Härlig helg!

Lördagen startades med en underbar löptur tillsammans med grannen (första halvan). Sedan var det utelek på gården, med kaffe i solskenet. Mötte upp Annelie i Mölnlycke för smakråd till glasögon (jag blev sugen på nya). Sedan hem, byta om och iväg på cirkus i Partille. Helt ärligt så hade barnen haft det roligare på gården hemma, men de var nöjda. Kvällen avslutades med grillat tillsammans med grannarna såklart.
Idag vaknade vi ganska sent (08.00), frukost, påklädning och packning tog längre tid än vad det borde. Därför fick jag springa från parkeringen till Friskis och Svettis med Benjamin på axlarna. Det var tredje gången på Mini-Röris för Benjamin idag och första gången som man märkte på honom att han tyckte det var roligt. Han gjorde alla rörelser och skrattade nöjt! Hem till Haugsnes efteråt, lek och lunch - alltid lika trevligt! Direkt därifrån åkte vi till vännerna för att planera sommarsemestern. Det skall bli så roligt. Mycket god mat och en fin, fin ny lägenhet för K och F. Ett stopp vid ishallen innan vi kom hem och det blev läggning med en gång för B.
Vi hade inte mycket planerat inför helgen, men det blev endel ändå - men roligt, roligt!!!
Lite söndagsångest nu, men så fort veckan har börjat så vet jag att det kommer springa iväg.
Från vår fotosession på parkeringen :)
Han är min, bara min ♥

Fredag ☺

Jobbveckan är avklarad! Det var inte bara jag som var trött efter veckan. Igår hade jag samtal till sent på kvällen, mamma och pappa hämtade B på dagis. Han hade varit så supertrött att han nästan somnat då han fick plättar som middag. Så han somnade strax efter det och då var klockan 17-17.30. När jag kom dit vid 19.30 sov han som en stock. Det var nästintill omöjligt att väcka honom. Så vi fikade i godan ro och någon gång efter åtta åkte vi hem. Tillslut vaknade han till, han var vaken någon timma här hemma men sen somnade han snabbt igen.
Idag har vi bara varit hemma. Tvättat, grejat, gått en promenad, handlat... Jag har gjort köttgryta, det tog faktiskt sin lilla tid, men det var det värt. Det blev riktigt gott och jag känner mig lite stolt - inte för att det var så svårt utan för att jag ändå gjorde det.Det har varit skönt att bara vara idag och jag tror att B också uppskattat det. Vi hade inget planerat imorgon heller, men nu verkar det bli cirkus - spännande.
Reflektion:Egentligen är jag ingen ensamvarg, jag är ju en person som vill dela saker, någon som vill ha närhet och kärlek. Men nu när jag och B har varit själva i över två år så trivs jag ju faktiskt väldigt bra med det. Det som slår mig är hur någon skulle kunna passa in i våra liv och om någon verkligen skulle kunna fånga in mig igen??? Ja, ja... den som lever får se. Jag tänker njuta av tiden här och nu och njuta all tid tillsammans med min underbara B.
Jag kunde inte låta bli att testa hur B såg ut med toffsar. Han tyckte det var superroligt. Tur att han inte hade på sig sin rosa tröja ;-)

Vår på väg mot sommar och så kommer snö!!!!

Ja vädret nu är riktigt aprilväder. Igår på idrotten spelade vi fotboll ute i hagelskurar ;). Efter den första jobbveckan så var det extra skönt med helg. Fredagen gick åt till massa ärenden, vi lämnade hemmet vid 10 och var åter vid 16.30. In, ut ur affärer, bilen, handla, kassar, graven.... Jag var helt slut när vi kom hem och slängde mig på soffan. Men sen kom R och G och gjorde vår kväll mysig. Sommardäcken åkte på och jag lagade middag.
Mor fyllde år i lördags så vi var där på kalas, gott och trevligt. Benjamin fick stanna kvar på kalaset är jag åkte vidare på guldfest. Det är 10 år sedan Team Surprise tog det första officiella VM-guldet i Minneapolis. Detta firade vi tillsammans med de som var med och åkte då. Det var fantastiskt roligt, grymt ordnat med underbar mat men framförallt alla roliga minnen genom tiderna som kommer upp. Sen är det något speciellt man har tillsammans med alla dem som man åkt med. Det går inte att förstå om man inte varit med... Det som ändå är lite roligt att konstatera är att man träffar många av dem fortfarande och har lite koll på vad de flesta gör.
Fick lunch hos ma och pa på söndagen och sedan åkte jag och B och tittade på Izas gympauppvisning.
En härlig helg och jag hade gärna haft helg direkt igen...
Denna veckan har det varit några utvecklingssamtal, men jag har fortfarande några kvar. Så sena kvällar, men snart är det över.
Oj, jag har lovat mig själv att lägga mig innan tolvslaget ikväll... och nu känner jag att ögonen snart trillar ihop (igen, har redan somnat en gång i soffan).
God natt!

