.

Idag skulle min älskade M fyllt 28 år.
Jag är så ledsen över att du inte finns här hos oss. Jag saknar dig!
Jag har inga mer ord idag....

image236

(Bilden är för ett år sedan när vi firade vår 4 års dag)

Skön dag i Hindås!

Vi har haft en härlig dag i Hindås. Vi har promenerat, fikat, ätit lunch  och lekt. Väl hemma var det lek, middag, bad och välling! Nu håller jag på att baka bröd och Benjamin sover.

Här kommer lite bilder från gårdagen i Slottsskogen...

   

Friska :)

Nu är vi åter på banan, vilket är sååå skönt! Man uppskattar hälsan så mycket mer när man har varit sjuk och sen får bli frisk. Nu är tyvärr mina föräldrar sjuka pga oss, då de var här och hjälpte mig i fredags. Hoppas ni är bra imorgon!

Idag har vi varit och träffat L och T. Vi tog en snabb sväng på stan och sedan gick vi till Slottsskogen. Barnen somnade av promenaden, så vi mammor fick lite tid för prat i solen. Sedan var det dags för fika och mellis, sen gick vi till barnens zoo. Där det fanns höns, tuppar, kycklingar, getter och kaniner. Det var mycket uppskattat :)

Underbar dag ute, slöt upp med grannarna på gården i vanlig ordning innan middags dax. Det är så kul att se B i samspel med grannbarnen. Han gillar att vara där med dem i sandlådan och på gräsmattan, även om han är minst i samlingen. Men han försöker så gott han kan och kryper efter bollar mm.

Imorgon skall vi åka till Hindås och hälsa på en gammal kompis från grundskoletiden. Det skall bli mysigt, hennes yngste G .är på dagen lika gammal som B.

Bilder från dagen kommer senare....

På bättringsvägen...

Natten var lite orolig men ändå ok.

Idag mår både jag B bättre. B har ändå fått upp lite mat mm. men tror att det har berott på att han inte gillat smaken på morotspuren, eller att han satte kex i halsen. Det känns som om minsta lilla fel så spyr han... stackarn. Annars har han varit som vanligt idag och det är så skönt att se.

Vi tog oss faktiskt ut och lekte lite på gården i sandlådan, så skönt att komma ut. Även om B har varit jätteduktig och lekt bra med sina saker här hemma behövs omväxling efter tre dagar inne.

Farmor och farfar var på besök och Benjamin tyckte det var superskoj ända tills de skulle gå... oj, oj vad ledsamt det blev.

Här är nattens sovställning... (det är enda gången jag har tid att kort på honom :))

image231




Nu var det min tur....

Tråkigt, men sant... jag har egentligen bara gått och väntat på det.

Benjamin har inte mått hundra idag heller, men klart mycket bättre på em/kvällen. Började få mina aningar på em och efter B lagt sig så kände jag mig knasig i magen....  och mycket riktigt nu har jag kräksjukan. Jag hoppas bara att det går över snabbt! Jag skall försöka gå och lägga mig nu och hoppas vi båda har en bra natt.

Godnatt!

Här ligger vårt skrot och sussar gott...... älskar dig så!

image230

Kräksjuka!

Idag skulle vi fått besök av S och H och senare skulle vi träffa farbror D på stan.

Det blev istället en hemma dag med en magsjuk Benjamin. Det började med vällingen på morgonen som kom upp lika fort som den kom ner. Sedan åtan ändå lite youghurt och musli. Trodde då att det bara var för att han var förkyld. Men då vi skulle äta lunch ville han inte ha och efter två skedar kom den lilla frukost upp... Sedan försökte jag få honom att dricka vatten men det kom upp igen.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen och de sa åt mig att ge honom teskedar med salt/socker-vatten. Det har gått ganska bra och nu åt han lite pastaskruvar till middag.

Vi har inte gjort annat än att torka spyor idag... :( Hoppas han mår bättre imorgon... stackar lille B.

Dagens...

Benjamin kom i säng sent igår, då vi kom hem vid sjusnåret efter varit hos Lissan. Det är alltid kul att komma hem och leka en stund med sina egna saker. Så strax efter 20.30 var det läggdags igår. Detta betydde sovmorgon. B vaknade först 06, men tog honom till min säng och märkte direkt att han bara ville somna om. Så han sov till 08.00. Jag gick tom upp före honom och hann klä på mig och göra mig iordning i lugn och ro.

