Nytt sovrum = hela nätter?

Veckorna flyger förbi och snart är december här med allt som det innebär...MYS! Skall bli mysigt att ta ner ljusstakar och stjärnor, julgardiner och såsmåningom tomtar.

Vi var på IKEA i helgen och köpte nattduksbord och äntligen en taklampa till vardagsrummet. I måndags hade vi röjardag hemma och fixade vårt sovrum. Tog ner skrivbordet, flyttade Benjamins säng till den väggen, så han får en liten egen hörna. Jag och M. fick varsitt nattduksbord. Det blev kalasbra, sovrummet verkar mycket större och man behöver inte knö sig in överallt. Vi har ju en bärbar dator nu som vi använder istället, funkar bra då vi inte kunde sitta vid datorn när Benjamin somnat, vilket är cirkus 19.30 nu.

Vi har ju sedan han föddes fått jobba på hans sömn och speciellt dagssömnen. Den sista månaden har vi burit upp vagnen för att dra honom i den. Då har han sluppit skrika sig till sömns, skönt för oss.
Men visst, får man välja så hade man sluppit släpa vagnen upp och ner (tre vån) ett par gånger om dagen.
I går var jag på föräldragrupp och då somnade B. i min famn med snuttefilten över huvudet. Tänkte att då borde det gå hemma också... så på em testade jag och det funkade. Lade över honom i sängen med filten över huvudet och han sov vidare :) Detta funkade i morse också, så det ser bra ut... vågar inte hoppas för mycket ännu.

I natt, första natten i nya sovrummet sov han hela natten utan gnöl. Tror han somnade strax efter 20 igår och sov till 07.15. Verkar ändå som han är trött när han vaknar så vi försöker lägga honom lite tidigare så han får sina 12 timmar. Somnade 07.20 idag så vi får se hur denna natt blir och när morgondagen börjar.

Annars skall jag plugga in regler inför helgens tävling i teamåkning där jag skall döma. Benjamin och M. skall åka till Veddige och vara med farmor och farfar.

   
(nu kan han sitta korta, korta stunder själv med lite bollträning)

 
(MYYYYS!)

image127
(underbar.....)

Kommentarer
Postat av: lovingnurse

ha en trevlig kväll :)

2007-11-27 @ 20:14:30
URL: http://lovingnurse.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh vilken going!!!
=O)
Hoppas allt är bra med er!!
Kram

2007-11-28 @ 20:11:58
URL: http://www.ellisochnelly.blogg.se
Postat av: Kattis

Tack, tack.
Loving nurse: hoppas du också hade en skön kväll!

Ellis: Allt bra med oss, hoppas ni mår toppen. Ses till helgen ju!

Kram på er

2007-11-28 @ 20:45:45
URL: http://www.katrinmicecilia.blogg.se
Postat av: Karin

Denna vackra kille!! Kram på er!

2007-11-30 @ 19:55:45
URL: http://www.karinkristina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0