Rutiner....

Nu har vi kört igång med våra rutiner. Jag tror att B mår bättre av det och skönt för mig att ha något att rätta sig efter. Har försökt att efterlikna A.Wahlgrens standardmodell och nu efter bara två dagar måste jag säga att det fungerar förvånansvärt bra. Nu får han mat fyra gånger under dagen och ett nattmål som skall infalla vid 04 men har inte lyckats riktigt utan det blev vid 03.15 i natt. Men vi lägger honom vid 20.30.
Känns väldigt bra faktiskt.


Idag gav vår lilla familj sig ut i ösregnet på långpromenad. Det var riktigt skönt och efter någon timme blev det riktigt fint väder. Efter två och en halv timma var vi hemma och jag hade ont i fötterna, tog mina gamla slitna jympadojor för att inte skita ner de nya...



B har precis somnat till M toner på gitarren, nytt knep ;) Nu skall han sova två timmar sedan är det dax för mat igen.... En dag passerar så fort! Idag är B 10 v. och vi pratade och skrattade hur kaosaktigt det var i början och hur lite B.sov och hur mycket vi bar omkring och daskade honom i rumpan...
Ganska så komiskt nu såhär i efterhand. Just då var det allt annat än komiskt!

I helgen var det orientering för hela slanten och sedan goda middagar i Veddige. B. vände sig för första gången, från mage till rygg, men tror att det mer var en lyckoträff, för han har inte gjort det sen och det är ganska så tidigt... Men nya hobbyn är att sitta i soffan och kolla på TV. Han sitter som förstelnad!


Nappen tar han ibland, funkar bäst på nappen när han redan är halvsovandes men vaknar till. Annars konkurerar tummen hårt. Har testar att droppa AD droppar på för att han skall tycka den är äcklig, men han glömmer det till nästa gång.. och han skall ju bara ha 5 droppar / dag!

Kommentarer
Postat av: Lissan

Hahaha, gitarrbilden är ju bara för HÄRLIG!! Han är ju söt som socker lille B! Ni ska vara enormt stolta för honom! Tänk vad tjejers hjärtan han ska krossa...den lille busen ; )
Ser att ni har köpt den nappen som vi kört med till Olivia (den ENDA hon tog...å tar fortfarande!) SUVERÄNT bra!
Längtar tills vi ses imon! Hoppas du hittade nåt gottigt skvaller i din nya tidning ; )

2007-09-18 @ 17:42:46
URL: http://www.lisselissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0