Nu kommer snart värmen...

Härligt att det snart skall komma lite värme... Hoppas att man kan komma ut och njuta av solen. Nu har det iof varit ganska bra för oss att det inte varit superväder.  Har inte fått panik över att det varit sol och att man måste ut. Det blir ganska mycket tid hemma nu i början.

Dagarna går så fort nu... om lite mer än en vecka skall M börja jobba. Trist för både honom och mig, men han skall ju bara jobba tre dagar i veckan och vi har fått mycket tid tillsammans nu iom sommarlov så jag skall inte klaga.

I onsdags var vi på promenad i Skatås igen och träffade några av M:s klubbkompisar och vi fick visat upp en sovandes Benjamin.

(Härlanda Tjärn)
Nätterna är av varierande karaktär... ibland går det att smyga ner honom ii egen säng gen efter första nattmatningen, men ibland inte. Då får han sova bredvid mig, men efter en stund börjar han böka och stöka. Men måste ändå säga att nätterna är helt ok, konstigt hur man ställer in sig på några få timmars sömn, men det blir ju bättre säger de som vet!

(gör allt för att inte se så trött ut, har tom hunnit med en två minuters sminkning!)

Det bästa han vet.... vad vi tror är att hänga över axeln och kika på omgivningen men lite dask i rumpan samtidigt. Han blev helt faschinerad när vi var ute igår och han fick kolla på allt som rörde sig - nyfiken i en strut! Efter tre vändor att försöka få honom att lägga sig i vagnen så lyckades vi och vi kunde gå in i affären och handla - Yes!


Idag skall vi upp till B:s mormor och morfar, tigga till oss lite lunch och även få tvättat lite... usch jag skäms... Men vi har nog bestämt oss för att skaffa en liten tvättmaskin här i lägenheten. Så slipper man gå ner till källaren varje gång.

(visst ser det ut som han nästan har lite hockeyfrilla?)
Imorgon skall vi ut på äventyr. Vi skall åka till Hjo och B skall på sin allra första orienteringstävling, men troligtvis inte den sista! Vi skall bo över på ett fint hotell i Hjo så det skall bli både mysigt och spännande. Då skall vi heja på pappa!

Kommentarer
Postat av: Soffi

Hej Kattis!
Jag måste ju kika in här ibland och se hur ni har det. Måste verkligen säga att nog för att jag är ganska barntokig och tycker att de flesta bebisar är söta men Benjamin ligger allt i toppligan. Verkligen helt underbar!
Kram kram

2007-08-03 @ 13:23:46
Postat av: Kattis

Åååå tack, tack. Ja vi får se vem av tjejbebisarna som fångar våran lilla casanova!
Hoppas att du mår bra! Vore kul å ses... skall du till Landvetter nåt och kolla in lägret? Det blir nog i nästa vecka någon gång för mig, kanske kan sammanstråla???
Kram

2007-08-03 @ 16:18:57
URL: http://katrinmicecilia.blogg.se
Postat av: Soffi

Hade absolut varit kul att ses. Har inte funderat så mkt på lägret men det hade varit kul att hälsa på en sväng. Vi kan väl höras i nästa vecka och bestämma någon dag.
Ha en trevlig helg i det utlovat fina vädret!
Kram kram

2007-08-03 @ 17:17:20
Postat av: Lissan

Han är så fin!! Kul å se att han har användning för sin body han fick av oss! Den klär honom!

2007-08-04 @ 22:45:09
URL: http://www.lisselissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0