Semesterrapport

Jag är inte så aktiv här längre... har lite tappat intresset :(
Men en liten rapport bjuder jag på iaf.

Förra veckan var vi i Båstad, hela kompisgänget med barn. Vi hyrde ett hus som låg 150 m från stranden. Förutom vädret så var allt perfekt! Så många personer på en relativt sett liten yta i sju dagar - det kunde gått hur som helst, men det gick fantastiskt bra! Varje familj stod för en lunch och middag, sedan kunde man de övriga dagarna sätta sig vid dukat bord - lyxigt. Då vädret inte tillät att man låg och pressa på stranden blev det endel utflykter,  Båstad city, Höganäs, Väla centrum, Halmstad. Och JA, alla är fortfarande vänner ;)

Alltid skönt att komma hem. Men efter tre dagar hemma åkte vi en två dagars tur till vännerna på Tjörn. Uppassade med mat och mys - tack!

Idag fick vi besök av Linda och Tilde. Vi fixade lunch och hade mysigt och de två sötnosarna busade sig svettiga. En snabblur för Benjamin som nästan var helt omöjlig att väcka innan vi var bjudna på grillning hos Anderssons.

I morgon åker vi ner till Veddige. Där få B stanna kvar över natten själv. Man kan nästan tro att vi inte trivs här hemma :) Men det gör vi! Nu har vi fått i ordning vår fina altan - det är bara solen som fattas. En till nyhet är att B har börjat potträna. Vi är inne på tredje veckan och han är jätteduktig. Inte alltid, men det har gått flera dagar då han fixat hela dagarna. 

Semesterns minus: att jag blev påkörd på en parkering i Höganäs. Så nu blir det verkstaden IGEN :(
Semesterns frågetecken: Vem har planterat en blomma samt satt en liten fjäril på M:s grav?
Semesterns bästa: Benjamin, som börjar bli stor och är en riktigt mysig prick just nu!

Båstad i bilder:
  
 
  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0