2:a advent

Herregud vad tiden går fort. Redan 2:a advent och det kommer säkert gå ännu fortare nu den sista tiden innan jul. Nu är det sista veckan i skolan innan betygen skall vara klara, det brukar vara lite smått hysteriskt, men samtidigt är det lite kul att känna att det närmar sig slutet.
Förra helgen var vi i Fredrikshamn, jag, B och H + bästa grannarna så klart. Vi tackar bästa farfar för boendet ♥. Vi hade det toppen. Vi badade, badade och slappade - hade en riktigt skön helg tillsammans. Benjamin älskade att bara, simma, åka rutschkana och hoppa från kanten. Han har blivit så stor nu min B. Han säger så mycket roliga saker nu B, jag märker hur mycket det rör sig i huvudet på honom.
Trötta barn ;)
Har i veckan avslutat min utvecklingssamtal och samtidigt varit galet trött. Men det känns lite bättre nu efter en otroligt slapp helg. I fredags röjde iof jag och Annelie på Ullared :) Inte mycket folk, inga onödiga köp och trevlig resa dit och hem.
Vi har precis kommit hem från kalas för Benjamins farbror. Det var ett riktigt kak- och tårtkalas, massa godbitar och trevligt sällskap.
I morgon är det tomtevandring på dagis, på onsdag skall vi få gå på bio och ut och äta med jobbet. I helgen skall vi hälsa på vänner.


RSS 2.0