Nedräkning...

3dagar kvar och jag har inte börjat packa ännu! Men idag och imorgon är det fullt fokus på att förbereda inför resan. Kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer bli. Värme, bad, sand, god mat, lite löpning i sanden!!!!
Har kommit in i en skön känsla - antagligen för att vi snart skall åka. Hade en bra vecka trots att jag jobbat, men otroligt skönt att vara på jobbet och hinna med saker och ting som legat och släpat.
Idag hade vi löpning med teamet och jag hade med mig B. Jag sprang med vagnen och det var jobbigt, men gick ändå hyfsat. Jag älskar ändå detta höstvädret - finns egentligen ingen bättre årstid att springa. Lite kyligt, klar luft, alla vackra färger, sol... njutning!
Idag blir det tvätt, packning, städning, middag hos ma och pa. Morgondagen ser ungefär likadan ut, skönt att bara vara med B. Det kändes som om det var ett tag sedan bara vi var tillsammans. Idag kom han och drog i mig och sa: Mamma kom... gosa med mamma! Sen satt jag med honom i knät en lång stund i soffan och vi kramades rekordlänge. Mysigt värre!
Annars har jag nog sett lite tendenser till den där trotsen... perfekt inför Thailand :) Men, men det går nog bra. Endel tårar blir det, men häromdagen när han gick och storböla så gick han förbi spegeln, tittade på sig själv och kunde inte hålla sig för skratt. Så då började vi skratta båda två, fastän han egentligen ville fortsätta gråta...
Benjamin du är mitt allt!
Bara jag får vara med dig, se att du mår bra, så är jag världens lyckligaste.
Inget annat spelar någon roll!
Kärlek <3

Rapport

Nu var det längesedan igen jag skrev. Förra helgen var Benjamin hos farmor och farfar i Veddige. Alltid lika uppskattat, trots att B var lite krasslig. Nu är han iaf bättre vilket är skönt. Vill ju vara friska nu när vi skall åka snart. När jag var barnfri så var det mycket inplanerat. AW, Allum, tjejkväll, Allum (igen), träning... På söndag em gjorde vi i ordning graven - det blev jättefint.
Veckan har sett lite annorlunda ut. Det är lov för eleverna nu och egentligen har vi ledigt from idag då vi jobbat över så mycket. Men jag har valt att jobba då vi skall iväg. Jag har utvecklingssamtal och försöker fixa i ordning det sista så allt skall vara klart att lämna....
Igår lyxade jag till det. Åkte in och tog en långpromenad i Skatås, för att njuta av naturen och få tid för mig själv att fundera över livet. En frukost på stan hann jag med innan jag åkte hem och jobbade. Sedan blev det en vända till Skatås igen för löpning med Surprise.
Idag har jag varit på skolan och jobbat. Jag har avverkat två utvecklingssamtal där det sista höll på att inte bli av, men efter  mycket forskande och x antal telefonsamtal så blev mötet av, vilket var skönt.
Imorgon blir det KBA igen, sedan skall jag och B träffa en fin vän som vi inte träffat på jättelänge! Det skall bli supermysigt!
Snart är det dax att börja packa!!!!

Ännu en helg....

...som varit väldigt mysig. Igår hade vi besök av fina vänner som kände M väldigt väl. Vi besökte graven och sedan var det matlagning här hemma. Benjamin fick massa lekkompisar och han trivdes verkligen. Visade konster, sina bilkort, bilar, böcker, ja han drog hela registret. Blev lite rörd då jag verkligen velat att M hade sett hur fina hans vänner var med B.

Idag var jag barnfrisör och jag klippte Iza och Benjamin. Det är fotografering på dagis denna veckan. Sedan lämnade jag B hos mormor och morfar och det var fika inplanerat med vännerna på stan. Mysigt att bara få vara sig själv för en stund och kunna ha full fokus på sig själv och sina vänner. Sedan var vi på makeup kurs, vilket var riktigt roligt. Efter det tog vi en fika till... man får passa på :) En riktigt härlig dag med vännerna.
Är inte alls sugen på att jobba imorgon faktiskt.... men, men

Äntligen helg!

En hektisk vecka, men med mycket positiv energi. Men nu känner man att det är dags för lite ledigt. En rolig helg åter igen. Den började idag med fika hos ma och pa med mitt kusinbarn Jordan och hans familj.. Det har varit så roligt att få träffa honom och hans föräldrar. Ett riktigt charmtroll :)
Imorgon blir det yoga med Surprise och sedan kommer några av Mikaels bästa vänner hit och jag skall nog laga kreolsk gryta. Det skall bli supermysigt att träffa dem.
Söndag kanske det blir en fika och sedan makeup kurs med två fina vänner.
En fylld helg, skall också försöka jobba så lite som möjligt fast ryggsäcken hem är full.
Benjamin ja, han mår bra. Han pratar och pratar, leker för sig själv, grejar och donar. Det är riktigt roligt att höra hur han pratar för sig själv när han leker. Testar, trotsar och busar gör han också men det går oftast att få honom tillrätta. Men jag antar att den där riktiga trotsperioden inte har kommit ännu.
Och nu till dagens sanning...

