligt sällskap och Magnus som fixade med min dator. Nu är den mycket snabbare - TACK!

 

Idag skulle jag och Glenn springa en lite längre runda. I ösregn påbörjade vi och det gick fint. Det var endel uppför så efter ett tag så känner G att han har krampkänning i vaden. Han stannar och stretchar men sen är det kört! Tror inte att det var kramp utan en bristning. Han hade riktigt ont, men det funkade att gå. Saken var den att vi var ungefär halvvägs, regnet öste och det blåste rätt bra. Men lojal som jag är så gick vi hem tillsammans, det tog kanske 40 minuter. Vi hade sprungit i 30 innan det hände.

Brrr kallt, blött men många skratt blev det ändå på hemvägen. Hoppas han läker snabbt!

Så det var riktigt skönt med en jättevarm och lång duscha och kopp kaffe medan Benjamin sover.

Annars är det en riktigt innedag - men idag känns det mysigt!


Imorse ritade vi...

Segstartade

Nu är det inte datorn jag skall skriva om, utan oss idag. Benjamin vaknade 06, jag var inte sugen på att gå upp. Jag låtsades sova, men han kravlade sig ur min säng. Han ville leka, men han var nog också fortfarande trött. Efter någon minut kom han krypandes upp i sängen och försökte somna om mmmm. Men kände mig tvingad att gå upp och hämta ny blöja efter ett tag men nu var klockan sju. Då var han snabb som sjutton upp och efter mig i badrummet. Välling i soffan framför Bolibompa halv vakna. Vi gick tillbaka till sängen och läste böcker myste. Kom aldrig riktigt igång. Frukost serverades vid nio och inte förrän 10.30 hade jag duschat och fått riktiga kläder på mig.

Men vi har haft en otroligt mysig fm. Blodpudding har serverats till lunch och nu har jag kommit på tricket... Tunna skivor, gör att de blir mumsiga!

Benjamin sover nu och jag skall snart städa iordning lite.

Senare får vi fikabesök från släkt.

Rosa pannkakor och tacos!

Vi har haft en skön hemmadag. Vi gjorde oss iordning och var utanför dörren vid 9.30. Underbart väder men kallt. Nya stövlar på, så det var lite krångligt att gå. Var ute i två timmar innan det var tid för lunch. Iza hängde med in och ville också ha pannkakor. Rosa pannkakor blev det efter beställning av I. De såg ganska äckliga ut tyckte jag, men barnen åt med god aptit.

Sedan somnade Benjamin i vagnen ute och jag, Annelie, Iza och Hasse fikade i den fantastiska solen. Helt otroligt att det är mitten på oktober! Sedan satt vi och slöa en stund till i solen innan jag tog mig i kragen och gick till affären.

Fredag är tacodag men det har inte varit samma tradition sedan det bara är jag och Benjamin, men tänkte ta upp det nu igen. Det är mysigt och supergott. Benjamin tycker väl sådär, så jag kokade lite pasta också. Det blev ändå en hyfsad måltid, tror att han tyckte det var ok.

Snart skall jag gå upp till Annelie och Glenn på lite fredagsmys. Benjamin sover och jag tar självklart babywatchern med mig :)

Dagens bild blir denna:

LOVE!

Bilprovningen + Katrin = falskt!

Idag skulle jag som sagt besikta bilen, för första gången själv. Jag tog med mig pappa som moraliskt stöd, Benjamin fick vara hos mamma. När jag knappat in registreringsnummret, får jag meddelandet att jag inte har någon tid! Jag visste att Rolf betalt och vi hade fått tiden 11.00.

Gahhh, tänkte att det blivit något fel, men jag erbjöds en senare tid på dagen. Vi åkte hem igen och ringde bilprovning och fick reda på att då ett ägarbyte skett har tiden makulerats automatiskt.

OK! 13.20 skulle jag dit igen. Allt gick som planerat tills mannen som skulle besiktiga satte sig i bilen. Hmmm det här kommer inte gå bra sade han. Eftersom jag har haft en varningslampa som lyser i bilen så skulle han inte kunna godkänna bilen. Bilen har varit inne minst tre gånger på verkstad för detta fel, men vi har aldrig fått bukt med problemet.

Ja, ja, nu är ny verkstadstid och besiktningstid ordnad. TACK Rolf! Det är nog inte meningen att jag skall besiktiga bilen.... 

