Kopporna är här...

....och fler lär det bli! Det blir mer och mer men det känns ändå som han har någon/några dagar innan kulmen är nådd. Han mår prima, har inget ont, är pigg och glad. Men antagligen kommer det oroliga nätter snart. Jag jämför med Max som är helt bombarderad med koppor, stackars lille Max.

Igår var jag och besökte mina forna lagkamrater i ishallen. Riktigt kul att få se hur duktiga de är och hur mycket de kämpar. Ma och pa var här och passade Benjamin.

Det "bästa" med att B är sjuk är att han oftast sover bra och tungt. I natt fick jag gå upp en gång vid fem, men sen vaknade vi inte förrän 07.15, utsövda båda två. Sedan har vi haft en soft fm, Iza kom och hälsade på, vi lekte och sedan lagade jag mat, läste tidning, hade det allmänt skönt. Nu sover B och jag har druckit kaffe och läst MAMA.

Annelie kom inspringade med posten, våra kort från Öppna Förskolan hade kommit.... Skulle gärna lagt ut kort på hur de blev, men det får bli efter jul. Jag blev väldigt nöjd och han är sååååå fin, jag fick massa tårar i ögonen när jag såg korten - Min? Helt overkligt!

Idag skall han få sova hur länge han  vill och nu skall jag nog gå och hänga tvätt, vattna blommorna (har faktiskt några få levande) sedan skura toaletten och duschen :)

  
Bilder med blandad kvalitet, han hänger ofta i köket ;)


Underbara väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0