1:a advent

och ingen adventsljusstake har jag, eller jag har en men den är ful så tanken var att jag skulle hinna köpa en ny, men hann inte! Jag skall en tur till Allum imorgon så kanske då, det kanske t.o.m .är rea på dem då?

Igår fick jag helt oväntat sovmorgon till 09.00!!!!!!! B vaknade vid fem men somnade om efter en timma ungefär i min säng och när jag vaknade och kollade på klockan trodde jag inte det var sant! Jag vet inte om detta någonsin hänt? Jag sprang faktiskt igår och det var så skönt. Annelie var och köpte thaimat så det blev kvällens middag - mumsigt! Sedan blev det stjärnor på is hemma hos henne, medan B sov sött här hemma.

Imorse var det samma procedur, fast vi vaknade en halvtimma tidigare. Jag förstår inte, men är glad så länge det varar. Sedan lekte jag frisör med utvalda grannar som försökskaniner. Kvällen har även den spenderats med mina vuxna grannar på bio. Bondfilmen var bra, mycket action, satt på helspänn utan att somna... trevlig första advent!

Ny vecka imorgon igen, hur snabbt går tiden egentligen?

Helg!

Ja nu är det helg igen... Denna veckan har ju varit betydligt mer händelserik än den förra.

Snabb resume: I onsdags fick jag en bodyscrub och massage på Hälsans Hus. Det var underbart, somnade i slutet och ville aldrig gå därifrån. På eftermiddagen kom Maria med barn hit och vi hade en mysig eftermiddag.

Igår åkte jag och Annelie med våra små till Ikea med tillhörande affärer i Kållered.

Idag hade vi besök av Christine och Hugo. Åt god indiskmat, fick båda att somna samtidigt så vi fick tid att prata - MYS! Sedan var vi såklart med våra kära grannar också!

Imorgon SKALL jag springa, börjar få panik nu. Har varit alldeles för dåligt med träning de tre senaste veckorna - skärpning!

  

Jobb

Idag har jag varit på jobbet och hälsat på. Benjamin fick vara hos mormor och morfar. Jag skulle träffa min rektor och kolla lite på schema mm. Nu gäller det jobb på 50% fördelat på tre dagar i veckan.

Nu sitter jag och försöker klura ut när jag vill lämna och hämta på dagis. Nu är det iaf säkert att jag kommer få en plats, senast i mars, men kanske i januarie eller februari.

Det är lite svårt då jag helst vill åka lite senare till jobbet för att slippa , men samtidigt vill jag lämna B ungefär samma tid varje dag så han får äta frukost tillsammans med de andra. Sedan även få till kanske någon löprunda innan hämtning, eller efter lämning, innan jobb! Sen vill man ju inte att det skall bli för långa dagar heller, vilket det lättare blir då jag har en bit till jobbet. Hmmm, ett pussel!

Jag fick även med mig lite matteböcker hem som jag skall kolla igenom och räkna några tal så jag är lite updaterad tills jag skall börja jobba.

Jag har även ca 100 sidor regeltext i teamåkning på engelska att plöja och sätta mig in i inom den närmsta veckan.

Så nu blir det mindre TV och mer läsning - bra egentligen. Men imorgon är det ju onsdag och Grey´s, det går inte att missa!

Nu är Benjamin helt kry igen även om han har sina prickar kvar. Så därför skickar jag med ett sista prickkort....

Hej då prickar, kom aldrig tillbaka!


Tjuvstartat..

Jo jag har faktiskt redan börjat sätta upp stjärnor och ljusstakar. Det är så mysigt och kunde därför inte vänta...

Idag var det uppstigning 06.00 vilket betyder att Benjamin mår bra igen. Nu börjar de flesta kopporna torka så de kliar nog inte längre. Skönt att vi ändå kom så lindrigt undan, även om han verkligen ser ut som en prickekorv!

Idag har jag som sagt grejat lite hemma och sedan gick jag och Annelie på långpromenad. Vi gick ut när det snöade som mest, men efter ett tag slutade det och det var så skönt att komma ut och röra på sig. Närmare två timmar blev det.

Sedan var jag och storhandlade. Jag tänkte handla fiskburgare i fiskebilen som vi skulle mumsa på till middag... När jag hämtat Benjamin hos Annelie och packade upp varorna så upptäckte jag att jag inte fått med mig dem! Potatisen kokade och ugnen var på... det var bara och stänga av allt och sätta sig i bilen och åka till affären igen - suck, trött man blir på sig själv!

