Löfte...

Jag bestämde mig idag efter den goda fikan hos mor och far... Jag har kommit in i en period av sockerbegär, alla fikor har skapat ett behov. Det är dax att dra ned på det!

Fram till jul tänkte jag ha som mitt första mål. Inget godis, fikabröd mm. Tror ni jag fixar det? Det gick inte så bra sist vill jag minnas, men skam den som ger sig... Är det någon som hänger ? Lissan kanske?

Godis,kondisbitar och snacks

Seg start.. blev en skön dag!

Imorse när Benjamin vaknade var klockan 06.30, vilket är helt ok i vanliga fall men jag var helt död! Jag tror att det beror på att det är så mörkt ute nu. Vi var bara inne på fm, det såg ut att bli en fin dag, men sen kom regnet.

Vi åt lunch, sedan när det var dax för lillkillen att sova middag så blev han superledsen när jag skulle lägga honom i sängen. Det var ganska längesedan han fick somna där själv på dagen. Det senaste har det blivit bilen eller vagnen ute, då det varit så fint väder. Så fort jag tog upp honom somnade han på min axel. Sedan lade vi oss båda i min säng och jag slumrade i en halvtimme. Benjamin däremot vaknade 2 1/2 timma senare.

Under den tiden skulle jag byta en kontakt vid datorn.... det slutade med att routern fick ett frispel och nu fungerar den inte. Jag måste installera om och då ha en kod som jag inte har kvar!!!! Så nu fick jag plugga in sladden och sitter fast vid köksbordet! Det betyder att antingen får jag sitta vid datorn ELLER kolla TV! Vilka i-lands problem!

När B vaknat så åkte vi upp till ma och pa. Där fick vi fika och trevligt sällskap. Jag stekte senare plättar till B också. Nu är vi hemma, Tweenes är på TV:n och snart är det vällingtime. TACK för idag ma och pa, ni gjorde vår dag.

Nu har idol och top model börjat....

Mikaeldag!

Idag har Mikael namnsdag och tänker lite extra på honom.

Jag kom ihåg hur jag uppvaktade honom på hans första namnsdag då vi var tillsammans....
Jag hade skrivit ett litet brev med små kärleksförklaringar, klippt isär brevet med några få ord på varje lapp. Gömt dem i lägenheten och sedan ritat en karta över lägenheten och märkt ut i vilken ordning han skulle hitta lapparna! Jag skrattar nu när jag tänker på det :) Vad seriöst! Jag var tvungen att sticka till jobbet så han fick lösa det själv. Han hade tyckt det var gulligt, men lite kommentarer på min karta hade han allt ;) Detta var idag fem år sedan, sen var de nästföljande namnsdagarna inte lika märkvärdiga även om jag försökte göra, eller köpa något.

Igår var det löpning igen och vi slog våran tid....och förra veckan sprang vi tre gånger :) Igår hade vi även besök av vännen C m. familj. Vi åkte sen upp och kollade in A och G:s hus i Hindås. Det kommer bli superfint och hoppas att de kommer få sålt det.

Idag har vi träffat L och T, vi var på deras Öppna Förskola. Massa roliga bilar där... sedan vid 11 gick alla bort tilll en gympasal där de hade gympa med barnen. Oj, oj, himmelriket för alla små. Tjockmattor, ringar, plintar, bollar mm. Hem till L för lunch och fika på det. T gick och lade sig, men B höll sig vaken tills det blev dax att åka hem. 14.00 somnade han i bilen, lyfte över honom till sängen när vi kom hem, 16.00 såg han ut såhär:



16.20 fick jag väcka honom och det var inte lätt! Han hade lätt sovit en bra stund till.

  
Så här kul hade vi idag!

Efter bad på kvällen så försökte jag fota B i grodhandduken.... efter många försök så lyckades jag!


Jag köpte ju varma och gossiga innetofflor till B häromdagen - gissa om han vill ha dem på sig???? NEJ!!!
Aj säger han när han får dem på sig och sparkar konstigt med fötterna. Jag försöker distrahera honom med något annat så han inte tänker på det. Men efter en stund kommer han och är ledsen... så det är bara att ta av dem. Men han kanske vänjer sig....

Lyckades iaf fånga honom från igår då det var ok att ha på sig dem en stund, typ 30 sekunder!


