Best friends!

Max och Benjamin har verkligen funnit varandra på sista tiden. Så mysigt att se dessa buskillar tillsammans.


Nu åker vi ner till Veddige för att senare spendera en dryg vecka på Gotland. Hoppas ni alla har en skön sommar.

 

Sommarlov!

Jag har nog inte riktigt fattat det ännu, men idag var sista dagen på jobbet. Jag skall jobba nästa vecka också men jobbar då hemifrån. Skolavslutning i måndags och sedan har det varit packning mm, då vi skall byta lokaler inför nästa läsår. I onsdags var det dags för den årliga sommarfesten med jobbet. Jag var med i arbetslaget som ordnade det och jag får nog säga att det var en riktigt lyckad fest. Mat från havet, underhållning och mycket dans. Stora blåsor på fötterna var resultatet, men vad roligt det är att dansa bugg med de gamla gubbarna :)

Det har väl inte varit två supereffektiva dagar på jobbet, men ändå skönt att kunna gå och plocka lite i lugn och ro. Jag har faktiskt haft tillfälle att springa två gånger denna vecka och inget knäont :) Det känns riktigt roligt.

Jag har bestämt mig för att B skall gå kvar på sitt nuvarande dagis. Jag hade ett erbjudande om att byta, men har efter mycket funderande bestämt mig. Det är skönt att ha tagit beslutet och det känns helt rätt. Det var otroligt gott att få hämta skrutten idag och få ha kvällen hemma tillsammans med bara honom och veta att vi har en hel helg tillsammans.

Funderar på att kanske ta sommarlov på bloggen, då jag inte är så på det längre. Vi får se...har ju ändrat mig förut ;)

Jag önskar er en underbar sommar!

Skolavslutning imorgon

Japp, här sitter jag nu och har massa saker kvar att göra innan jag får gå och lägga mig. Jag har trots det varit lite duktig och fått gjort en hel del.

I fredags var det AW hemma hos en arbetskamrat, där vi hade det himlans bra :) På lördag fick jag sovmorgon och sedan tog jag mig till ma, pa och Benjamin där vi åt lunch. Vi åkte på eftermiddagen tillsammans med vänner till ett lekland i Sisjön. Det uppskattades och var supertrevligt. Ett snabbt matstopp för de små innan vi åkte och handlade inför vår kvällsmiddag. Två till anslöt och vi hade en mysig kväll trots fotbollsmatchen.

Idag har vi umgåtts med grannarna och sedan fick vi besök av familjen K.

Imorgon är det alltså avslutning för eleverna. Jag har ett tal att göra klart innan sängen kallar, samt lite småplock att fixa med.....



Längesedan...

...jag var här och skrev.

Detta har hänt:

  • skaldjurskryss med hela familjen + bihang = grymt god mat!
  • barnledigt = skönt men med längtan efter B
  • lapa sol på lediga dagar
  • några löppass utan knäont :)
  • grymt yogapass i måndags
  • Flera sovmorgnar, med och utan B hemma
  • Roliga och mysiga besök
  • Har fått ett val att fundera över
I morgon är det jobb igen med kvällstjänst. Ma och pa hämtar. 

Ja det var väl allt hittills...
.
God natt!

RSS 2.0