Hemma!

Då var jag tillbaka i vardagen igen.
Vi har haft en fantastisk resa. Det har varit otroligt att se hur laget verkligen fick putsat på programmen in i det sista. Det har skett en sån otrolig förbättring under säsongens gång. Det enda tråkiga var att de inte riktigt fick göra två riktigt bra åk. De hade flera fall i det fria programmet och det har man inte riktigt råd med. Det slutade med en 6:e plats vilket inte riktigt var det de hade tänkt, MEN de vågade, satsade och denna gången nådde det tyvärr inte hela vägen.
B mötte mig på flygplatsen och ja... det blev mycket tårar, kramar och pussar. Så mysigt att få vara med honom igen. Det är en befrielse att han har haft det så bra hos alla. Jag har inte varit det minsta orolig - TACK, TACK, TACK!!!!
Jobb och dagis idag. Jag har varit hyfsat pigg idag ändå. Vi blev bjudna på middag av bästa grannarna idag. Fick en liten dipp här på kvällen, men drack lite kaffe... så nu är jag ganska så ok. Men snart skall jag lägga mig. Tänkte jag skulle springa beeptest imorgon bitti innan eleverna kommer - för att testa om det är någon effekt av den höga höjden.
Dörren öppen = vårtecken. Ett annat kanske var att jag bar upp vinterjackor och skor på vinden. Det tredje var att jag tog ner julbelysningen från altanräcket idag ;)

shop til you drop

Vi har haft fantastiska dagar här i Colorado. Vädret är fint, sol, blå himmel men ganska blåsigt. Man håller inte koll på dagarna här.
I söndags var det tre timmars träning på schemat. Jag KG och Maggie startade dagen med en långpromenad och sedan lite lätt träning i gymet. Jag var riktigt trött och kände av både höjd, energibrist och för lite sömntimmar. Men efter det blev det bättre och träningen för tejerna gick jättebra. Bästa träningen för hela säsongen - det gäller att toppa formen. Middag på kvällen på ett riktigt amerikanskt matställe - fanns massa gott. På eftermiddagen, tidig kväll kommer tröttheten och det är inte några problem att somna.
Igår, testade jag och Carro att springa lite på morgonen, det var tungt men efter ett tag kändes det bättre. Vi bytte hotell, så det blev packning och sedan promenad till det nya hotellet. Konståkningsmuseé och sedan tog bussen oss till ett outletcenter. Polo, tommy, gucci, levis... ja det var endel affärer och vi alla sprang runt som dårar. Hysteriskt och galet - men roligt! Helt slut på kvällen, så efter middag blev det rummet och sängen ganska snabbt.
Idag har vi varit hurtiga igen och sprungit. Kändes betydligt bättre idag, men fick känning i min hälsena igen :( Nu har vi en lugn fm. Laget har kollat video och har nu golvträning. Det blir nog en liten tur till ett annat shoppingcenter idag, men inte så länge. Sedan skall vi ut och jogga lite, det är tungt i benen på många. Imorgon börjar de "riktiga" träningarna - vilket betyder att total fokus nu ligger på själva målet för resan.
Pratade med min B igår. Han är så söt och jag längtar så mycket. Men han låter så glad och tillfreds vilket gör att det känns bra.

@ colorado springs

Nu är jag här... i det stora landet. Flygresan gick utan trassel, självklart blev jag utvald och fick gå igenom en extra säkerhetskontroll, är det någon som är förvånad? Tre filmer och en bok senare var jag äntligen på plats i ett vårigt C.S. Det var faktiskt riktigt skönt att resa själv. Massa tid att bara göra ingenting och ha tid att bara ägna sig åt sig själv.

Efter dusch så är det nu dags att sova. Jag sov inte så mycket på flyget 1-2 timmar bara. Nu är klockan strax efter tio här på kvällen och hemma är den 06.15. Det betyder att jag snart varit vaken i nästan 24 h. Så jag är lite trött nu, men jag ser fram emot morgondagen.
Saknar mitt hjärta så klart.
Jag längtar... längtar du?

RSS 2.0