Har fortfarande inte bestämt mig om dator. Har fått syn på en mac.. de är så snygga, men ack så dyra. Skall fundera ett tag till. Men jag startade datorn för två timmar sedan och jag har varit inne på fyra sidor på nätet... ni tror att jag överdriver, men det gör jag inte - segt är ordet!

Jag och Glenn har avklarat vår andra löpning denna vecka och det var i spöregn vissa stunder. Men jag gillar att springa då, men känner sig extra duktig när man är ute i dåligt väder :)  Till helgen skall vi springa lite längre :)

P.S Benjamin kiknade av skratt när jag "kokade kaffe" i hans badvatten, själv vågade han inte utan försökte bara dricka det :) D.S

God natt!

Bortbjudna hela dagen

Idag åkte vi till Maria m. familj på fm. Vi fick jättegod paj till lunch och Benjamin var nöjd med alla nya saker att leka med. Vi stannade nästan hela dagen, handlade lite på vägen hem och sen var det dax att gå in och laga mat.

Senare var vi bjudna till Hasse på kalas. Hemmagjord smörgåstårta är nog bland det godaste som finns! Det blev en sen kväll för Benjamin. När vi kom hem, var det som vanligt Tweenes, pyjamas och välling. Tror han somnade på stört.

Imorgon skall jag besiktiga bilen och kanske, kanske köpa ny dator...

Jag och Benjamin sov superdåligt natten som var men det var fullmåne igår.

Sängen lockar nu, godnatt! Jag återkommer säkert imorgon, kanske från ny dator...

Underbara grannar

Gårdagens eftermiddag spenderade vi hos Annelie m. familj. Det är så enkelt att gå dit när man har tråkigt. Vi blev även kvar på middag. En grådag, som blev mycket trevligare tillsammans med er - TACK!

Idag hängde Annelie och Max med oss till Sisjön och Högsbo. Jag skulle kolla utbudet av bärbara datorer... så svårt att bestämma sig! Lite strumpbyxor inhandlades till Benjamin. Han är kille, men tycker ändå att det är bra att ha under byxor, inne mm. Vi åt även lunch där, jag brukar inte vara kräsen, men min mat var ingen höjdare.

Vi hade precis kommit hem när Maria ringde. Hon, Rasmus och Calle kom senare och hälsade på, ja lite fika blev det ;)

Glenn och jag har sprungit, Benjamin fick vara hos... ja Annelie. Det är guld värt att ha henne så nära och han avgudar henne. Det är skönt att springa nu och det börjar kännas riktigt bra. Vi springer iof inte jättefort ännu, men snart så.... Man måste anmäla sig snart till varvet om man skall få plats.

Jag har fortfarande inte fått plats för Benjamin på dagis, vet inte ens om jag kan börja jobba i januari som planerat. Nästa vecka hoppas jag verkligen få besked.

Nya läsare verkar ha hittat hit - välkomna! Antar att ni hittat hit via min vän Lissan som fixar så fint med min sida - TACK!
Många att tacka, beror väl på att jag har så fina vänner :)

  
HÖST!



Lik pappa M!

Det är mörkt nu...

Huh, vilket höstrusk det är idag. Benjamin sover middag och jag precis inne och drog upp ena rullgardinen så det inte skulle vara nattsvart därinne, då lär han väl aldrig vilja vakna. Men så är det mysigt också. Jag dricker kaffe, har tänt ljus, lyssnar på P3 och filosoferar :)
Klicka för stor bild


Jag har märkt att jag använder ordet mysigt väldigt ofta då jag beskriver saker. Men jag gillar mys och eftersträvar nog för det mesta en mysig stämmning.

Vi har inte något speciellt inplanerat i veckan förutom att jag skall besiktiga bilen på torsdag. Det är på ett sätt skönt, men lite konstigt. Samma känsla fick jag igår kväll när jag inte var tvungen att fixa med något speciellt. Skönt, men konstigt!

Det var så härligt att få hem min lille prins igår. Jag vet att han har haft det superbra och det är verkligen skönt att det funkar så bra att lämna bort honom. Jag fick tårar i ögonen och det kändes som om han hade varit ifrån mig jättelänge. Massa gos blev det iaf igår och idag.

Undra vad man skall hitta på i em i detta väder? Kanske baka? Men jag bakade ju faktiskt bröd häromdagen... men en kladdkaka är ju aldrig fel, hmmm vi får se! Springa? Nä, kanske imorgon! Jag skall fundera ut hur vi skall utöka vår runda....