Det blev iaf jättegott, tyckte jag. Benjamin var inte lika förtjust, så det blev macka och banan senare för honom istället!

Nu är det duschen, sedan stryka gardiner och greja iordning lite till.

Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan!

Imorgon skall jag till mitt jobb och hälsa på samt ha ett möte med min chef.

En lång helg...

Ja helgen har varit lång. Det beror ju såklart på att vi bara varit hemma och inte hittat på något då Benjamin har varit dålig. Det skall bli skönt att en ny vecka startar med några projekt inplanerade.

Benjamin har varit pigg och glad idag även om han verkligen ser hemsk ut med alla sina prickar ,stackaren. Men han har varit tapper och inte gnällt särskilt mycket måste jag säga. Det verkar som om de snart kommer att läka ut och att de inte kliar lika mycket. Jag hoppas att det värsta har varit, men jag ropar inte hej ännu....Vi var ute i det underbara vädret en stund idag och sen kom ma och pa på besök.

Eftersom han även fått koppor i munnen så har han inte ätit så mycket men idag åt han pannkakor och lite spagetti och köttfärssås, ett framsteg.

Ååå varför vill man alltid träna som en tok när man inte kan????

......

Prickar är samtalsämnet... mer kommer och nu börjar man märka på honom att det inte är så roligt. Han kliar sig i huvudet framförallt, men natten har ändå varit ganska bra.


Min lille prick!


Jag kan inte ens räkna dem de är så många. Idag tog vi oss ändå ut en liten sväng på en promenad i det fina vädret. Men han orkade inte riktigt och jag märkte att han ville hem. Farmor och farfar kom på spontanbesök, vilket var väldigt uppskattat. Någon mat blir det inte, anar kanske att han även fått i munnen. Så det blev lite nyponsoppa och glass till lunch!

Jag skall lägga mig en stund och läsa och slappa nu när B sover. Jag misstänker att det inte blir så mycket sömn i några nätter framöver...
 
Jag kan inte hålla mig, när R och G var här så visade jag dem korten på B, så nu lägger jag ut ett här iaf. Mormor och morfar får se dem i morgon.


Kopporna är här...

....och fler lär det bli! Det blir mer och mer men det känns ändå som han har någon/några dagar innan kulmen är nådd. Han mår prima, har inget ont, är pigg och glad. Men antagligen kommer det oroliga nätter snart. Jag jämför med Max som är helt bombarderad med koppor, stackars lille Max.

Igår var jag och besökte mina forna lagkamrater i ishallen. Riktigt kul att få se hur duktiga de är och hur mycket de kämpar. Ma och pa var här och passade Benjamin.

Det "bästa" med att B är sjuk är att han oftast sover bra och tungt. I natt fick jag gå upp en gång vid fem, men sen vaknade vi inte förrän 07.15, utsövda båda två. Sedan har vi haft en soft fm, Iza kom och hälsade på, vi lekte och sedan lagade jag mat, läste tidning, hade det allmänt skönt. Nu sover B och jag har druckit kaffe och läst MAMA.

Annelie kom inspringade med posten, våra kort från Öppna Förskolan hade kommit.... Skulle gärna lagt ut kort på hur de blev, men det får bli efter jul. Jag blev väldigt nöjd och han är sååååå fin, jag fick massa tårar i ögonen när jag såg korten - Min? Helt overkligt!

Idag skall han få sova hur länge han  vill och nu skall jag nog gå och hänga tvätt, vattna blommorna (har faktiskt några få levande) sedan skura toaletten och duschen :)

  
Bilder med blandad kvalitet, han hänger ofta i köket ;)


Underbara väder!

Prickar på väg!

Grannbarnen och kompisens barn har haft vattenkoppor och jag har medvetet utsatt Benjamin för smittan. Jag tänker att det är lika bra att han får dem nu, så slipper man vara ledig för det sen om han går på dagis. Men de har ju aldrig kommit.... men i dag misstänkte jag att de var på väg. Jag är nästan säker på att han hade en på ryggen så det är bara att vänta natten och se imorgon.

Hoppas att det inte kommer bli alltför många prickar. Men man vet ju vad det är och att det går över.

Idag har vi inte gjort något speciellt faktiskt. Jag skulle skriva ut ett dokument och rotar fram min skrivare från garderoben. Strömkabeln fattades och jag var uppe på vinden och letade. Jag hittade den inte, antagligen har den åkt ner i någon låda i flytten i tron om att det var någon sladd jag inte behövde - hyfsat irriterande!

