Det börjar närma sig...

I morgon åker Team Surprise till Colorado Springs. Jag ansluter på lördag, det skall bli roligt.
Helgen som var börjar ju för mig på torsdag... Det har varit skriftliga omdömen högt och lågt på jobbet nu. Jag satt kvar länge på jobbet och sedan var jag och tränade. Började fredagen med en löptur - underbart! Jag blir helt lycklig av våren som är på väg. Jag fick även tvättat bilen på fredagen, vilket var MYCKET välbehövligt. Vi fick lunch hos ma och pa jag och Benjamin. Sedan var vi en sväng på Allum, handlade present och nya skor till B. En sväng till ishallen och sedan blev vi inbjudna på våffelkväll hos hyresvärden :)
Ishall, handling och sedan fick vi finbesök från Orust på lördagen. Alltid mysigt och B och H leker bra nu. Vi fick också spontanbesök av familjen Pavic/Sköld. Barnen lekte jättebra och det var full rulle i mitt lilla kök. Mysigt med besök.
Söndag: Sommartid = hann inte till gympan. Crille och Tilde kom istället hit och det blev lek, sedan promenad till Hagabullen för lunch. Så himla trevligt att få lite tid att prata med C. Sedan var det hem, dusch och sedan kalas hos kusinen. God mat och trevligt som alltid. En sväng till ishallen innan det var läggdax.
En härlig helg hemma, men med massa mysigt besök. Har så många fina vänner ♥
Var så sugen på att springa när jag var påväg hem från jobbet, så jag fick till det mha ma och pa. Så skönt, springa efter jobbet när det fortfarande är ljust!!!!
Två jobbdagar nu, sedan åker jag och B till Veddige på långfredagen.

Inga bekymmer...

Allt rusar på i ett rasande tempo... Mycket jobbtankar nu, däremellan lämning och hämtning på dagis, försöker klämma in lite träning då och då (vill få tid till mer), besök i ishallen...
Förra helgen var det AW i Göteborg och som alltid blir det lite tokigheter, men mycket trevligt. Jag hade lovat att jag skulle befinna mig i ishallen kl.08.00 på lördagsmorgon så någon sovmorgon hanns inte med. Direkt vidare till 1 års kalas, sedan avslutades kvällen hos grannen. En ganska lugn söndag - skönt!
Imorgon em börjar min helg.... Skall försöka sitta kvar på jobbet ett tag och få gjort allt som skall göras innan alla omdömen skall in på måndag. Ma och pa hämtar ju på torsdagar och det är skönt att kunna sitta kvar så länge man behöver. Jag hade ändå tänkt att avsluta dagen med lite träning. Jag vill ju så gärna, men det är så svårt att få till. Skönt att avsluta jobbveckan på det sättet.
Det slog mig idag när jag hämtat B och vi hade ätit att det är så underbart att få vara tillsammans. Hur lyckligt lottad jag är som har världens finaste son. Att just nu känns det inte som vi har några som helst bekymmer i hela världen... allt är så enkelt när vi är tillsammans. Vi har busat, flamsat, skrattat och pussats hela kvällen. Kärlek!

Rapport

Jag är inte så flitig på att blogga... Gör en kort rapport om det som varit.
Vi var på Mini-röris i Mölnlycke, massor med folk. Benjamins hand var klistrad i min under hela passet. Jag tror bestämt att det kommer bli bättre nästa gång, när han vet hur det går till.
Förra veckan var det jobb på schemat. Friluftsdag som startade 04.00 här hemma på torsdagen. Buss till Hovfjället, där vi fick en underbar dag. Hemma igen vid 22-tiden och ganska så mör. Kom dock inte i säng förrän sent, efter ett samtal med en fin vän. På min lediga dag var det obligatorisk studiedag så arbete från 08.30-16.30. Jag var helt speedad och vi fick väl gjort det vi skulle tillslut. Sedan tog mitt "hobby-jobb" vid och kvällen spenderades i ishallen. Ytterligare en natt med mycket få timmars sömn... Ishall lördag 8-12, mötte upp en vän på stan för lunch, sedan JVM i Frölundaborg med vännerna. Avslutade denna kväll med middag på stan med A och L - mycket mysigt!
Sooova på söndagen, städa, plocka undan, tvätta, jobba, mysa... Sedan var det dax att åka till Veddige och hämta hem min lille prins. Han frågar: - Har du läängtat efter mig, Mamma? Vad säger man... jag har knappt hunnit andats men såklart har jag längtat varje sekund :)
Det är mycket jobb nu... omdömen som skall vara klara, prov, snart utvecklingssamtal... Somnade i soffan framför Grey´s - inte bra! Ja, ja, lite träning imorgon gör mig gott. Benjamin får lite extra tid hos mormor och morfar :) AW på fredag, det skall bli supermysigt! Lördag = 1 års kalas, Söndag= Mini-röris + lunch här för familjen H.
Om cirkus 2 veckor åker jag till Colorado Springs, möter upp det finaste teamet, som är där för att kriga för den ädlaste medaljen i VM.

Trött, men glad och på bättringsvägen

Somnade under Let´s dance och skall snart gå och lägga mig. Ovan att arbeta kanske efter två veckors sportlov. Jag skulle kanske inte gått till jobbet i måndags då jag fortfarande hade ganska jobbigt med min hosta, men det kändes lite fånigt att stanna hemma när man varit ledig så länge. Sedan var jag tvungen att vara hemma med Benjamin i tisdags, då de hade studiedag på dagis. Det var riktigt skönt och vi gjorde lite ärenden på Allum. Vi åkte till Linda med barn på hemvägen och vi blev kvar tills det blev dags att åka hem och laga middag.
Onsdagen bara rusade förbi med jobb, möten, hämta på dagis, ge barnen mat, åka till Scandinavium för att kolla uppvisning... Hemma vid 21.30, B somnade i bilen hem och jag satte mig ner framför halva Grey´s.
Friluftsdag på skolan nästa vecka, vilket betyder mycket koncentrerat arbeta nu dagarna innan. Så idag har jag varit på jobbet. B hade en natt med mardrömmar inatt igen - vilket betydde att jag inte fick så mycket sömn. Sedan har jag suttit flera kvällar vid datorn denna vecka. Om det ger önskat resultat får framtiden utvisa.
Men jag är helt upprymd över ljuset! Det är ljust när man vaknar och det är ljust när man kommer hem från jobbet - underbart!

RSS 2.0