Intet nytt....

Nu händer det inte mycket, varken under dagarna eller i magen... Ganska mycket sittande vid datorn, läser bok eller glor på tv. Ganska många vändor till Ica också för att handla mumsiga saker. Jag ändå försökt att ha någon aktivitet per dag som är inplanerad.

Tisdagskvällen spenderade jag på Hard Rock Café med gamla  och nuvarande Surprisare. Jättetrevligt och gott, efterrätten är det bästa! Så kul att träffa gamla lagkamrater, man har ju upplevt massor tillsammans.
Bra ordnat av vännen L. Det gör jag gärna om... en liten hint ;)

Onsdagen var jag hos tandläkaren och fick reda på att i slutet av september åker tandställningen av - JIPPIE!
Det har gått ganska fort faktiskt, men det skall bli så skönt att bli av med den.

C. och hennes lille H. kom och hälsade på, vi åkte till Freeport och lunchade + strosade!
Men jag köpte ingenting - bra gjort Katrin!
Mysigt att umgås med dem och lille H var inte så liten längre... gott att se att han mår lite bättre nu.

Torsdagen var dagens projekt att träffa Å. från jobbet och lunchade med henne på S.O.H.O, mmmm god och lyxig buffé. Gick en vända på stan för att handla en liten present.

Igår var vi hos barnmorskan och magen hade vuxit lite, annars var allt som vanligt. Hoppas att han/hon kommer i nästa vecka i.a.f.
På kvällen hälsade vi på familjen A. som på midsommarafton gick från tre till fyra i familjen. En liten pojk som var så söt och liten... fattar inte att man har en sån i magen.... Mysigt!

Annars blir det endel film och slappande för mig, tränande för M.

Inte mycket annat att göra än att vänta.....

Midsommar + ny vecka...

Hade en supermysig midsommar i Eskilsby med våra goa vänner. En lugn och stillsam utan några fylleslag men är ganska så nöjd med det nu för tiden. Massa mat (som vanligt), spel och mys. Regnet öste ner men vad gjorde det när vi kunde vara inne! Fullt ös var det även på den näst minsta och hon höll oss sysselsatta med diverse aktiviteter, kolla på kossorna, jaga katten och leka kurragömma.... Nu var det en, snart är det flera.. då blir det kaos! Vi hade med oss Alhambra (sällskapsspel) som underhöll oss, kul att alla tyckte om det.
Blir spelkväll igen snart hos oss!


Nu är det alltså mindre än en vecka kvar tills skrot skall komma ut. Eftersom man vet att det är vanligt att gå över tiden så... vill man ändå inte tänka att det kan vara tre veckor kvar...

(händer inte så mycket med magen nu, nu skall han/hon bara få lite mer fett på sig )

Vad skall man göra då? Läste ut Stieg Larssons första bok igår och köpte den andra som jag nu har börjat på.
Igår bjöd vi in oss själva till ma och pa på grillning och godaste äpplepajen till efterrätt.
Sedan åkte kortleken fram, en mycket trevlig em/kväll.

Idag har vi varit en sväng på IKEA iaf. fick köpt en grej att ha i badrummet och ha saker i + en badbalja, ett gosedjur, ett täcke för skrot att ligga på, lite nya underlägg... Sedan var vi en sväng förbi Stadium också, det var REA där. Mikael fick köpt sig lite nya shorts och jag hittade en vindjacka.
Hem och laga mat, och snart blir det boken igen...

Imorgon skall vi ut och äta med lite gamla Surprajsare, skall bli supertrevligt!
Försöker ha något att göra varje dag så jag inte blir helt förslappad...

Sommarlov/mammaledighet...

Japp då har man jobbat sista dagen på över ett år.... Var på jobbet i förmiddags, träffade min efterträdare, städade och lämnade in mina nycklar. Konstig känsla att man inte skall jobba på så länge, men tror nog att tiden kommer fyllas. Alla säger ju att det skall gå så snabbt.

Var hos barnmorskan igår och inga överraskningar, allt såg bra ut! Skrot höll dock på att böka/träna när hon mätte hjärtljuden så de var uppe i 158, högst hittills. Börjar få en konstig känsla av att det faktiskt verkligen snart kommer komma ut en tredje familjemedlem. Att det inte är så många dagar, veckor som det bara är jag och M. Ser ju självklart fram emot det mer än något annat, samtidigt som det är lite skrämmande ;)


Efter att jobbat halvdag tog jag och M oss ner till Haga för att luncha med den långe W. och A. Café Kringlan brukar vara standard och så även idag, buffé lockar alltid! Sedan kaffe och glass i solen - härligt!