Ikväll skulle jag ge B blodpudding till middag, nyttigt och bra tänkte jag. Jag har försökt detta innan utan något lyckat resultat då jag inte stekte den tillräckligt = jätteäckligt! Så idag tänkte jag steka på låg värme länge... hur svårt kan det vara! Kollade den titt som tätt, men den var inte färdig. Tillslut fick jag nog, då var den färdig med råge! Den blev jättehård på utsidan. Tur att jag hade lite ris, lingon och fiskpinnar i reserv! Skall man göra den i ugnen? Tips mottages gärna.

Även om det verkar som om jag överhuvudtaget inte kan laga mat så har jag blivit mycket bättre iaf. Ibland får jag till det och det kan smaka riktigt bra. Lycko den som blir bjuden då ;)

Sovmorgon och en dag på landet!

Stoppade in nappen på B vid 05.30 imorse. Sedan vaknade jag 07.00, det var helt tyst! Jag var tvungen att smyga upp och lyssna att skrutten andades. Han sov så gott, jag gick och lade mig igen och undrade vad det var frågan om.... 07.38 vaknade han! Jag vet inte om detta hänt någon gång innan! Det får gärna upprepa sig!

Jag och B åkte sedan till min syster som bor i Hyssna, långt inne i skogen. Hon renoverar sitt hus och är så duktig. B älskar hennes hund och vi har haft en härlig dag. Vi tog en tur till Visko som är en jättestor skobutik i Kinna. Jag köpte ett par goretex kängor och varma innetofflor till B. Sedan åt vi lunch innan det var dax för hemfärd. B har varit solsken hela dagen.

Det blev inte så mycket gjort på em då, B somnade så sent och sov till 16 på em. En snabbis ute, en liten tur upp till grannen, sedan var det tid att laga middag. Glömt att säga.... B har inte ätit barnmat på hur länge som helst, han har ju bara vägrat. Men häromdagen provade jag och han åt med mycket god aptit :) Lycklig mamma! Det är så bra att veta att man kan ta med sig när man skall iväg eller om man bara inte hinner eller orkar laga någon dag.

Nu: B sover, Lena och Orup på TV, brieost, kex, advokado och salami.

Nästa vecka skall jag nog kolla på ny dator!

Hoppas ni alla har en bra lördag!

Mysiga besök, fikor och träning!

I onsdags kom M på besök och hade massa roligt att berätta. Jag är så glad för din skull vännen! Åt middag och senare blev det Idol, te och mysig pratstund.

Igår var vi hos en i A:s f-grupp, jag har halkat in där på ett bananskal. Det var fika, lunch och fika igen. Efter promenad hem i sommarvärme kom KG och vi gick tillsammans hämtade upp I från dagis, mötte upp en annan utav A:s vänner. Vi gick till bycaféet, satt i solen och gottade oss. En liten promenad hann vi också med.

Sedan var det dax att ladda inför kvällens löpning. A ställde upp och passa B. G och jag tog ändå en ganska lugn tur, men försökte springa jämt hela tiden istället - skönt! nart får vi öka ut vår runda...

Idag har jag haft i uppdrag att hämta J från flygplatsen. Det är min kusins flickvän som kommer ända från Brasilien och skall nu förhoppningsvis bosätta sig här.

L och O kom spontant och vi lekte åt och busade. A m. familj anslöt också och vips var det som dagis här - urmysigt!

Fattar inte att det är fredag igen, nu sitter jag här vid datorn utan att ha TV:n på i bakgrunden-WOW! Kanske dax att fixa med räkningarna.

B har i tre nätter inte velat somna själv, han har ropat efter mig och gråtit. Det var urlängesedan han ville att jag skulle vara hos honom... så jag vet inte varför. Men ikväll så skrek han lite men sen var det tyst... så det gick idag som vanligt nästan - skönt!

Idag har vi haft endel duster.... phu! Han ville stå på stolen...när jag tog ner honom och gick därifrån blev han så arg! Tillslut orkade han inte och somnade nästan i mitt knä. Sedan blev han arg när vi skulle gå in, han ville vara ute, han ville kolla på TV..osv... så har det hållit på idag, men sen blev det bättre framåt kvällen.

   
Nya mysdressen från Me and I / Jag och I under paraply i solen / B lycklig i skrindan


Bekymrad sötnos ( i min mössa)!

 
Dans för fullt och sekunden innan M trillar / B sjunger imse vimse..


Min älskade busunge!

