vardagen...

...rusar på i världens fart. Det är mycket jobb, men jag tycker fortfarande om det. Det mycket tack vare mina grymma kollegor. Sen har jag väldigt fina elever också, men det är lätt att bara snurra med i hjulet och rusa på, känna stressen, att man inte hinner göra tillräckligt. Samtidigt som mammasamvetet gör sig påmint, när man märker att man tillbringar mer tid med andras barn än med sitt eget! Dags att fundera hur man vill leva sitt liv egentligen. Det är lite pyssel med teamet också, både administrativt och fysträning - som om man inte hade nog att göra :) Jag får skylla mig själv, men tycker så klart att det är roligt.

Jag var på cykelfest i helgen. Det blev inte så mycket cyklandes, men god mat och en massa dans. Jag älskar att dansa!!! Festen var i Västervik, 30 mil öster ut. Det har blivit några resor dit, jag har hittat något där ♥. Som tydligen är värt att åka fram och tillbaka som en dåre för ;). Han är bra, på riktigt, inte bara på ytan utan på riktigt. Vi känner, njuter, kommunicerar och försöker bara vara här och nu. Hur framtiden ser ut är det ingen som vet, men jag känner mig lugn inför vad som än händer. Benjamin är klok, han är bra på att känna av det jag känner och hur jag mår. Där är jag inte det minsta orolig, de har funnit varandra. En ny relation innebär att det kommer många frågor... vem är jag, vad vill jag, hur vill jag leva, vad är viktigt, varför reagerar jag på ett visst sätt, vem är det som tycker egentligen?? Bra att stanna upp med tid för lite eftertanke. Som en klok vän sa till mig... det är bra att vara full med frågor, om man är full av svar så lever man inte!

BENJAMIN provar hatt!
Lite nyheter... skall bli fantastiskt kul att få ännu fler Landvetterbor - Grattis KG och Fredrik!!! Vi är nog nästan lika glada som ni - välkomna till LA!
Sen kommer snart finaste Lisen åka iväg länge, länge... jag kommer sakna dig så. Men vet att du kommer få det fantastiskt. Jag är med dig i tanken hela tiden ♥.

RSS 2.0