Semesterrapport

Jag är inte så aktiv här längre... har lite tappat intresset :(
Men en liten rapport bjuder jag på iaf.

Förra veckan var vi i Båstad, hela kompisgänget med barn. Vi hyrde ett hus som låg 150 m från stranden. Förutom vädret så var allt perfekt! Så många personer på en relativt sett liten yta i sju dagar - det kunde gått hur som helst, men det gick fantastiskt bra! Varje familj stod för en lunch och middag, sedan kunde man de övriga dagarna sätta sig vid dukat bord - lyxigt. Då vädret inte tillät att man låg och pressa på stranden blev det endel utflykter,  Båstad city, Höganäs, Väla centrum, Halmstad. Och JA, alla är fortfarande vänner ;)

Alltid skönt att komma hem. Men efter tre dagar hemma åkte vi en två dagars tur till vännerna på Tjörn. Uppassade med mat och mys - tack!

Idag fick vi besök av Linda och Tilde. Vi fixade lunch och hade mysigt och de två sötnosarna busade sig svettiga. En snabblur för Benjamin som nästan var helt omöjlig att väcka innan vi var bjudna på grillning hos Anderssons.

I morgon åker vi ner till Veddige. Där få B stanna kvar över natten själv. Man kan nästan tro att vi inte trivs här hemma :) Men det gör vi! Nu har vi fått i ordning vår fina altan - det är bara solen som fattas. En till nyhet är att B har börjat potträna. Vi är inne på tredje veckan och han är jätteduktig. Inte alltid, men det har gått flera dagar då han fixat hela dagarna. 

Semesterns minus: att jag blev påkörd på en parkering i Höganäs. Så nu blir det verkstaden IGEN :(
Semesterns frågetecken: Vem har planterat en blomma samt satt en liten fjäril på M:s grav?
Semesterns bästa: Benjamin, som börjar bli stor och är en riktigt mysig prick just nu!

Båstad i bilder:
  
 
  




Semester

Jag visste egentligen att jag inte skulle sluta blogga helt, men det var ganska skönt med en lite paus.

Vi har varit på Gotland, jag, Benjamin, B:s farmor och fafar. Camping + husbil i 10 dagar. Det har varit fantastiskt och gått hur bra som helst. Det skulle ju kunna bli jobbigt och påfrestande när man bor så nära inpå varandra men allt har flutit på väldigt bra. Vädret var ju självklart en bidragande orsak :)

Kneippbyn strax söder om Visby 4 dagar, Fårö 2 dagar, Östergarn 2 dagar och Visby sista natten. Det har varit bra på alla ställen men höjdpunkten är dock Fårö med dess underbara strand. Bröllopet var självklart en höjdare med tillhörande fest. Om Benjamin får välja var det nog elbilarna på Kneippbyns sommarland som vann utan konkurrens. Vi har badat, ätit gott, solat, tränat, lekt, kollar raukar, åkt vattenrutchkana, karuseller och myst tillsammans.

Kvällen innan vi åkte insåg jag det som varit så självklart i planeringen. Jag och Benjamin skall åka med M.s mamma och pappa! Det har känts självklart innan men när jag satt där och skrev i min lilla dagbok så kändes det så fel att M inte fick följa med. Det är fortfarande helt overkligt samtidigt som det har hänt så mycket sedan han lämnade oss. Helt fel men samtidigt så rätt - det känns så bra att ha en fin kontakt med M.s föräldrar för de har så mycket minnen av M som jag inte har. - TACK för en underbar vecka!

Borta bra men hemma bäst. Det är alltid skönt att komma hem. Det var en nöjd B som fick komma hem och leka med alla sina saker igen. För mig var det till att planera födelsedagar i dagarna två. Släkten på fredag och vänner med barn på lördagen. Lyckat tror jag alla tyckte det var. Vi båda fick otroligt fina presenter och nu skulle jag behöva minst ett rum till för att få plats med alla saker :) TUSENTACK för allt fint!

Nu har vi bara tagit det lugnt, varit hemma, lekt med alla nya grejer. Vi skall ju iväg till Båstad på lördag och det är skönt att bara vara hemma. Idag kom R och G hit och vi var nere och fixade lite med graven - det blev jättefint. Sedan var det bad i polen som grannarna skaffat. Benjamin var helt till sig och gapade mest hela tiden - han ville aldrig gå upp!

  
  

  
Med bästisen, i kalsonger - utan blöja :) och efter bad i farmors knä!

ÄLSKAR!





RSS 2.0