Vi åkte till K och hennes E som är två månader yngre än B. Tog en härlig promenad till Skatås där vi fikade. Promenad tillbaka och sedan skulle H hämtas på dagis och jag åkte till Landvetter. B fick lunch sedan var det utelek. Han hjälpte morfar att plocka ut ogräset ur spannen igen :) Jag passade på att springa en sväng - skönt!
Jag åkte en snabbis till Allum och letade vårjacka till B. Det är inte så lätt att hitta, men köpte en lite billigare variant (jämfört med P.O.P) på Kapp Ahl. Är inte helt säker på om jag skall behålla den, då den inte är vindtät. Det blev i stl 86, då det inte fanns några riktiga jackor i stl 80.

B. går mer och mer :)

Imorgon får vi besök från Orust av S och hennes lille H.

Igår natt... har faktiskt inte lagt iordning vovven.... var bara tvungen att ta ett kort, ser så sött ut!



Nya jackan...

 

Nya framsteg....

Helgen har varit bra. Jag fick lite egen tid på Kungsmässan innan AW i fredags - lyx! Kul och mysigt att träffa arbetskamraterna, men inget sug på att jobba vilket är skönt då jag skall vara hemma ett tag till. Konstigt att åka hem själv till en tom lägenhet, där inte ens Benjamin var.

Vi var ju i Veddige i helgen, hälsade även på lilla kusinen Alva som mest sov. Oj vad små de är... jag kan inte fatta att Benjamin var så liten.

Åkte direkt till en visning på bostdsrätt i Partille. Lägenheten var jättefin, men känner inte att det är området där jag vill bo. Sen kom mamma och pappa, hjälpte mig att putsa fönster och jag hann handla och röja lite.

Igår var det en utedag, med lek vid lekplatsen och på gården, balkongen i olika omgångar.

Idag var det öppna förskolan och sedan blev det promenad till stan, lite shopping sedan mötte vi upp O och pappa N vid Operan. Sedan drog vi vagnarna mot deras bostad för att möta upp L efter jobbet. Det blev innelek som B gillar. Det är där B gör sina stora motoriska framsteg. Det var där han ålade för första gången, han gick även ganska många steg här för kanske en månad sedan. Idag lockade L honom och han gick igen, lite mer kontrollerat och medvetet på något sätt. När vi kom hem gick han över vardagsrumsgolvet själv. Får se om han gör något imorgon.

Nu  duscha sedan kojsa, imorgon, fika och prommis med IFK:are, sedan Landvetter.

Inga bilder tyvärr :(

3:e gången....

Nu är det tredje gången jag försöker lägga in ett inlägg, får se om det funkar nu.

I onsdags hade vi kusinen W med tillhörande pappa på mysigt besök. Efter lite lek och lunch ville W. väldigt gärna till IKEA ;)

Igår var vi på kalas i Landvetter, min mamma fyllde år. Så det blev middag, kakor och ftårta. Vi passade även på att vara ute i den underbara vårsolen.

Idag skall jag på AW i Kungsbacka, B blir upphämtad av farfar och skall sova i Veddige. Jag ansluter lördag fm. då jag även skall passa på att träffa lilla Alva.

På söndag är det visning av en lägenhet igen!

 Försökte få på B kalaskläder, men efter två minuter drogs det i skjortan så det var bara att ta av. Det blev body och mysbyxor istället. Brås på sin far, inga finkläder, bara mys! ( Dålig bild, men det var den enda i helfigur)
   Min stora lilla kille! ( om man blundar försvinner man...)


image226

Älskar dig så mycket!

Uppdatering

En snabb, kort version av förra veckan...

Torsdag: Promenad med J runt H-tjärn, shopping och fika på stan med L och lilla T
Fredag: Hade mysigt lunchbesök av M och lilla E, hann med en liten promenad också.
Lördag: Åkte till Tjörn och kollade M och J:s hus som jag skall vara färdigt vid midsommar ;)
               Bjöds senare på räkor, åkte senare hem med en sovandes B i bilen :)
Söndag: Var på visning i Mölnlycke, senare på Baby-barnmässan med L utan barn - mysigt!
Måndag: Träffade L, N och O med blandat lek inne och ute, bjöds på god middag - TACK

Det blev ingen lägenhet i Mölnlycke denna gång. Avslutades idag, men det går fler tåg... Det var nog inte meningen att vi skulle bo just där!

Idag har vi som vanligt varit på Öppna Förskolan som Benjamin älskar.Stolt mamma kan bara sitta och njuta när B leker massa och är så glad, maten flyger ner i magen och det mesta flyter på nu. Alla var impade att han kunde klättra upp själv och åka rutchkana ner när mamma höll i handen :)

Vi fick även oväntat besök på em, Mikaels tränare tittade förbi och hade en jättefin blomma med sig. Sen umgicks vi med grannarna och lekte lite ute i solen - mysigt! Efter middagen åkte vi upp till Kamratgården för att träffa lite IFK:are. Kul att träffa dem, alla är så himla mysiga och det verkade som om de tyckte det var kul att vi var där.

