Dagens...

Idag var det kurs i ishallen. Kursen var bra och blev faktiskt lite sugen på att vara specialist även denna säsong. Jag har varit lite tveksam om jag har lust eller inte, då det innebär tid som jag måste lämna B, samt att det är mycket att sätta sig in i. Men idag kände jag suget och att det var skönt att få använda hjärnan lite igen

Slappade hos ma och pa och fick mat i vanlig ordning, sedan åkte vi hem på em. Det tar cirka 2 minuter med bil (om man kör bussgatan...) Var ute en timma ungefär innan det blev dags att gå in och laga mat. Det blev enkelt idag med pasta och köttbullar. Sen fick vi oväntat besök av KG - mysigt! Te och skorpor bjöds det på innan hon skulle ge sig tillbaka till ishallen för den sena träningen.

B sover och jag skall snart gå och lägga mig. Han somnade tidigt ikväll, men jag hoppas att han sover länge imorgon... länge = 06.30 el. senare!

En underbar höstdag idag, men hu så kallt det börjar bli. Det kanske är dags att packa ner sommarklänningarna och ta fram de stickade tröjorna. Jag gillar ändå hösten med den höga, kalla luften. Tänker på förra hösten som var så fin och på alla härliga promenader jag och KG gick runt H-tjärn att det även slank ner en och annan Latte på Dahls var en höjdpunkt på dagen.

Tack för era kommentarer - de värmer!
Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Ellis

Vad kul det var att träffa dig igen!!!

Hoppas att vi snart ses igen!



Massa kramar

2008-09-16 @ 11:22:33
URL: http://ellisochnelly.blogg.se/
Postat av: Farmor G & Farfar R

Kul att komma ut och vara specialist. Och ingen fara med Benjamin det fixar vi.

2008-09-16 @ 18:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0