Det blev ingen löpning idag, jag mådde inte riktigt bra. Men kanske att jag sticker ut en sväng imorgon.

Jag har precis tittat på Grey´s och jag verkligen älskar den!

I love mina grannar!

Tror ni att han sov längre???? Nej, självklart inte, han vaknade däremot 01.00 och hade antagligen drömt. Han fick lägga sig i min säng och efter ett tag somnade vi om, men vaknade 05.20! Åååå vill inte gå upp så tidigt! Gav honom välling och försökte få honom att somna om.

06.30 förflyttade vi oss till soffan för att kolla på Bollibompa. Halvsovandes båda två till 08.00. Värsta vädret gjorde ju inte att man ville ut. Men jag tog mig i kragen och åkte med B till Öppna förskolan. Det var toppen, mycket folk, sång, prat och en matglad B. Vi åkte hem, B somnade och jag ringde hit mor för att springa en sväng. Det kändes som vår i luften, skönt men det känns som jag sprungit för lite det senaste.

Vi blev inbjudna på pannkakor som mellanmål till Annelie - mums! Sedan tog vi oss ut i mörkret och gick promenad med alla barnen. Skönt och mysigt!

Därför blev det sen middag, Benjamin fick fiskbullar och makaroner med kokta morötterr, en hit! Vid niotiden ringde Annelie och bjöd mig på tacos, som blivit över. Jag gick upp och hämtade, slog upp ett halvt glas rött (lyx) och sitter framför TV:n och datorn samtidigt.

Nu börjar klockan närma sig och jag skall snart gå och lägga mig. Hoppas på att få sova till efter 06.00 iaf.

Bilder... kanske imorgon!

God natt!

Jag har varit så otroligt trött idag. Så efter timmar i soffan, B lekte och jag halvsov så tog vi oss ut en timma innan lunch. Makaroner är nya favoritmaten tydligen....

Middagssömnen är numer så otroligt djup och det är nästintill omöjligt att väcka honom. Jag testar att väcka nu en period för att han förhoppningsvis skall sova lite längre på morgonen. Det finns delade meningar om detta... jag vet inte ännu, därför testar jag lite till, vill gärna tro att han kan sova längre än till 05.

Vi tog med oss ett ljus och skulle åka ner till graven, men när vi kom dit hade någon hunnit före. Farfar hade tänkt samma tanke som vi och tänt ett nytt ljus idag - det är jättefint där nere!

Sedan var vi ute en stund, men nu är det kallt. Middagen hade jag planerat att göra rostade potatisar i ugnen och egna pannbiffar med gräddsås till. Det tog nog drygt en timma och då stod jag och grejade nästan hela tiden. Det kunde säkert gå fortare, men nu kanske jag inte är den mest hemmastadda i köket. Det blev jättegott, tyckte jag! Benjamin åt nästan ingenting, vet inte varför. Så imorgon till lunch blir det nog makaroner eller blodpudding!

Jag har varit i ishallen en timma och snart skall jag gå och lägga mig... har lovat migsjälv att jag skall ligga i sängen 22.00. Jag har fem minuter på mig nu....

God natt!

Hemma igen...

Japp då var man hemma igen, mitt ibland påsar, schampo, tvättmedel, julklappspapper mm. Vi hade en jättemysig helg där mycket av tiden spenderades på just GeKås, mer än vad som var tänkt...

Jag och B åkte ner till farfar på fredagmorgon. Jag mötte upp de andra vid 14.30. Sedan var vi inne i det stora varuhuset i ...sex timmar! Marlena och KG tröttnade redan efter ca två timmar och for till Varberg för lugn fika och AW. De fixade maten och när alla tillslut var vid vår lägenhet så var klockan 22!

Mat, vin, mys, skratt och flams inpå småtimmarna. Jag är så glad över att ha er alla i mitt liv. Alla olika personligheter men med Team Surprise som vår gemensamma nämnare.

Mina hjärtan!
  
 

Efter en skön sömn och en god frukost stack Marlena och KG till kalas och träning. Vi andra skulle tagit en tur i Varberg, men vädret var inte det bästa. Det var en av flera anledningar till att vi tog en andra tur till GeKås!


Påväg dag 2


Hämtade Benjamin som knappt reagerade när jag kom. Han spelade svårflörtad och jag fick kämpa för att få gosa (lik sin mamma). Men väl hemma så var det supermysigt att bara få vara tillsammans.