Jag har testat att lägga B i samband med att jag skall åka hem, vilket gör att man kan vara borta lite längre. Det funkar fin fint. Han somnar i bilen, lyfter sedan över honom i vagnen och sedan upp i lägenheten och av med ytterkläder och ner i sängen. Han sover som en stock - skönt! Nätterna är toppen nu och igår natt sov han från 19.45 - 07.15 så skönt.


 

   
(Jack nära ögat av bokhyllan / röjer bland sina saker / nya regnbyxorna)

image220
VÅR!!!!!!


Vardag...

Då känns det som om vardagen har börjat. På ett sätt har jag ändå sett fram emot den för att verkligen få känna hur det känns. Att leva utan M, att inte ha någon att skryta om sitt barns framsteg på ett helt naturligt sätt, att inte få se hans tårar i ögonen då han tittar på vårt underverk, att inte få lukta, känna och vara nära. Det gör ont och jag tänker på honom i princip hela tiden. Men jag har turen att kunna vara glad också och det är jag tacksam för.


Veckan är fullbokad som vanligt och jag träffade min kära vän E från gymnasiet i måndags. Så mysigt att få en stund med henne, hon är speciell för mig och finns fortfarande i mitt hjärta efter tio år. Hon bor i Stockholm nu och njuter av livet. 
Igår var vi på Öppna Förskolan och sedan var det tid hos BVC.
Allt var bra och B har hittat sin kurva nu. 76 cm lång och 9565 g.

Idag har vi varit i Landvetter, jag sprang en sväng och uträttade lite ärenden.
Fick lunch och fikor hos ma och pa, mysigt!

Nu skall jag kojsa, mer aktiviteter imorgon....


Välkommen Alva!

Nu har Benjamin fått en ny liten kusin. Det blev en liten Alva och supermamman klämde ut henne på 40 minuter, phu! Hon kom den 5:e april. En dag efter Wilmas födelsedag och två dagar innan mamma Carolines! Ett stort grattis till hela familjen och särskilt till Wilma som blivit storasyster. Vi ser fram emot att träffa er!

Det har som sagt varit kalas i helgen och mys med B:s farmor och farfar.

Idag har vi mysdag hemma, tar oss nog till affären på sin höjd idag.

 

 

image215

Ännu en underbar vårdag!

Vi har spenderat även denna dag med Lissan och Olivia. Vi tog en promenad till dem för att leka en liten stund på deras gård. Sedan promenerade vi vidare till Näckrosdammen för att leka ännu mer i sanden...

Underbara sol och värme, stanna kvar!

   

   

image210

Vår?!

Har kommit hem från Budapest med vännerna M och L. Vi har haft en superbra resa med mycket på schemat. Teamåkning, shopping, mat, vin och massa fniss och flams! Benjamin har varit hos mormor morfar + farmor farfar, det har gått bra och jag vet att han har haft det jättebra. Längtade självklart ändå eftr honom och det var så mysigt att få komma hem till honom. Han visade verkligen att han tyckte det var roligt att jag kom och lade huvudet mot mitt bröst flera gånger och bara mös. Då kom det några kärleks tårar!

Igår var jag och B bara hemma och mös hela dagen. Det regnade ju dessutom hela dagen, så vi var inte så sugna på att ge oss ut. Natten som var, var underbar.... eftersom vi ändrat till sommartid ligger vi fortfarande lite efter i tiden. Igår somnade B 20.00 vaknade en gång då jag stoppade in nappen, sen sov han till 07.20!!!! Oj, det var längesedan, det senaste har det varit uppstigning innan 06, vilket är alldeles för tidigt (för både mig och honom). Hoppas nu att trenden håller i sig.... 

Idag tog vi en tur till vännerna L och O för att umgås. Var på stan och shoppade lite för att sedan fika. Men det blir inte så mycket myst och pratat när man har två småttingar med. Vi bestämde oss för att gå till lekplatsen istället. Det gungades, vilket B  verkligen gillar. Sedan upptäckte B sanden, ååå vad skoj det var att gräva i den! Underbart vårväder med solen i ansiktet, började vi vår färd hemåt. Middag, lek och bad... nu sussar han sött i sin säng.

Skönt att inte ha massa projekt. Jag skall börja kolla efter nytt boende nu så småningom. Jag måste även ta tag i alla detaljer kring Mikaels grav så det blir klart. Men nu börjar allt pappersarbete kring det ta slut, vilket är otroligt skönt.

I helgen är det kalas x2, på fredag fyller kusin Wilma tre år och på lördag är det lille Rasmus som har 2 års kalas. I dagarna skall B få ytterligare en kusin....vi väntar med spänning....

(Har inga nya bilder, men antar att ni kan se Benjamins nya vårmössa på http://lisselissans.blogg.se)

image203

RSS 2.0