Snart läggning

Igår morse var det löpning på schemat igen. G var laddad och drog igång ett hårt tempo, men efter ett tag fick vi sakta ner om vi skulle orka hem, men vi slog våran tid med flera minuter! Sedan bjöds jag på underbar frukost hos fam J.

Senare åkte jag och B till M:s bäste kompis D som fyllde 28 år i söndags. Trevligt att träffa honom och de andra och god tårta fick vi.

Idag fick jag och A trevligt lunchbesök av M som kom med sin 6v. gamle C. Hon hade handlat med sig lunch och vi alla åt tillsammans. Det var så mysigt!

B har inte riktigt varit sig själv idag, extra gnällig och inte velat äta så mycket. Han var supertrött på kvällen och ville bara sitta still och kolla på tv - inte likt honom. När han skulle somna ville han att jag skulle vara hos honom... det händer aldrig nuförtiden! Hmmm. Jag tyckte att han var mer snuvig idag igen, tyckte att han nästan var bra igår... kanske har han åkt på en släng till? Men om jag inte missminner mig var det samma visa förra gången!

Nu måste jag gå och lägga mig. Har varit inne hos A och sytt draperiet till B:"rum". Det sitter uppe nu, men blev inte riktigt vad jag förväntat mig, men det beror nog mer på vajerns konstruktion än på mina sykunskaper.

Imorgon kommer en annan M på besök!

Underbara höst!

Vilka underbara höstdagar vi har fått. Älskar hösten i denna skepnad, är inte lika positiv då det regnar och blåser ute!

Efter allt för få timmars sömn mellan fredag till lördag så tog jag och G. och snörade på oss löparskorna på lördagmorgon. Helt underbart springväder med mycket syre i luften. Jag kände mig pigg, medan G var lite seg, så det blev en skön runda för mig - härlig start på dagen.  Efter dusch och macka i farten så åkte jag till Härlanda kyrka för att slåss om billiga fynd. Jag blev lite besviken för det var inte alls lika bra som förra gången, men fick med mig lite smått och gott iaf.

 
L med en tom vagn utanför Härlanda k:a, O hade hittat ett roligt kök!

Fortsatte min färd till stan och shoppade ännu lite till innan längtan efter min lille prins blev för stor... och plånboken för tom. Kom till Veddige där B fortfarande sov middag och B:s kusiner hade kommit. God mat, trevligt sällskap och glada barn! B har varit på strålande humör hela helgen och det märks hur mycket han tycker om farmor och farfar.
  
  

Idag vaknade B 06.00, jag tog honom till min säng och det verkade som om han somna om, men så vips ville han ner på golvet och ut och leka! Farmor var uppe och tog honom så fick jag gå och lägga mig igen...LYX! Jag var egentligen inte så trött då, men skönt att vila. Jag slumrade till i omgångar och vid 08.30 tyckte jag att det var dax att stiga upp. Men nu var jag hur seg som helst. Dagen fortsatte i samma anda... jag bara vilade, solade och latade mig och var ändå trött. Men så skönt att få ha en sån här helg - TACK!


Ma och pa är i Kroatien på semester och har det gott - tänker på er!

Ler...

Jag är hemma efter en mysig dag och kväll i stora staden.... Lämnade av B vid Kallebäck och bytte bil med B.s farfar. B hade bara skrattat när han helt plötsligt vaknade upp i Veddige. Det känns så skönt!

Jag åkte vidare in till stan för att shoppa lite nödvändiga saker till B.(och lite till mig). Kastade i mig en sushi, bara för att jag var i stan och skulle passa på. Senare kom L och O och det blev en kaffe. Fortsatt shopping och sedan drog vi oss hem till dem för att göra tacos och äta godis. Helmysigt! Tusentack vännen för lovely dag/kväll.



Nu är jag hemma, det är snart lördag... Har massa energi efter en härlig dag och roligt mail. Känner mig glad! Nu skulle jag kunna greja och städa hela natten lång känns det som, men inser att snart är det morgon och då skall jag springa med grannen!

Måste bara tillägga att gårdagens inlägg om min löptur.... Det lät som jag "endast" sprang i 15-20 minuter, men sprang/joggade i 45 minuter, så ingen skulle tro något annat... som om det spelar någon roll ;)

Godnatt - första natten helt ensam i mitt lilla hus! Ingen snorgig och hostig B, men jag kommer säkert att vakna 06.00 iaf.

Träning...

