Mamma....

Nu är vi hemma igen... Jag åkte ner till Veddige på söndagen. Benjamin välkomnade mig med ett leende och ville sedan ut och leka! Vi träffade B:s kusiner och hade en härlig dag med lek och bus på gräsmattan. B var i himmelriket när de rotade fram alla M ochM:s bilar de hade när de var små.

Vi åkte hem igår. Men när B vaknade var även ma och pa i lägenheten, de skulle hjälpa mig att slänga massa sopsäckar som belamrade köket. Jag skulle hjälpa till och bära ner dem för trapporna. B som älskar sin mormor blev superledsen och grät hela tiden. Detta har han aldrig gjort innan! Efter allt var klart och vi var ensamma fick jag inte lämna honom en centimeter. Jag tror att han var orolig att jag skulle lämna honom igen - stackars liten. Så nu är det mycket mamma som gäller.

Senare på em kom M och hade med sig fika. Vi åt pratade och efter en lång läggning så kunde vi prata ytterligare timmar. Det var supermysigt!

Idag har vi varit i Landvetter för att träffa ännu en M. Men efter lite missförstånd, blev det mest mormor och morfar för B, men vi hann med en snabb fika med M och K och senare en titt i min kommande lägenhet. Det kommer bi superfint, nu är det tapetsering på G denna vecka.

Bjuder på några gamla bilder...
  


Se så stor kille han blivit!

Kommentarer
Postat av: En av M:en

Tack för många härliga timmar. Saknade sådana med dig. Och din fantastiska söta lilla son!

Supermysigt verkligen, precis som du skrev!

Hoppas B är på bättringsväg och att allt går bra inför flytten. Hör av dig om du behöver hjälp nästa helg! Många kraaamar till ER!

2008-08-08 @ 11:16:26
Postat av: Katrin

Tack igen, håller med. Man saknar endel personer som man haft så många speciella stunder med. Är så glad för att du mår så bra nu på alla plan, den som väntar på något gott... :)

Tror det fixar sig ändå på söndag - njut av din lediga dag istället.

Massa kram till dig från oss två!

2008-08-08 @ 21:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0