Inte sova ännu...

Jag har precis borstat tänderna och tänkte gå och lägga mig. Men kom på att jag lovat att köra hem ma och pa. De har varit i stan på Leonard Cohen och bussen gick inte hela vägen hem till dem.

Så antagligen kommer de denna vägen alldeles strax. Deras sällskap, mina hyresvärdar har också varit med så de får nog sitta och "passa" Benjamin medan jag kör upp mor och far.

Det är så roligt att för en gångs skull kunna göra något för de som alltid ställer upp för mig!

Så en liten stund till framför Pretty Woman :)


Äntligen!

Nu har jag äntligen lyckats komma in på nätet. Det har krånglat i två dagar, men idag efter omstarter mm så funkar det nu! Så nu blir det en liten kort resumé av helgen.

I fredags kom mina arbetskamrater hit. Jag hade gjort mat, så vi åt och satt och pratade. Maten blev lyckad, hörde ingen klaga iaf ;) Tiden gick fort och vips var det dax för dem att gå till bussen. Tillslut fick jag Rori och Bjad springa till bussen. När jag kom tillbaka skulle jag släppa in katten hos Annelie och Glenn. Glenn var fortfarande vaken och vi hamnade i dörren tjatandes om ja, allt och inget. Det samtalet avslutades och ett annat tog vid, så det blev sen läggning för mig ändå! Tusentack för mysig kväll tillsammans med er!

  
Mina fina kollegor!


Denna fina present fick jag - perfekt för kommande fikor :)

Gårdagen var otroligt lugn för mig. Låg och drog mig i sängen oförskämt länge. Sedan var det dax att hoppa in i duschen och göra sig iordning för tjejkväll hos Lissan. Stjärnor på is, god mat, vänner - kan det bli bättre? Sedan klämde vi in Mamma Mia filmen också innan jag och Annelie tog bussen hem.

  
Mina fina vänner

Idag kommer Benjamin hem igen :) Längtar massa nu. Men först skall jag ut och springa med Glenn. Dax att dra på sig löpartightsen....

Fix...

Japp det är fixning hemma som gäller nu. klockan är redan 22 och jag har två saker som skall upp på väggarna, tvätt som skall hämtas, grejer som skall upp på vinden och hyllor som rensas...

Idag var jag ju en tur till IKEA igen och bytte min griffeltavla. Jag fick med mig lite annat smått också, såklart! Benjamin sov hos mormor och morfar. Påvägen hem passade jag på att handla inför morgondagen, men jag skyndade mig så jag skulle hinna vara där när Benjamin vaknade.

Han skall ju åka till farmor och farfar imorgon och vara där i helgen, därför vill jag inte missa någon tid med honom nu.

Nä, dax att börja fixa.....



En liten bild på Benjamin som stolt lyckats få upp skon på foten!

Phu!

Ikväll hängde jag med Maria och Åsa på löpning i skogen. Maria tog täten och vi andra hängde på. Det gick bra, men visst känner jag i kroppen nu såhär på kvällskvisten. Det var ganska kuperat och lite trixigt om man är van att springa på asfalt, men jag klarade mig utan vrickad fötter. Tror att det blev en timma ungefär... så jag är nöjd.

Idag har vi varit på ÖF, sedan har jag fixat lite här hemma. Jag har endel kvar att göra, men kommer ju mer och mer iordning. Anledningen till att jag har kommit in i andra andningen i mitt fixande hemma beror på att jag kommer ha några arbetskamrater här på middag på fredag. Det skall bli mysigt - hoppas jag!

Imorgon skall jag en snabbis till IKEA och byta min griffeltavla som det var en spricka i + att jag måste inhandla mat till middagen på fredag.

Jag skall beställa canvastavla till v-rummet. Det är så svårt att välja bild! Vet inte om jag skall ta en närbild eller en längre ifrån där man får lite omgivning med. Har någon bra tips på leverantör?


IKEA

Japp, det blev en trip till IKEA idag med Benjamin och mamma. Jag fick handlat lite smått och gott, sedan åt vi såklart köttbullar där. Tack för mysig dag mamma!

Sedan fick vi besök, Maria kom med sina två killar, Annelie med barn anslöt till mellis, men försvann ganska snabbt då hon har det hektiskt nu. En eftermiddag ute i höstsolen tillsammans med vänner och barn - kan det bli bättre?

