Inflyttade...

Tiden rusar på och jag har inte prioriterat att uppdatera bloggen. Men nu var det dags tyckte både jag och delar av min omgivning ;) 
 
Fullt upp har vi haft det och knappt hunnit andas in i mellan... Men nu är vi på plats och allt har gått bra och vi stortrivs!!! Fortfarande massa lådor som skall packas upp och gardiner mm som skall hängas, men men det får ta sin tid. Nu har vi behövt att bara vila lite i att vara på plats och jag vet inte om jag hållt mig vaken i soffan en gång under alla dessa kvällar.
 
Jul firade vi i det nya huset och så även nyår. Härligt att känna att det fungerar bra att både vara många samt att ha nattgäster. 
 
Det är även lite skönt att få lite vardag med rutiner. Barnen mår bra, Theo börjar bli stor. Han går längsmed väggar mm men är inte riktigt stabil ännu. Men snart så går han nog själv tror jag. Benjamin har spelat fotbollsspel varje dag sedan han fick det i jul. Han stor trivs i det nya huset, det var bara en liten sak som var sämre... och det var att det inte var lika nära till Max :(
 
 
 
 
 
2013.... vad önskar jag av detta året??? Att familj och vänner får må bra.... det var nog det hela!!! 
 

RSS 2.0