Idag har jag storhandlat (mat) och vi har slappat. Vi åkte in till Liseberg för att kolla Team Surprise - fantastiskt som vanligt.

 

Snart fredag....

Det blev aldrig någon löpning igår. Jag försökte få tag på personen som har hand om dagisplatserna... Jag ringde konstant i 11/2 timme. Tillslut så svarade hon. Nu var det ett mer hoppfullt besked jag fick, men ändå inget definitivt ännu. Men antagligen kommer jag att få en plats i februari/mars senast. Då känner jag att det fixar sig att ha B hos mormor och morfar den tiden. Eftersom det är tänkt att jag endast skall jobba tre dagar i veckan denna termin så blir det ju inte så mycket. Lättad....

Efter jag äntligen fått tag på henne så blev klockan mycket, det var becksvart ute och det var tid att börja laga middag för oss. Därför sprang jag imorse istället och vilket uppköp jag gjorde med tanke på vädret. Superskön morgon, även om jag kände mig tung i kroppen...

Senare gick vi ut med barnen och hade det skönt. Barnen åt lunch ute och jag och Annelie drack kaffe - underbart! Sedan åkte vi direkt till mamma och pappa som skulle passa B när han skulle sova då jag och syster yster åkte till Allum. På de två minuterna i bilen som det tar upp till dem somnade B. Men han somnade om i sängen hos dem.

Det hör inte till vanligheterna att jag och min syster gör något tillsammans. Så det var supermysigt att få äta lunch, prata, shoppa och strosa omkring. Det var Linda som skulle handla, men självklart slank det med ett par saker till mig också...

Imorgon åker vi till GeKås...... skall in och föra över lite pengar nu.... :)

I regn och rusk...

...skall jag snart ut och springa. Benjamin sover, men snart är det väckning och då kommer ma och pa för att passa en stund. Just nu är man inte så sugen på att ge sig ut, men när man väl snörat på mig skorna så...

Det var över en vecka sedan jag sprang, då jag har haft ont i halsen men idag är det helt borta - skönt!

Igår var vi några ärenden i Mölnlycke, sedan kom Maria med barn och hälsade på. Benjamin testade sin röst och var en gaphals, tills han tröttnade och lekte fint med Rasmus och bilarna :)

Jag somnade i soffan igår vid niotiden, sen gick jag och lade mig 22.30, men kunde inte somna. Det tog nog över en timma, men förutom en napp-istoppning vid fem så fick vi sova till 06:50 :)

Idag har vi varit på BVC och pratat med vår nya BVC-tant :) Efter det drog jag bara på B regnbyxor så vi var ute lite innan lunchen. Det regnade men jag orkade inte ta på mig riktiga kläder så där stod jag i höga stövlar vanlig jacka och paraply och kände mig som en pimpinett mamma! Fy, om vi går ut i em åker skaljacka och byxor på tillsammans med gummistövlar :)

Fortfarande inget nytt på dagisfronten, igår hörde hon inte av sig som var sagt och idag får jag inte tag på henne..... Ledsen om jag tjatar om detta, men det är ett besked jag väntar på.....måste ju få veta!!!!!!

Ny vecka, gamla vänner

Imorse tog det lång tid för mig att vakna till liv. Jag och Benjamin gosade i soffan och halvslumrade till BarnTV en lång stund. Vi var en sväng uppe hos Annelie och passade barnen när de skulle åka upp och måla i sitt hus.

Vi bjöd in oss själva till Lissan och Olivia, då det var längesedan vi sågs. När vi var lediga båda två och bodde i stan var vi ofta hos varandra och spenderade dagarna tillsammans. Nu blir det inte lika ofta, men vi försöker ändå ses då det är möjligt.

Våra träffar brukar också innehålla middag. Det är så skönt att slippa laga själv och det är så mycket roligare att laga till flera, så därför har vi "infört" detta. Idag fick vi rostade potatisar med lövbiff. Potatisarna var supergoda och något som jag garanterat kommer göra själv snart! TACK för en trevlig em/kväll.

Innan vi gick in till oss så smet vi in hos grannen. Vi hade fått tips om att det bakats kanelbullar i huset idag så vi snyltade till oss varsin innan vi gick hem och det var dags för välling.