Innan vi tog vagnen hem strsade vi lite på stan och jag fick köpt en ny kalender som jag skall ha och skriva upp alla mina promenader, fikor och shoppingturer i nu när jag skall vara ledig! Köpte också en dagbok som jag skall börja skriva tänkte jag. Fina va?


Vad gör man nu då???? Ledig varje dag.... Skall hämta skötbordet imorgon och bilbarnstolen på torsdag hos M;s bror. Sedan kan skrot komma ut....
Nej, skall hinna fira midsommar i sköna Eskilsby innan också :)

En fullspäckad vecka

Det blir alltid mycket aktiviteter den sista veckan i skolan, massor som skall fixas, utflykter, fester mm.
På tisdagen tog vi med fyra sjuor till Vrångö, perfekt väder, mycket folk, lite plats på spårvagnar. Ett äventyr som gick bra och var uppskattat men var helt slut när jag tillslut hade räknat in alla på pendeln åter till Kungsbacka - Phu alla var med!

Avslutning, med  hembakat, fina presenter från barnen, fina uppträdanden i aulan samt kaffe och tårta för personalen. Lite extra sorgligt att säga hejdå till min goa sjua, men får förhoppnngsvis se dem i nian igen.
Sedan var det dags att ladda inför personalfesten på kvällen. Mycket god mat och många roliga lekar gjorde festen till en höjdare. Det blev ändå inte så sent då festen drog igång 18.00 och de flesta är ganska slitna så här in i det sista...Eftersom man är den givna chaffören nu för tiden så efter x antal stoppp var jag nog hemma runt 00.30.

Kunde inte sova, och var tvungen att gå upp tidigt för jag hade inte packat inför vår lagresa. Så 3 timmars sömn blev nattens resultat. Torsdagen skulle vi sitta med betyg och bedömning - lagom inspirerad. Åt en god lunch på Storgatan 1. Efter någon timmes grejande på skolan så åkte vårt arbetslag till Åkulla. Ligger så fint vid Yasjön med bokskogar omkring. Endast en mil från Ullared! Lite arbete och sedan räkfrossa och tjöt hela kvällen, kunde inte hålla ögonen öppna längre än till 01.00 snåret. Började fredagen med ett morgondopp i sjön - så underbart!
Go frukost, lite mer lagarbete sedan lunch, arbete och städning.
Självklart blev det en trip till Gekås på hemvägen. Köpte bara nödvändiga saker ;)

Efter att ha kört hem alla medpassagerare så var jag hemma vid 19. Kånkade upp all packning, duschade, slängde mig på soffan och somnade ganska snabbt. Hela lördagen var jag som en zombie, vandrade från datorn till tv:n tittade på det ena programmet efter det andra.
Piggnade till på kvällen och packade iaf upp och tittade på mina nya inköp från Ullared. Började följa Jukola via datorn som är en jättestor orienteringsstafett i Finland. M är med och springer. Förste man startade vid 23 tiden och M som site man sprang i mål vid 06.00 i morse. De slutade på en hedrande 10:e plats - Grattis! Längtar tills han kommer hem nu, känns som man inte setts ordentligt på en hel vecka.

Idag fyller min kära far år - stort grattis och jag skall dit senare idag på lite kalas.

Tänkte åka in och jobba måndag tisdag nästa vecka sen tar jag lov från jobbet i ett helt år!!!!!
Känns konstigt och overkligt och på ett sätt tråkigt att lämna mina underbara kollegor, kommer sakna dem ( vissa mer än andra).
Men mest kommer det att bli helt underbart - tror och hoppas jag!

Sol och bad....

Svettigt värre är det ju nu, men samtidigt helt underbart!
Blev många sköna bad i helgen vid Ganlets badplats. Var där både lördag och söndag med C och L. Man får passa på att åka dit nu, för någon optimal badplats är det inte när man har barn.... Mycket folk som vanligt men sköna vindar och svalkande hav.

Lägenheten är dock inte så svalkande nu, gjorde ett försök att hänga upp handukar på gardinstängerna i v-rummet innan stranden i söndags. Detta resulterade i att gardinstängerna föll ner från väggen! Dags att spackla och borra nya hål - igen! För detta har hänt innan... att man inte lär sig. Men det får bli en regnig dag.

Äger nu också två nya brassestolar som ma och pa snällt åkte och köpte. Nu kan jag sitta och sola skönt med min stora mage - TACK!