I kväll åt Benjamin blodpudding!!!! Idag gav jag det ett nytt försök att steka den lagom länge och det verkade gå hem.

Nu måste jag äta något, hänga upp tvätt, beställa kort.... varför är det alltid så mycket att greja med på kvällen

Träning

Det blev dåligt med träning förra veckan. En kombination av annat inplanerat, kasst väder och lite ont i halsen. Innan har jag varit ganska slarvig då jag har haft ont i halsen, eller kännt mig krasslig. Oftast har jag tränat ändå och kännt mig bra efteråt, men nu gör jag inte det längre... Men idag ville jag ut och springa, Glenn hade fotboll på schemat, så jag sprang själv.

Det var superskönt att komma ut i det underbara höstvädret. Jag sprang vår vanliga runda och kapade tiden med fem minuter! Ändå var jag inte helt slut så det finns mer tid att tjäna. Men det är lång väg kvar om jag skall slå min nuvarande tid på gbg-varvet nästa år.

Idag har vi haft besök av Linda och Tilde. De "lekte" jättebra, de leker ju inte precis med varandra, men det verkade som om de trivdes i varandras sällskap. När barnen somsov middag så åt jag och Linda lunch ute i solen - så skönt!

Hur går det med sötsuget??? Jo det finns fortfarande men det har minskat. Jag har gjort en överrenskommelse med mig själv eftersom ingen annan hängde på min deal. Jag kommer att äta någon kaka, lite godis eller liknande vid speciella tillfällen. Det känns tråkigt att leva så spartanskt att aldrig få inta något sött. Så lördagen klarar sig Lissan ;)

Imorgon skall jag, Benjamin och mamma till IKEA, lite småsaker som behöver inhandlas. Skall försöka fixa lite till hemma i veckan.

Jag har inte ens kommit in i duschen ännu, dax att hoppa in, sätta på en tvätt, diska vällingflaskan...
Måste köpa ny dator, om jag inte hinner denna vecka, så nästa - jag blir tokig!

Pappa!

En riktig innedag har vi haft idag, men efter Benjamin vaknade så tog vi oss i kragen och kom utanför dörren.

Vi åkte och besökte graven. Jag berättade för Benjamin i bilen att vi skulle hälsa på pappa. Han sade pappa hela tiden från bilen tills vi kom fram till stenen. Han fattar ju självklart inte, men han vet att stenen har någonting att göra med pappa. Det känns bra och vi brukar ha en mysig stund när vi är där. Idag gick Benjamin runt, runt en buske och tyckte det var jätteroligt då en gren kittlade honom i ansiktet.

  
Suddig bild den sista, men han är så go på den :)


Sedan blev det en tur till affären, en liten stund lekte vi ute - men det var kallt! Tur att vädret blir bättre igen nästa vecka.

KG kom på trevligt spontanbesök för att kolla in stjärnor på is. Helt rätt par åkte ut och jag tyckte ändå att de flesta var ganska så duktiga med tanke på förutsättningarna.

Måste tacka MJ för komplimangerna för mina foton. Nu blev jag sugen att kolla upp någon kurs.... De korten jag tagit det senaste är med digitalkameran jag fick i samband med att jag beställde mitt bredband. Så den är inte jätteavancerad, men jag är ändå väldigt nöjd med den.


What a night!

Vilken natt det blev.... Jag gick och lade mig ganska tidigt efter att ha somnat i soffan. Så vid 23-tiden sova jag nog. Sedan ropar Benjamin mamma och jag svarar eftersom jag tror att det är morgon. Jag kollar klockan och fattar ingenting, 01.40! Jag tror att det är fel och kollar typ fem gånger till. Jag hämtar B och försöker få honom att somna om. Han försöker, men känner att han har kissat igenom blöjan (han drack massa vatten igår kväll). Hämtar ny blöja och nya pyamasbyxor, efter kanske 15 minuters bökande känner jag en doft som jag alltför väl känner till. Ok, bara att gå upp och byta blöja igen! Vi gör ett nytt försök att somna om, han försöker, jag försöker - det går inte! Välling, blev lösningen på det hela, han somnade om runt 04 snåret och jag strax därefter. 08.00 vaknade vi igen.