Sporadiskt pratade blev det som vanligt då barnen är med, men till helgen skall vårat tjejgäng åka till GeKås och senare sova över i Varberg. Massa tid tillsammans utan barn (förutom lille Calle), ser verkligen fram emot denna helg. Benjamin skall få vara ihos farmor och farfar vilket är populärt hos alla parter.

  
Nyvaken            Bananmellis på pallen    På språng till vännerna

 
Ritar...                    Middag


Hand i hand

Fars dag!

Idag har vi firat min far genom att bjuda in oss själva på mumsig middag. Supergod, lax/broccoli och blomkålslasagne! Benjamin åt vid andra sittningen och gillade det också!

Nu märks det att Benjamin är frisk och han verkar så glad och nöjd med sin tillvaro, det är härligt att se. Han har haft superkul idag hos mormor och morfar.

Jag fattar inte varför mitt halsonda inte försvinner. Jag vill springa!!!!! Jag har fortfarande även kvar en blåsa på tungan, GRRRR. Hoppas att det är borta imorgon!

Veckan som kommer har skojiga saker i sikte....



Helg!

Igår var det AW med jobbet i Kungsbacka. Trevligt som alltid, tema var 30+ och liveband. Maten var sådär faktiskt men annars var kvällen bra. Åkte tåget till GBG sedan kom pappa och hämtade mig (bortskämd som jag är ;)), annars hade jag fått vänta 1 1/2 timme på bussen hem. Vi var tre tappra som stannade lite längre och fick svängt våra lurviga... En liten frågesport...

Vem har gjort vad?
Alla har sprungit gbgvarvet, men vem har sprungit Lidingöloppet? Vem har sprungit varvet på 1.25? Alla sprang varvet 2006, vem kom först av de tre?


Sov hos ma och pa som hade Benjamin. En trött mamma var det idag, skyller på för lite mat och lite sömn, inget annat ;). Tusentack ma och pa för passning, mat mm.

Vi åkte hem efter vi fått lunch och Benjamin sov middag hemma. Jag hade tänkt att väcka honom men tog upp honom så fick han sova vidare i min säng medan jag gosade med honom. Han sov i 2 1/2 timme. Sedan efter lite mellanmål tog vi oss ut och fick med oss grannfamiljen. Det var riktigt skönt att få vara ute.

Sedan blev vi alla spontaninbjudna på lördagsmiddag hos Maria m fam. Det tackar man ju inte nej till. Supergod mat, trevligt sällskap och nöjda barn än en gång. Vi hann även att kolla på Stjärnor på is en bra stund innan vi åkte hem. Var förundrad över hur lugn och nöjd B var under kvällen då det var 11/2 timma efter normal läggningstid.

Nu äter han normalt igen :) Skönt!

Blev riktigt arg och ledsen då jag igår fick hintar om att det kommer bli svårt att få någon dagisplats överhuvudtaget... men jag säger inget innan det är definitivt och antagligen får jag besked på tisdag!

 


Tidig läggning

Det blev ingen sovmorgon, tvärtom 05.00 ville Benjamin upp och leka MED mamma! Det ville inte jag... så efter endel missnöje så kom han tillbaka till min säng och försökte somna om men utan resultat. Eftersom han ätit ganska lite det senaste så tror jag att han är hungrig och försöker få honom att somna om med vällning, men även det utan resultat. Men jag fick en stund i sängen med bokläsning för att vänja kroppen att vakna.

Vi skulle träffa Maria med barn ute vid deras lekplats. Jag och B gick hemifrån strax efter tio. Det tar kanske 20 minuter att gå, men efter tio kanske märker jag att B är ovanligt lugn och säger ingenting... han håller på att somna! Jag försökte med sånger, bilar, fåglar mm för att hålla honom vaken, men icke! Går man upp klockan fem så blir man trött ;) När vi väl hämtat upp Maria, R och C och kom till lekplatsen försökte jag väcka min tröttis. Det tog ett tag och i en bra stund stod han bara och tittade... hur trött som helst. När han väl börjat vakna till liv var det hög tid att gå in och fixa lunch.

En skön stund inne med nöjda och lugna barn innan vi tog promenad hem. Jag trodde B skulle somna en andra gång men det var mer intressant att kolla in alla bilar! Konstigt nog har han varit på toppenhumör här på em/kvällen ändå. Vi tittade in hos Annelie också en stund. Men nu fick han gå och lägga sig tidigare... så vem vet när han vaknar imorgon....

 
Vi dansade imorse :) B fortfarande i pyjamas...

