1 månad

Jag är inteflitig på att blogga... har haft endel annat för mig.

Hjovistelsen var toppen. B. skötte sig med glans och ingen kunde förstå när vi sa att han är ganska krävande. Han sov sig igenom sin första orienteringstävling... men inte på natten förstås, mycket roligare att vara vaken! Pappa M. gjorde bra ifrån sig och kom 2:a båda dagarna, där det fanns bra motsånd med.
Heja, heja, han letar efter SM-formen nu...

Vi har haft några riktigt tuffa nätter och dagar nu och det sliter... men konstigt nog fixar man det och ett litet leende som indikation på att man gjort rätt senare gör mödan värt! Vi kämpar fortfarande på med maten, får se hur länge till det blir tuttmatning. Börjar bli ganska sugen på att gå över helt till ersättning... vi får se!

Har varit och hälsat på nya familjen H med deras lilla T. Hon gjorde inte mycket väsen av sig, åt och sov! Kan det vara så... undrade jag och M och kollade på varandra?! Ja, ja, vi tröstar oss med att om vi har det tufft nu så kanske vi klarar motgångar i framtiden bättre. Men jag klagar inte, B är underbar och alltid kan det vara värre.
Han är frisk iaf och vi kämpar för att han skall må bra.


(en väldigt nöjd ny tjejkompis)

Vi var en sväng till Landvetter i onsdags och hälsade på gamla lagkamrater och visade upp våran nya familjemedlem. Kul att se dem kämpa med läger såhär i augusti... kämpa på i år går VM i Budapest... kanske skall man åka dit och kolla...
Sedan passade vi på att grilla med Fam. J och deras underbara bustjej!
Mumsigt med mat men tyvärr några nya myggbett...

(världens sötaste!)

Igår hade vi besök, L och hennes O var här och lekte... det var supermysigt. De blivande kompisarna fick hälsat. O blev tom rädd för B då han gav ifrån sig ett av hans skrik. Men de var nyfikna på varandra och det skall bli kul då de om några månader kanske kan leka lite mer.

(kompisar????)

Goa vännen M var här igår em/kväll, hade med sig både mat och fika... underbart! Mer underbart är det att få prata med sina vänner som gått igenom samma sak... blir som terapi, var mycket mysigt även fast B inte visade sig från sin bästa sida...

Idag är han redan 1 månad, tiden går fort samtidigt som det känns som om man haft honom huuuur länge som helst. Nu är det dax att börja med AD-droppar. Nu skall vi till BVC för vägning och mätning...

Väger nu 4535 g och är 57,5 cm och vi jobbar på det. Har beslutat oss för att fortsätta med både amning och ersättning, men ge honom så han blir riktigt nöjd. Har haft en mycket mysig fm med mycket sömn, för B.
Vi har haft besök idag med av fam. A med en tre veckor äldre Gustaf.

Helgen har inget speciellt på programmet, bara ta det lugnt, kanske lite promenader....


Kommentarer
Postat av: Lissan

Vilka fina bilder!! Man ser så tydligt hur lik I är sin mamma på den bilden!!
Han har ju vuxit en hel del lille B sen senast ju! Bra jobbat!! ca 500gram i månaden ska man kunna räkna med nu, så det stämmer ju GOTT på honom!
Massa kram på bästaste!!

2007-08-11 @ 11:04:15
URL: http://www.lisselissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0