Var faktiskt på promenix igår i värmen med vännen M. som jag inte sett på så länge. Skuggan fick avgöra vilken väg det blev och det blev en ganska lugn promenad för nu börjar det bli en aningens tungt.

Idag har det varit städdag i skolan och som em.-aktivitet var det brännbollsturnering, imorgon åker vi till Vrångö med våra 7:or och då blir det bad vill jag lova!

Idag fyller bästekusinen 30 år, ett stort GRATTIS till dig!

Ny vecka, ny bild... ca  tre veckor kvar...

Aaaattttjjjoooooooo....

Gräspollen var tydligen något som jag var väldigt allergisk mot.... Snorar hela dagarna och får nysattacker... ja, ja hoppas att det snart blir bättre, kruxet är ju att man inte får ta någon medicin nu när man är gravid.

Nu är det verkligen i sluttampen i skolan. Betygen är inne men nu skall alla omdömen, åtgärdsprogram, aktivitetsdagar planeras och skrivas. Skönt att ha en vilodag mitt i veckan.
Nästa vecka är det inga vanliga skoldagar - jippie!

Nationaldagen firades av ett premiärdopp i Kåsjön, gissar att det kanske var 18-19 grader,
helt ok men jag låg inte i någon längre stund.

Det är ganska så varmt nu och fötterna är som elefantfötter, tänkte att det skulle vara skönt att kyla av sig med en bio i torsdagskväll. Var först och fika med M och sedan skulle vi gå på premiären av Oceans thirteen.
Det var fullsatt i Bergakungen och inte svalt..... Jag svettades, visste inte hur jag skulle sitta bekvämt och somnade.... så jo filmen var väl bra, det jag såg :)

Mös med L och O igår i trädgårdsföreningen, fick sedan middag som N fixat - TACK!

Idag blir det Ganlet med C och L som också har grejer på G i sin mage. Deras skall komma fyra veckor efter skrot, men man vet ju aldrig....

I em förmodligen grillning hos ma och pa - brukar vara MUMS!


Skön avslutning på helgen...

Lördagkväll var vi hembjudna till vännerna L, N och lilla O. Det bjöds på hemagjorda hamburgare, annanaspaj och godis mm. En helt otrolig fotbollsmatch på alla sätt och vis... no more comments! Riktigt mysigt iaf.

På den strålande söndagen tillbringade jag en timma i en ishall för att hjälpa ett lag med lite steg. Överraskande nog fick jag en liten present som tack för hjälpen. Eller jag och jag, det var till kommande skrot... skall det vara så här i fortsättningen? ;) Nä, skoja bara var jättetacksam och de var så söta, små tofflor som skramlar!

Sedan gjorde vi picknick och tog bilen till Gunnebo - underbart! A och lilla I kom också dit. En underbar eftermiddag med diverse gott och mycket sol.

Väl hemma var frisören framme och gjorde M fin i håret.

Ny veckobild
4 veckor kvar...


Nu efter måndagens arbetsdag inser man att det bara är tre arbetsdagar kvar denna veckan!!!!


Vagnen...

Äntligen helg igen, veckan har varit helt ok.
Avslutat kursen på Östra, nu skall man alltså vara fullärd?!!!
I torsdags var jag och träffade gamla isprinsessor som var sugna på att visa upp sig igen... får se vad det blir. Det var iaf kul att träffas, man har ju gått igenom ganska så mycket med dessa tjejer. I fredags efter jobbet var det uppvaktning av en arbetskamrat som fyllt 50. Om jag ser ut som henne om 20 år är jag väldigt nöjd!

I natt har skrot levt rövare så någon bra sömn blev det inte... Sov därför lite längre imorse och segade på fm. M gav sig iväg tidigt, tidigt till Halden (Norge) för en dag fylld med träning. Mams och paps fick följa med till Backaplan och hämta hem vagnen. Det var inte bara vi som ville köpa barnsaker... galet många som skall ha saker! Fick hämtat vagnen, köpt en kudde och spjälskydd samt beställt skötbord. Nu är det inte många saker kvar att pricka av på listan.

Eftersom vi har en kombi, hade jag aldrig tänkt tanken att den skulle vara svår att få in i bilen... tji fick jag! Efter mycket fixande och trixande fick vi med oss den hem. Men det gick inte så lätt som jag tänkt och måste testa mer så man inte behöver plocka isär den!!!! Men var en aningens irriterad och varm när vi höll på och greja på parkeringsplatsen. Stackars ma och framförallt pa! Sorry, ni är underbara och vagnen är jättefin.... stort tack till mina bästa sponsorer ;)

RSS 2.0