När kommer värmen???

Längtar, längtar efter sommaren och värmen. Idag har det ändå varit ganska skönt och startade dagen vid 06.40 efter en helt ok natt. När jagoch Theo lämnat Benjamin på dagis mötte vi upp KG och I för att gå en promenad. Vi tog ett kaffestop hos ma och pa. Sedan var jag och T hemma en stund innan det var dags att hämta B.
Efterkontroll på Mvc stod också på schemat och nu skall jag snart börja springa... jag längtar efter det också :)
Tiden går så fort så fort och nu till helgen skall vi fira Benjamins femårs dag. Helgen efter åker vi till Danmark och efter det blir det ostkusten. Så därför passar vi på att fira honom nu. Imorgon går han sista dagen på dagis också och denna termin har han mest varit ledig tycker jag ;)
Nu börjar man ändå hitta lite rutiner och förstå vad lilleman vill. Nu lägger vi honom vid åtta tiden på kvällen samtidigt som Benjamin vilket resulterar i att vi har kvällen själva... välbehövligt och skönt! T är mer vaken, nöjd, nyfiken och intresserad av omvärlden nu. Han har upptäckt både händer och fötter....
Jag tycker ändå det fungerar förvånansvärt bra att ha båda och lägga själv då det behövs. Även om Benjamin kräver lite mer närvaro vid läggning nu jämfört med tidigare.
Jag var på personalfest i förra veckan och det var kul att få träffa kollegorna. Vi konstaterad dock att förr var det mer betoning på fest än vad det var nu... så det var väldigt trevligt. Vet inte om det beror på att man är äldre ;) H var hemma och tog hand om barnen + ett grannbarn. De hade byggt värsta kojan i Benjamins rum som de senare sov i. Jättemysigt även om man fick balansera för att kunna ta sig förbi in till vårt sovrum :)
Lite bilder på pojkarna...

Kommentarer
Postat av: Marie

Ah vilka godingar! Vad skont att ni borjar komma in i "vardagen". Ha det sa gott i sommar och kram till er alla - plus en extra bamsekram till 5aringen!! :)

2012-06-14 @ 15:14:38
Postat av: Linda

Vilka underbara killar du har Katrin! Det är evigheter sen vi pratades vid nu...

...underbart att läsa att du har det bra med andra ord! Kramar från Åland!

2012-06-17 @ 20:53:33
Postat av: Lissan

Så fina bilder! Vad han växer nu! Ska bli så mysigt att spendera en vecka tillsammans i Danmark med er. Massor av kvalitétstid! Kramar!!

2012-06-19 @ 15:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0