Friska :)

Nu är vi åter på banan, vilket är sååå skönt! Man uppskattar hälsan så mycket mer när man har varit sjuk och sen får bli frisk. Nu är tyvärr mina föräldrar sjuka pga oss, då de var här och hjälpte mig i fredags. Hoppas ni är bra imorgon!

Idag har vi varit och träffat L och T. Vi tog en snabb sväng på stan och sedan gick vi till Slottsskogen. Barnen somnade av promenaden, så vi mammor fick lite tid för prat i solen. Sedan var det dags för fika och mellis, sen gick vi till barnens zoo. Där det fanns höns, tuppar, kycklingar, getter och kaniner. Det var mycket uppskattat :)

Underbar dag ute, slöt upp med grannarna på gården i vanlig ordning innan middags dax. Det är så kul att se B i samspel med grannbarnen. Han gillar att vara där med dem i sandlådan och på gräsmattan, även om han är minst i samlingen. Men han försöker så gott han kan och kryper efter bollar mm.

Imorgon skall vi åka till Hindås och hälsa på en gammal kompis från grundskoletiden. Det skall bli mysigt, hennes yngste G .är på dagen lika gammal som B.

Bilder från dagen kommer senare....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0