Nu sover han middag och jag dricker kaffe. Idag har vi inga planer, en tur till affären, äta något gott och sedan skall jag kolla på Stjärnor på is!!!!!! Det skall bli så spännande att se hur det kommer utformas, hur duktiga de kan bli.

Allum i repris och besök i stan!

I förmiddags åkte vi till Allum igen för att lämna tillbaka några kuddar som inte var bra. Vi passade även på att äta lunch där. Och ja, vi shoppade även några småsaker som stod på min lista.

Vi åkte vidare till stan och strosade omkring, Benjamin somnade i bilen påväg in till stan och fick sova  vidare i vagnen. En latte på en parkbänk ute i solen är aldrig fel!
 

Sen mötte vi upp Lissan och hämtade Olivia från dagis. Mellis, lekplats (tillsammans med Martin Stenmarck) och senare mumsig middag som Nicke fixade. En härlig dag som nu avrundas med idol på TV, bloggande (routern fungerar igen :)) och snart en kopp yogi te. Jag fick tipset från en arbetskamrat om detta teet och det är supergott. Det finns faktiskt i vår icabutik, men annars hittar man det i hälsokostaffärer.

 
  
Tack för idag vänner!

Budget klippning och jeans i stl 152!

Idag var det tid för den efterlängtade klippningen. Jag har det senaste gått hos Tina på Studioelva i stan. Men nu bor man ju på "landet" och det är rätt mycket krångel att ta sig till Linné, parkera mm för att klippa topparna. Så jag ringde igår till ett ställe i Landvetter och fick tid idag. Det var helt ok, men det är ju skillnad i utförande och pris såklart. Ingen tvätt, bara lite vatten sprayat med en blomspruta, ingen styling...men så kostade det endast 190:-. Jag är ändå hyfsat nöjd med resultatet, det växer ju ut snart igen!
 
före                       efter

Benjamin var hos ma och pa. Vi stannade och fick hemlagad fiskgratäng - mums! Benjamin skulle sova middag och jag blev ivägjagad till Allum ;) Hittade endel bra saker till hem och migsjälv. Ibland handlar jag på barnavdelningar då jag inte är så stor :) Jag har alltid haft svårt att hitta jeans som passar och som jag tycker om, men då kom jag ihåg att jag kunde kolla på barnavdelningen på HM. De har en modell som jag gillar, men som inte passar mig i "vuxenstorlekar". De hade samma modell på barn och storlek 152 passade mig utmärkt. Betyder det att jag inte är 159,5 cm????

nyvaken med snutte, sina tofflor (som han gillar numer) och mina tofflor, tryckandes på datorn ;)

         
på höstpromenad       törstig                plocka smultron i oktober

Benjamin sover och jag skall snart fixa med lite med klädförvaring i badrummet.


ÖF mm.

Inatt gnydde Benjamin vid fyra snåret. Jag tog honom till min säng, men efter 1 1/2 timmes bökande och snurrande i min säng, på mig mm så gjorde jag välling. Antog att han var hungrig då han inte åt så bra igår. Han slukade den och somnade om till 08.00, Då fick han syn på sin tomma vällingflaska i sängen och ville genast ha mer!

Besökte Öppna Förskolan och det var som vanligt trevligt. Bjöds senare på kaffe hos Annelie, Benjamin fick pannkakor. Jag var så sugen på att ta ett ballerinakex, men jag stod emot! När Iza bjöd mig på en pinnglass kom jag på att jag inte tänkt på om glass skulle ingå i dealen. Jag bestämde snabbt att det inte skulle det.

Löpning på schemat igen och idag fick vi för oss att köra lite intervaller. Glenn har en sträcka han vet är 1000 m. Det är lite nedför ena vägen, sedan vänder man och det blir uppför sista biten. Vi diskuterade hur många vi skulle göra.... vi hade som mål att göra sex, då det alltid brukar vara som jobbigast de tre första. Jag visste då inte vilket tempo Glenn tänkt springa på. Han maxade och det är svårt att inte dras med. Vi sprang den på 3.42 vilket är ganska fort då ingen av oss är särskilt tränade. Det blev bara en! Sen körde vi faktiskt tre backintervaller också i en brant, brant backe. Idag var jag helt slut och kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon.

Imorgon skall jag klippa mig!!!!!

Jag har precis kollat på säsongsstarten av Grey´s - I love it! Var kan inte Meridith och Derek bara vara tillsammans????

RSS 2.0