Tro det eller ej, men jag sprang faktiskt igår!

Ma och pa kom ner med ett färdig målat skoställ. Jag passade på och smita iväg och springa en tur. Med en kanongod lunch i magen (blev bjuden av A) så var det tungt att springa. Men efter en 15-20 minuter kändes det ändå ok och skönt att komma ut och röra sig.

Jag har bestämt löpdate med G på lördagmorgon då jag är barnfri... men undra om sovmorgon kommer locka mer? Nä, jag skall verkligen ta mig ut!

Målet är att få till tre löpturer i veckan, då skulle jag vara nöjd. Nu kan jag sakna lugna sköna 2 h pass i Skatås/Delsjöområdet. Det tar inte mer än 15 min med bil att ta sig dit, men nu är problemet att jag inte skulle orkat springa i två timmar... men snart kanske!

Nu är det läggdax med öronproppar!

Uppfostran forts...

Det har bara gått två dagar sedan vår dust vid matbordet, men jag ser redan en förändring. Igår kom han tillbaka till sängen och gosade efter han förstod att jag inte ville gå upp klockan 06.00 och vi gick upp en timme senare - det har aldrig hänt!

Idag var samma incident vid matbordet, jag förklarade att jag skulle äta upp och utan gnäll gick han och lekte själv! Var det så lätt? Nä det klart det inte är och jag är inte dummare än att jag fattar att det hela tiden kommer duster där jag måste visa vad som är rätt - men det känns ändå som en liten vinst för mig!

Märkte igår på B att han började bli mer hostig igen, snuvan kom igår em och natten har varit varm och hostig. Imorse hade han 39.4, men har varit ganska så pigg ändå. Han har hostat i en timme nu(i sömnen), men nu är det tyst... Tror säkert att han kommer vara mycket bättre imorgon. Jag börjar kunna hans sjukdomsmönster nu.

Imorgon kommer nämligen farfar och hämtar B som skall vara i Veddige i helgen. Jag ansluter på lördag.
Imorgon em skall jag åka till stan tänkte jag och strosa, shoppa och möta upp L. Skall sen ha mys hemma hos henne.
På lördag är det barnklädesmarknad i Härlanda kyrka. Hoppas att det blir några bra fynd där.

Irriterad är jag på min dator som är sååå trög, är nog dax att skaffa ny!

Tack för kommentarer, man blir ju så nyfiken på vilka ni är....

Uppfostran...

Jag har ju insett nu att jag måste börja sätta tydliga gränser för B. Jag tycker redan att jag är ganska så hård och konsekvent, men märker att han behöver mycket styrning, då hans vilja är stark!

Så efter ett peppande samtal med A (numer inte bara vän utan granne och nästan sambo) så började det igår efter middagen. B ville att jag skulle leka med honom när han inte ville äta mer. Jag åt fortfarande och förklarade att jag skulle äta färdigt. Detta svar var inte det han tänkt sig och blev jätteledsen/arg. Skrek och skrek, drog i min hand, hängde och klängde.... lättade ibland, men sen drog det igång igen. Jag försökte ignorera och förklara emellanåt, han lyssnade då på mig men fortsatte skrika då det inte var det svar han ville ha. Jag satt lite och smolog för att jag märkte så tydligt att det bara är en maktkamp det handlar om. Han hängde vid min stol och mina ben i 25-30 minuter - skrikandes. Tillslut lugnade han ner sig och hittade ett riskorn på golvet. Jag frågade om han var hungrig och tolkade det som om han var det. Då åt han lite mer, men sen blev han superledsen igen, som om han kom på att han varit ledsen. Nu tog jag honom i famnen och sedan läste vi bok och då när han satt i mitt knä och var glad, pekade på saker, pratade mm kom mina tårar. Åååå då hade jag så gärna velat ha M där så man kunde funderat och diskuterat tillsammans hur man skall göra. Samtidigt så känner jag att jag egentligen vet, men ibland vill man ju bara ha nåt litet som gör att man känner sig starkare.

Idag har vi varit på ÖF, tog sedan en tur ner till graven. Sedan hämtade vi I från dagis, mellis och sedan, utelek + middag. Har idag inte haft några större fighter med B. Men har varit omringade av folk hela dagen och då är B oftast mer nöjd. Jag vet att det kommer vara ständiga fighter och självklart är man beredd att ta det. Det är ju mitt jobb! Målet är ju att egenskaper som självständig, snäll, ödmjuk, omtänksam, go mm. stämmer in på B i framtiden - vilket ansvar man har!

