Gott nytt...

Välkommen 2008! Trots att 2007 bjöd på det finaste jag och M har, så har jag förhoppningar om ett ännu bättre år!

På dagen var vi med Benjamin på lekplats för första gången. Vi gungade, red på häst och åkte rutschkana, han älskade det. Vi invigde nya utekläderna, som var.... stora :) Han somnade på vägen hem i vagnen och fortsatte sova på golvet... nä vi lade honom i sängen sedan, utan vinterkläder ;) 


Vi hade middagsplaner där A .och hennes fina familj skulle komma till oss och äta god mat och umgås. Men deras lilla I. har varit massa sjuk och vi bestämde oss i sista sekund att fira på varsitt håll. Vi ville inte riskera att Benjamin skulle bli smittad, han är ju fortfarande så liten.

Jag var först ganska så sur och ledsen över att inte få fira med vännerna. Men vi fick en fantastiskt mysig afton. Var och handlade på ica precis innan det stängde. Hem och lagade god mat, mös med familjen.

image150

Den stora utmaningen var att vi skulle hålla oss uppe till 12-slaget! Vi brukar ju gå och lägga oss vid 22-tiden ;) Men vi klarade det och fick se massa fina fyrverkerier... men hu vad mycket pengar som bara går upp i rök! Benjamin slocknade däremot 20.20 och sov igenom alla smällar. Jag vände honom tillrätta en gång vid 06 imorse, sedan sov han vidare till 08.30! Utan mat... ååå tack för den nyårspresenten. Det får gärna bli en vana :)

Inga nyårslöften, men har tänkt att inte konsumera så mycket onödigt samt att skära ner på tv-tittandet!

I dag fyller vännen N 30 år - GRATTIS

 
Han älskar sin nya leksak från bästa kompisen O. Blöja på huvudet är väl inte lika roligt :)

 
God fortsättning önskar tokfamiljen!


Kommentarer
Postat av: Lissan

GOTT NYTT ÅR BÄSTASTE!!
Vilka massa fina bilder! Saknade att inte fira nya året med er som vi brukar, även om vi absolut hade det jättetrevligt!! Honken gjorde underbart god mat och vi skrattade massor hela kvällen! Puss på ER!

2008-01-01 @ 19:07:02
URL: http://www.lisselissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0