Ute, ute, ute!

I onsdags var det träff med föräldrargruppen på BVC. Barnpsykologen var där och pratade om barns utveckling. Efteråt gick vi hem till en tjej i gruppen, åt lunch, fikade och underhöll våra små.  En riktigt mysig em med mycket barnprat. 

Torsdag - jag och min arbetskamrat gick till Skatås för att grilla korv vid den stora grillplatsen i skogen. Alla åt vi korv, senare kom kära vännen L med en sovandes O. Vi lämnade grillplatsen efter att även L åt ett par korvar. Vi gick likt i tisdags ner till de stora gräsytorna, där det senare lektes,busades och nanades (även jag).
Ännu en härlig dag ute, promenad hem, hämtade ett hm-paket påvägen :), senare lek på gården!

Landvetter var målet igår. Jag skulle se ut en gravplats till M. Sedan blev det lunch mm hos ma och pa. B. fick premiär gunga i sin nya gunga som morfar har kämpat med. Eftermiddagen var vi hos vännen M som har tvååriga Rasmus. Det lektes och busades i massor. Jag bjöds på lyxig middag innan det var dags för välling och hemfärd. Mysigt att få umgås med M som väntar på en ny liten bebis i augusti.

Dagen spenderades med L, N och O i Delsjön. Det var inte bara vi som var där, men området är ju stort så det fanns ändå gott om plats för alla. B fick plaska med fötterna i vattnet! Oj, vad kallt det var, men han hade nog gärna satt sig ner och plaskat....  Ytterligare en underbar dag i solen.

Idag fyller B 10 månader, helt ofattbart hur snabbt det går! Nu går B, bara mer och mer.

   

image248

Kommentarer
Postat av: Lissan

Tack för idag sötis! Han blev SÅ fin på den här bilden! Han gör sig bra framför kameran! Vi hörs imon å smider planer! KRAAAAM!

2008-05-10 @ 21:31:08
URL: http://www.lisselissans.blogg.se
Postat av: Miz

Gu vad söt!...o de små söta tänderna....

2008-05-11 @ 06:36:58
Postat av: Kattis

Stolt mamma tackar ;)

2008-05-11 @ 20:29:56
URL: http://www.katrinmicecilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0