Jag är så glad att vi har så nära kontakt med A och hennes familj. I och M blir nästan lite som syskon, då vi ses nästan varje dag och han får lära sig att dela med sig och visa hänsyn = jättebra träning.

Jag är mycket piggare idag vilket garanterat beror på den braaiga  (vet att man inte kan skriva så, men hittar inte något bättre ord nu) natten. Men min nacke gör så ont, gjorde något konstigt med den imorse, det känns som en nerv ligger i kläm.

Ååå förra veckan blev det inte träning en enda gång. Måste komma igång, kanske imorgon...

Oj, klockan blev mycket, skall gå och lägga mig strax, tänkte jag skulle fått upp två speglar nu på kvällen, men jag har suttit vid Top Model, Vem slår Filip och Fredrik och nu är det So you think you can dance.....



  
Världens bästa morfar / koncentration   /         strax innan läggdax

Dagens...

Idag var det kurs i ishallen. Kursen var bra och blev faktiskt lite sugen på att vara specialist även denna säsong. Jag har varit lite tveksam om jag har lust eller inte, då det innebär tid som jag måste lämna B, samt att det är mycket att sätta sig in i. Men idag kände jag suget och att det var skönt att få använda hjärnan lite igen

Slappade hos ma och pa och fick mat i vanlig ordning, sedan åkte vi hem på em. Det tar cirka 2 minuter med bil (om man kör bussgatan...) Var ute en timma ungefär innan det blev dags att gå in och laga mat. Det blev enkelt idag med pasta och köttbullar. Sen fick vi oväntat besök av KG - mysigt! Te och skorpor bjöds det på innan hon skulle ge sig tillbaka till ishallen för den sena träningen.

B sover och jag skall snart gå och lägga mig. Han somnade tidigt ikväll, men jag hoppas att han sover länge imorgon... länge = 06.30 el. senare!

En underbar höstdag idag, men hu så kallt det börjar bli. Det kanske är dags att packa ner sommarklänningarna och ta fram de stickade tröjorna. Jag gillar ändå hösten med den höga, kalla luften. Tänker på förra hösten som var så fin och på alla härliga promenader jag och KG gick runt H-tjärn att det även slank ner en och annan Latte på Dahls var en höjdpunkt på dagen.

Tack för era kommentarer - de värmer!
Kram på er alla!

Saknar och älskar...

Jag var på skolan igår och hälsade på. Det var roligt att träffa alla, men jag känner inte att jag har någon brådska att börja igen! Jag och B gick sedan till Kungsmässan och åt lunch, innan vi styrde hemåt. Jag hann med att handla lite kuddar och mattan hämtades påvägen hem.

Väl hemma blev det fikabesök av M och hennes lille C eller K vet inte stavningen... Efter middagen tog vi oss en tur till ishallen för att hälsa på.

Idag har vi varit hemma, grejat, promenad till godislagret och senare fika på gården i höstsolen.

Imorgon var det tänkt att vi skulle åkt och kollat på OL.tävling i Mölnlycke, men det blir istället kurs i ishallen. Jag kan inte missa tillfället att bli uppdaterad av de nya reglerna av världens bästa!

Lördag kväll och jag satt och kollade på lite kort från när B föddes...
Den lycka som finns i M:s ögon på korten är underbar och se samtidigt som jag saknar honom så och det gör så ont att han inte får vara här hos oss. Ibland önskar man att allt vore annorlunda, och ikväll är en sådan kväll! Jag fattar fortfarande int.e.. när jag kollar på kort på M kan jag liksom inte förstå att han är borta, att han som var min inte lägre finns, att B:s pappa är död.

Nu skall jag gå och lägga mig, måste vara hyfsat pigg imorgon. Skall gå in och klappa på det finaste jag har innan jag kryper under täcket.


Älskar, älskar, älskar!

Shopping

I tisdags var jag och A med hennes f-grupp på Haga Bullen som är Landvetters mammafik. Det var superfint där , god mat och god fika. Promenad hem och sedan kom ma och pa på spontan besök. På kvällen åkte vi till KG för att hälsa på M:s träningskompisar. Alltid lika trevligt att träffa dem.

