Semester 2010

...börjar nu!
De sista veckorna på skolan har bara rusat förbi. Det är alltid mycket innan terminsavslut.
Så de sista veckorna har varit mycket jobb, många kvällsaktiviteter, endel träning med teamet och själv.
Jag har varit på Östra med B för att han skulle få göra ytterligare undersökningar på sitt hjärta. Han skulle göra ett 24 timmars ekg, vilket betydde att han gick omkring med elektroder på sig med sladdar kopplade till en dosa som låg i en ryggsäck. Han var såååå duktig. Han var otroligt ledsen och ängslig när vi skulle sätta på dem, men sen gick det hur bra som helst. Svar har vi inte fått ännu... kan bara hoppas att det såg bra ut.
Jag har fått möjlighet att sitta med i intervjuer som gäller två nya tjänster på vårt jobb. Det har varit riktigt roligt och givande. Jag har varit otroligt trött på jobbet detta läsår. Men nu händer det ganska mycket nytt och jag ser verkligen fram emot starten ht-10 vilket känns riktigt roligt.
Ser fram emot en härlig sommar. Vi åker till Italien om en vecka, kommer vara borta totalt 3 veckor kanske. Sen har vi inget speciellt planerat förutom kalas för B och en konsert för mig. Sen kan jag tänka mig att B vill träffa farmor, farfar och kusinerna lite också. Det skall bli otroligt skönt med semester.
Idag har jag klippt Benjamin. Skönt att bli av med allt hår inför sommaren, men jag gillade verkligen hans låmga hår. Så det blir till och spara till hösten igen :)
Före Efter

RSS 2.0