9 steg....

Mycket fokus har det varit på konståknings VM de senaste veckorna. Roligt minne att få vara med på invigning och uppvisning, men samtidigt är det skönt nu när det är över. Precis efter invigningen blev jag sjuk. Tror att det var en kombination av lite sömn, späckat schema och att verkligheten kom ikapp. Åååå vad ynklig jag blir när jag är sjuk. Jag åkte upp till Landvetter och blev ompysslad av ma och pa, samt att de underhöll min käre son, TACK!
Blev frisk lagom till herrarnas fria på lördagen, då snälla R och G passade B.

Idag när vi vaknade hade vi inget planerat...konstigt! Ringde därför vännen L och hennes lilla familj och bjöd in till fika. B lockades av en ballong av L och tog enstaka steg.... Senare ikväll tränade jag honom och jag tror rekordet blev 9 steg! Han skrattade så stolt när han förstod att han gick själv.

Imorgon blir det Öppna förskolan samt date med L och O igen. På onsdag skall jag åka med vännerna till Budapest och kolla Team VM, utan Benjamin... Hur skall det gå?

 

image202

Geilo..

Ja nu var vi hemkomna från ett vintrigt Geilo i Norge.

Jag och Benjamin åkte upp till vännerna i Svanesund på måndag em. Sov där en natt och åkte sedan till vintern på tisdag morgon. Vi var framme på kvällen och då bjöds det på korvstroganoff som familjen J hade gjort.
Onsdagen bestod av mys i och utanför stugan, lek, bus, sömn och sparkåkning. På onsdagkväll anlände även A:s föräldrar så nu var vi 7 vuxna och 4 barn!

Torsdagen åkte vi till backen och jag åkte bräda, lite nervöst i början då det var längesedan, men sen gick det hyfsat. Benjamin sov så gott ute i vagnen. Lite lunch och sedan några till åk, sedan bar det av hemmåt för att äta middag.

Fredag och lördag åkte vi till andra sidan och där kunde man även åka pulka mm. Det var ganska uppskattat men sova var det bästa, tyckte Benjamin. Då satt jag och C i solen med en kaffe i handen... mmmm!

Söndag var det hemfärd och resan har gått otroligt bra. Jag var hemma strax innan 17.30 igår och visst är det alltid skönt att komma hem. Det har varit en jättehärlig vecka med mycket mys!

Orkar inte skriva mer nu, skall bumsa i säng. Tänkte bara bjuda på några bilder...

 

 

 

image199


 

RSS 2.0