Lååångsamt

Det är inte datorn jag pratar om, även om den också går långsamt, men dagarna går så himla långsamt när man måste vara inne och ta det lugnt. En, två dagar är helt ok, men fem och jag antar att det minst blir sex.....klättrar på väggarna snart. Jag har endast varit utanför dörren och slängt soporna och hämtat post. Typiskt nu när det har varit underbart väder.

Eftersom Benjamin har hosta såklart så sover han inte så bra på dagarna vilket gör timmarna långa då man skall hitta på något att göra. Han har hängt rätt mycket vid diskbänken och sölat med vatten, sedan har vi kollat på Tweenes typ tio gånger idag.

Jag kände mig bättre i morse, men har under dagen varit febrig. Får se hur det blir med min jobbstart på torsdag. Inte optimalt att vara sjuk den första arbetsdagen på 1 1/2 år!

Jag har iaf suttit tre kvällar i rad med teamreglerna, bättre sent än aldrig och det tar sin tid... har några kvällar kvar.

Igår fick vi levererat mat av ma och pa, idag kom Annette och Rolf med muffins och middagen B fick, serverades av Annelie. TACK! Egentligen har jag ju verkligen hela dagen på mig att laga mat, men är man bortskämd så är man. Men samtidigt är man mest med B och hinner inte med så mycket annat.

Skall snart ta en ipren och krypa ner under täcket med hopp om en friskare morgondag!

Kommentarer
Postat av: Betty

Skickar en "kryapådigkram" =)

2009-01-07 @ 20:36:27
URL: http://frubettys.blogg.se/
Postat av: Katrin

Tack, tack!

Kram

2009-01-08 @ 13:05:43
URL: http://katrinmicecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0