Vi har en viss tid här på jorden... den är nu! Vad morgondagen har att erbjuda vet vi ingenting om.
Ta vara på varje stund, var tacksam, ge av dig själv och ha ett öppet sinne!
Bild från Gotland i somras.

.

LIVE every moment

LAUGH every day

LOVE beyond words



Bra start...

...på helgen. Jag var hemma och jobbade igår och jag unnade mig en timmas löprunda på fm i det underbara höstvädret. Jag fick också tagit den sista sprutan innan resan. Jag var nere vid graven, gjorde lite fint, tänkte, kände och saknade.
Jag hämtade B tidigt och vi var ute tills farfar kom för att hämta honom. Han har ganska ofta den senaste tiden frågat när han skall få träffa farmor och farmor. Så det blev nu till helgen och ingen var gladare än Benjamin, fast farmor och farfar var nog lika glada.
Senare skulle jag och KG ha fysträning med Surprise. Efter lätt uppvärmning så körde vi 5x4 min på löparbana. Jag var ganska mör efter fm rundan då jag inte tränat på tre veckor. Sedan blev det styrka inne med fokus på mage/rygg - riktigt jobbigt, men skönt att få en riktig genomkörare.
Jag och KG hade bestämt oss för att gå ut och äta. Vi slutade på Fontana di Trevi - god mat och gott vin. Det var evigheter sedan jag var på stan och det var riktigt härligt att få lite stadsfeeling. Men när man ser tunnklädda tjejer utanför ställen stå och prata tonårssnack i mobilen... är man glad att man är över 30.
En otroligt mysig, trevlig och givande kväll - tack!
Mycket tankar i mitt huvud just nu, men det är väl ett tecken på att man lever!
Idag blev det sovmorgon, lite städning och snart skall jag göra lite nytta innan jag ansluter till Veddige.
Imorgon är vi bjudna på middag. Känns som bästa helgen på länge :)
Två bilder från en av förra årets underbara höstdagar.

På banan igen....

Ja nu känner jag mig äntligen helt frisk. Det är otroligt skönt! Tränade lite lätt för första gången igår. Det var underbart höstväder och jag tog det ganska lugnt i spåret.
Helgen har varit lugn. Allum två vändor, fika med ma och pa, lördagsmys hos grannarna och vi har träffat min kusin med familj som bor i USA. Jag och M var verkligen jämt med varandra när vi var små. Sedan händer det en massa saker och man blir stor... att hon bott i USA sen -96 har självklart bidragit till att man inte har samma kontakt längre. Men det var jättemysigt att träffa dem. De har en supergo liten Jordan på 8 mån. Ser fram emot att träffas lite mer innan de far hem.
Den värsta stressen har lagt sig på jobbet, även om det är mycket att göra så är det ändå hanterbart nu.
Tiden går så himla fort, om fyra veckor är vi uppe på flygplatsen och väntar på att få åka till Thailand!!!! Helt ofattbart, men det skall bli underbart. Två veckor med sol, bad, god mat och bara vara med vänner och familj - längtar!
Igår fick jag ett oväntat samtal från en nära vän till M, vilket gjorde mig väldigt glad.
Ta hand om er!

Is it true....

Titta och lyssna här:
http://www.youtube.com/watch?v=LjS_0qzCY9I
Jag vet inte vad det är som gör att jag påverkas så starkt... kanske att låten är fin, att han har en grym röst eller att jag tycker han påminner om min M till utseendet. Antagligen en kombination. Jag hade så gärna velat ha honom här nu. Ibland passerar det dagar då jag inte hinner tänka, det rullar på och livet som vi hade tillsammans känns långt bort. Men idag är längtan stor.
Jag är hemma idag och jobbar. Jag har haft en hektisk vecka på jobbet med friluftsdag, kvällsjobb och föräldramöte... så idag sitter jag hemma och försöker komma ikapp medan tvättmaskinen går för fullt. Lite lyxigt känns det - men egentligen, skall man behöva jobba på sin lediga dag????
Samtidigt så tröstar jag mig med att vi snart skall till varmare breddgrader. Så jag klagar inte!


RSS 2.0