Igår hade jag och A lyxig dag. Vi lämnade bort barnen och tog en heldag tillsammans, MIO, Husknuten, IKEA, Coop, Skopunkten och Kristallforum hann vi med. Så mysigt att bara umgås, fnissa, äta och shoppa i lugn och ro. Det blev en heldel shopping för mig. Ett brickbord att ha vid soffan på kvällen då jag vill mumsa på goda saker ;), Korgar, servetter, vajer, växter, skärbräda, matta (som jag lämnade tillbaka idag) mm. på IKEA. Tallrik, bestick, vattenflaska till B och ett par skor till honom också. Sedan, tro det eller ej, köpte jag en kristallkrona!!!!!

Jag har alltid varit lite anti kristallkrona innan, tycker det ser pråligt och gammaldags ut, men nu det senaste tycker jag det är väldigt fint och ville få något med lite gammal stil i V-rummet då allt annat är vitt/ svart, modernt och ganska strikt. Hittade en superfin och hade bestämt mig på mindre än 5 minuter. Nu hänger den där och är sååå fin. Det skall vara ljus i också. Men det är svårt att fånga på bild.

 

Idag har jag varit på massage - skönt! Sedan åkte jag och köpte ny matta till sovrummet och en lekmatta till B. Lämnade tillbaka en annan matta och köpte lite mer småsaker på IKEA.

Imorgon skall jag ta en tur till jobbet och hälsa på. Det skall bli kul att träffa alla och att de skall få se B. Sedan fick jag ett samtal att min hallmatta hade kommit så jag skall nog förbi stan och hämta den imorgon också!

On line...

Idag kom det rolig post. Mitt modem mm. kom idag och nu har jag äntligen tillgång till internet. Jag har inte någon bra arbetsplats ännu, men på onsdag skall jag till IKEA och shoppa.

Idag har vi inte gjort något speciellt. Det var superskönt väder på dagen och vi satt ute och åt och fikade. Strax efter jag hängt upp min tvätt ute började regnet. I och B var ute en stund till i sina regnkläder, men sedan gick vi in när det började ösa ner.

Vi fick trevligt middags besök då farfar R tog vägen förbi. Ikväll har jag bara grejat med datorn och min nya kamera som jag fick samtidigt som jag beställde bredbandet. Den verkar vara jättebra, liten och smidig och ha med sig.

Visar lite bilder med blandat innehåll. Skall ta bättre bilder snart och visa runt er i mitt lilla hus.

  
Några av de många flitiga och snälla flyttmedhjälparna...

    
Lek och bus på gården

     
Vardagsrum och kök



 

Snart slår klockan 00.00, så det är hög tid att gå och lägga sig, särskilt när man har en morgonpigg liten kille....

Husägare i 3 veckor...

Jag hyr ju min bostad som en lägenhet, men känslan är ändå att jag har ett litet hus. Jag har fortfarande inte ngt internet, hoppas att få det i veckan, är hos ma och pa nu och kollar mail och annat.

Vecka 1: Grejade mest hemma och fick endel besök, njöt av det fina vädret och fikade massa med mina nya grannar.
Vecka 2: Såg ungefär ut som vecka ett, lite tandläkar besök klämde jag även in.
Denna vecka har ju vädret varit mindre bra ochvi har varit lite på öppnaförskolan, hälsat på på ett dagis, träffat jobbarkompis, umgåtts med A m. fam. Kusinerna kom på besök igår och vi hade det mysigt.

Jag stortrivs i min nya lya och Benjamin kom snabbt tillrätta. Det var första natten som han ville att jag skulle vara hos honom när han somnade, annars har han somnat snabbt och själv. Han får träffa I, M och J dagligen plus de andra vuxna som bor där. Det känns toppen att han har så mycket folk omkring sog och det är skönt att han tyr sig till dem.

När det inte spöregnar så är vi ute och kolla på bilar är självklart favoriten, men hoppa på studsmattan, gunga, leka i sandlådan eller plaska i vattenpölar går också jättebra.

Jag har kommit igång och tränat lite denna veckan. I måndags spelade jag fotbollsmatch (korpen) phu vad jobbigt, jag sprang mest utan boll :). I torsdag sprang jag och G i 40-45 min. och idag har jag sprungit, men bara 30 min, mina ben var trötta.

Jag tror att jag kommer komma in på nätet hemifrån i slutet av denna veckan, så då skall jag lägga upp lite kort på vårt lilla hus.

Nu skall det inte dröja så länge till innan jag skriver igen.
KRAM 


RSS 2.0