 
Inte helt nöjd ;)          Fina Rasmus

Hemmadag!

Idag har vi hållit oss hemma. Var ute på lekplatsen i underbart väder. Benjamin har ju fått en ny overall, men i solen blir det ganska varm så han var jättevarm när vi kom in. Det tar så mycket energi nu när de rör sig ute, med klumpiga skor, stora kläder... han kämpar och kämpar!

Mina blåsor finns där fortfarande, men har bakteriedödande lösning för munnen som jag skall skölja med innan jag går och lägger mig. Benjamin hostar, men jag märker att förkylningen är påväg bort. Ätit har han gjort sådär idag... men men ingen stress, han pillar ju i sig lite iaf.

Jag och B bakade kolakakor i eftermiddags. Det gick supersnabbt och var hur enkelt som helst. Det blir fler sådana bak innan julen kommer. Vi bjöd ner ma och pa på fika, ingen blev gladare än Benjamin. Det är så kul att se honom lysa upp när de kommer, särskilt Opa (morfar)! Så det blev lite senare läggning, kan ju hoppas på sovmorgon... troligen inte :)

Nya overallen bakifrån..


Min tur...

Jag hade det på känn att han skulle peta i sig lite mer mat idag och JA! Jag var i affären och köpte cevappici (kryddstarka köttfärsjärpar), detta har han alltid ätit med god aptit. Idag var inget undantag, han åt tre stycken, fick inte mer för jag tänkte på hans lilla mage. En banan till mellis och scnitzel och pasta till middag, med glass som efterrätt. Idag blev det halvfabrikat, ibland är det toppen! Att man kan bli så lycklig då de äter :)

Men nu är jag nästan säker på att jag vet varför han inte ätit, då jag fick blåsor i munnen igår. Så det är säkert det han haft och jag kan säga att äta är inte så skojsigt, så jag förstår honom. Han är ändå förkyld och hostar nu när han ligger och sover, men det har han ju gjort hundra gånger nu känns det som... en baggis ;)

Kompisars barn och även grannbarnen har fått vattkoppor, så det är bara att vänta.....

Väntar gör jag även på besked om dagisplats, hur svårt kan det vara???? Men efter samtal idag verkade det som om jag skulle få besked denna veckan, men det har jag ju hört förut!

Sitter och kollar lite gamla kort från sommaren, (blev inspirerad av Lissans sommarkort häromdagen), samtidigt som jag lyssnar på Peter Jöbacks julskiva mmmm, hyfsade kontraster! Låten "Snön föll" är sååå fin!

På fredag skall jag på AW med jobbet, hoppas mina blåsor försvunnit så jag kan njuta av maten...

  

Älskade unge!

Träning, lunch och shopping

Gårdagen spenderades hemma förutom ett litet besök hos min morbror och moster. Lite fika fick vi, inte Benjamin för han äter fortfarande inte.....

Idag har han förutom välling ätit lite nyponsoppa, svarvinbärssoppa, lite youghurt, en kokt morot, två st centimeter stora bitar blodpudding och typ 10 riskorn.... phu stackare... Sedan är han förkyld också...

Idag sprang jag uppe i spåret. 65 minuter och jag försökte springa på - skönt! sedan fick vi lunch hos ma och pa. När Benjamin somnat styrde jag min kos till Allum för lite shopping på egen hand. Det endel planerade köp men även ett impuls... som jag tror var det bästa! En ny jacka, höst/vår, lång, gosig, billig och perfekt!

Imorgon skall vi till BVC, får se om vi får komma dit, beror ju på om Benjamin mår bättre.


Dagens

Idag kom Benjamins farmor och farfar hit. Vi åkte ner till graven så fort B vaknat. De hade köpt massa fina saker att plantera och lägga på graven. Så det blev jättefint :)

Sedan åkte vi hem och jag lagade middag, kreolsk gryta igen, men tyvärr blev den inte alls lika god som sist, vet inte varför... Men mina gäster tyckte iaf att det var gott. Benjamin åt ingentng, jag vet inte om det beror på tänderna, men han har knappt ätit något varken idag eller igår. Då menar jag endast välling morgon och kväll, inget mer!!!! Jag försöker att inte bry mig, om det om det nu är en slags protest... Vi får se hur det går imorgon.... Jag får inte heller borsta tänderna på honom, vilket också började i samband med matvägran. Så jag hoppas att det beror på att han har ont i munnen och inget annat.



RSS 2.0