Löfte...

Jag bestämde mig idag efter den goda fikan hos mor och far... Jag har kommit in i en period av sockerbegär, alla fikor har skapat ett behov. Det är dax att dra ned på det!

Fram till jul tänkte jag ha som mitt första mål. Inget godis, fikabröd mm. Tror ni jag fixar det? Det gick inte så bra sist vill jag minnas, men skam den som ger sig... Är det någon som hänger ? Lissan kanske?

Godis,kondisbitar och snacks

Kommentarer
Postat av: Marie

Mmmmm, de dar chokladbitarna ser SA mumsiga ut!! Fredrik ar i Sverige sa hans uppdrag ar att kopa med sig Marabou choklad och svenskt los-godis hem till mig! Langtar tills lordag nar han kommer hem - haha!! Lycka till med att dra ner pa fika/godis mm! Kramar/Marie

2008-10-01 @ 00:48:48
URL: http://www.kauma.us
Postat av: Lissan

Aaaaa - uff - svår utmaning! Jag är ju värst godisråttan nuförtiden..men det är ju inte bra! Men visst får vi äta godis hemma hos mig på IS-kvällen? hoppas hoppas =))

2008-10-01 @ 20:04:05
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tråkigt at tnågot så mysigt som fika skall ha något ont med sig.....att sockersuget sätter in.

Leta efter recept på GI bakverk o detox kakor...och låt det bli en utmaning mammor emellan att hitta de nyttigaste/smarrigaste grejerna...o du dela gärna med er av recept på din blogg!

2008-10-02 @ 13:15:27
Postat av: Katrin

Oj, oj, jo jag vet chokladen på bilden ser alltför läcker ut. Men Marie nu skall du unna dig! ÄT! Bebisen gillar nog det.



Lissan: Hmmm svårt, svårt jag får klura lite på det!



Anonym: Hmmm du känner nog inte mig så bra ;) Recept?, Laga, baka... äh jag vet inte. Då struntar jag nog hellre i de goda kakorna och äter en torr skorpa istället - men tacka för tipset. Vem vet, när det blir för trist så kanske!

2008-10-02 @ 21:34:37
URL: http://katrinmicecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0